- Konu Sahibi babyjanuary
-
Ben de onlarca eczane aradım. Çevre iller dahil. Ecza depolarına sordum. Hatta bazı eczacılara rica ettim whatsapp gruplarında sordular. Yok bulamıyorum. İstanbul ve çevre illerde çok aradım. Sanırım elinde tek tük kalan da vermek istemiyorHayırlı olsun inşallah kolaylıkla geçer sürecin.tek tek bütün eczaneleri aradık eşimle yakın şehirlerin ilçelerini bile çok zor bulduk.. aslında şikayet edebileceğimiz bi yer yok mu ya
Erken gebelik testi degilmi insallah sonuc dogrudur kanda da ciksin insallah cok cok degerlerinizBugün transferden sonra ki 7.günüm. Sabah idrar testi yaptım. -4 dün yaptığım test , -3 bugün yaptığım ( kan testime 3 gün kala ) ? Çok silik çizgi çıktı, 2 gün üst üste aynı çizgi değişen bir şey yok. Paylaşmak istedim.
Sonucunuz kaç çıktı acaba ? Transferin kaçıncı günündesiniz ?Kızlar sonucumu aldım rabbıme şükürler olsun
evet erken gebelik testi. iki sabah üst üste yaptım ama çok silik çıktı. umarım olumludur ama çok da umutlu değilim.Erken gebelik testi degilmi insallah sonuc dogrudur kanda da ciksin insallah cok cok degerleriniz
Kandaki degerinizin de normal cikacagini umut ediyorum suanda gorunen ikinci cizgi var silik olmasi mi kafanizi karistirdi test gunu ne zamandievet erken gebelik testi. iki sabah üst üste yaptım ama çok silik çıktı. umarım olumludur ama çok da umutlu değilim.
Ben varım11nisan transfer olaniniz yokmu beraber bekleyelim yalniz gecmiyor gunler
Bana ilk hamileliğimde 9 ve 10. Günde böyle çıkmıştı bence umutlu olunBugün transferden sonra ki 7.günüm. Sabah idrar testi yaptım. -4 dün yaptığım test , -3 bugün yaptığım ( kan testime 3 gün kala ) ? Çok silik çizgi çıktı, 2 gün üst üste aynı çizgi değişen bir şey yok. Paylaşmak istedim.
Ay cok sevindim hosgeldin :) banada 25inde dediler kan testini cok uzun degil mi ya .. tek 5. Gun dondurulmus embriyo. Kaseti bende yapicam ya aldim hatta evde duruyor cifti gorursem gidip.kan veririm beklemem 25iniBen varımyaa geçmiyor günler cidden, bana 21ine kan testi yap dedile ama dayanamayıp kaset test yaparım gibi geliyor 8-9. Gün
Kaç embriyo koydular size?
Ben erken yaptım 7. Günde kanda çıktıSonucunuz kaç çıktı acaba ? Transferin kaçıncı günündesiniz ?
Ilac mi farkliydi acaba bilmem kac kere aldim hic boyle bisey olmadim belki yaninda kullandiginiz bi ilac etkilesim yapmistir.Kızlar yarın opum var sabah 10 da daha önce 2 defa sedasyon tarzı anestezi ile uyutuldum. Birinde uyandığımda her şey çok güzeldi tatlı tatlı ayılmıştım. 2 cisinde çok kötü oldum. Sürekli istifra ediyordum. O yüzden biraz gergünüm açıkcası sizler nasıl geçirdiniz bu süreci acaba?
Tebrik ederimBen erken yaptım 7. Günde kanda çıktı
Bilemiyorum tabii ama gerçekten çok kötüydü :) umarım yarınki çok hafif geçer hiç bişey düşünmeden uyur uyanırım güzelce senin gibi. zaten altı üstü 7-8 yumurta toplanacakIlac mi farkliydi acaba bilmem kac kere aldim hic boyle bisey olmadim belki yaninda kullandiginiz bi ilac etkilesim yapmistir.
Benim de çift 5. Gün taze transfer… ilk hamileliğimde 9. Gün kaset testte çıkmıştı, hayırlısı inşallah hakkımızda… 7. Gün kanda çıktı diyor gerçi arkadaş yukarıda, iyice sabırsızlanırsam pazartesi gider veririm ben de sanırımAy cok sevindim hosgeldin :) banada 25inde dediler kan testini cok uzun degil mi ya .. tek 5. Gun dondurulmus embriyo. Kaseti bende yapicam ya aldim hatta evde duruyor cifti gorursem gidip.kan veririm beklemem 25ini
Benim de test günüm 25Ay cok sevindim hosgeldin :) banada 25inde dediler kan testini cok uzun degil mi ya .. tek 5. Gun dondurulmus embriyo. Kaseti bende yapicam ya aldim hatta evde duruyor cifti gorursem gidip.kan veririm beklemem 25ini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?