- Konu Sahibi babyjanuary
Direk Kan vericem bende net olsunBende carsamba kaset yapip duruma gore persembe cuma kan veririm sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk Kan vericem bende net olsunBende carsamba kaset yapip duruma gore persembe cuma kan veririm sanirim
ayy ne güzel bir haber hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah darısı bizim gibi bebek bekleyen herkesin başınaSimdi test sonucum cikti kizlar 894.2❤❤❤❤❤
Amin insallahhh allah sizlerede nasip etsin❤ayy ne güzel bir haber hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah darısı bizim gibi bebek bekleyen herkesin başına
canim selamlarB babyjanuary merhaba canım ne durumdasın?
Geldim şimdi eve 8tane toplandı pazartesi kaçı bölünecek görcez bakalımAyyy inşallah bakalım kaç tanesi işe yarayacak kaçı döllenecek teşekkür ederim
Bende çarşamba 3. Gun taze 2 emrio transfer edildiSalı günü transfer oldum dondurulmuş 3.gun embriyosu. Bugün 5.gunum sizin
Hadi hayırlısı inşallah allahım pozitifi göstersin bana bildir olur mucanim selamlar
bugun transfer sonrasi 4. gunum. hicbir yan etki vs yasamiyorum bu sefer. gecen sefer yumurta da toplandigi icin baya sismistim. pazartesi idrar testi yapicam
Kandegerim 7. Gün 56 çıktıTebrik ederim Kan değeriniz kaç çıktı ? Biraz erken olmuş gerçekten
Yaptınmı cnm testÖylemi beraber bekleyeceğiz,Allah hayırlı eylesin
Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBende çarşamba 3. Gun taze 2 emrio transfer edildi
Evet yaptım canım 9.gün değerim 218 çıktıYaptınmı cnm test
Amin insallah canim hayirli olsun sanada14 Nisan’da 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bekleyiş başladı. Herkese sabır diliyorum. Umarım hepimiz iyi haberlerimizi paylaşırız
Benim de 15 nisan.kaçında test yapmayı düşünüyorsun?14 Nisan’da 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bekleyiş başladı. Herkese sabır diliyorum. Umarım hepimiz iyi haberlerimizi paylaşırız
canim cok az kalmis. hic korkacak bisey yok. hayirlisiyla gecer insallah.Merhaba kızlar salı günü opu olacağım dualarınızı eksik etmeyin
Canım yumurta toplamadan kaç gün sonra transferi yaptılar?Benim de 15 nisan.kaçında test yapmayı düşünüyorsun?
Ahhh inşallah inşallahcanim cok az kalmis. hic korkacak bisey yok. hayirlisiyla gecer insallah.
Doktor 24’ünde dedi ama rapor almak için 21’inde hastaneye gideceğim belki o günde yaptırırım.Siz ne zaman yaptıracaksınız? Hayırlı olsun bu arada. İyi haberlerle umarımBenim de 15 nisan.kaçında test yapmayı düşünüyorsun?