Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Hayırlı olsun inşallah kolaylıkla geçer sürecin.tek tek bütün eczaneleri aradık eşimle yakın şehirlerin ilçelerini bile çok zor bulduk.. aslında şikayet edebileceğimiz bi yer yok mu ya
Ben de onlarca eczane aradım. Çevre iller dahil. Ecza depolarına sordum. Hatta bazı eczacılara rica ettim whatsapp gruplarında sordular. Yok bulamıyorum. İstanbul ve çevre illerde çok aradım. Sanırım elinde tek tük kalan da vermek istemiyor

Bugün transferden sonra ki 7.günüm. Sabah idrar testi yaptım. -4 dün yaptığım test , -3 bugün yaptığım ( kan testime 3 gün kala ) ? Çok silik çizgi çıktı, 2 gün üst üste aynı çizgi değişen bir şey yok. Paylaşmak istedim.

Eklentiler

• IMG_2839.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 86
Erken gebelik testi degilmi insallah sonuc dogrudur kanda da ciksin insallah cok cok degerleriniz

Bana ilk hamileliğimde 9 ve 10. Günde böyle çıkmıştı bence umutlu olun

Ben varım yaa geçmiyor günler cidden, bana 21ine kan testi yap dedile ama dayanamayıp kaset test yaparım gibi geliyor 8-9. Gün

Kaç embriyo koydular size?
Ay cok sevindim hosgeldin :) banada 25inde dediler kan testini cok uzun degil mi ya .. tek 5. Gun dondurulmus embriyo. Kaseti bende yapicam ya aldim hatta evde duruyor cifti gorursem gidip.kan veririm beklemem 25ini

Pazartesı asıl günümdu dayanamadım yaptım pazartesı tekrar yapacağım ıns katlamış olur ozaman içim rahatlıcak inş tarifsiz bır gündü bunca olumsuz yaşadıklarıma rağmen rabbım ol der olur ınanın buna yeter

Kızlar yarın opum var sabah 10 da daha önce 2 defa sedasyon tarzı anestezi ile uyutuldum. Birinde uyandığımda her şey çok güzeldi tatlı tatlı ayılmıştım. 2 cisinde çok kötü oldum. Sürekli istifra ediyordum. O yüzden biraz gergünüm açıkcası sizler nasıl geçirdiniz bu süreci acaba?

Ilac mi farkliydi acaba bilmem kac kere aldim hic boyle bisey olmadim belki yaninda kullandiginiz bi ilac etkilesim yapmistir.

Ilac mi farkliydi acaba bilmem kac kere aldim hic boyle bisey olmadim belki yaninda kullandiginiz bi ilac etkilesim yapmistir.
Bilemiyorum tabii ama gerçekten çok kötüydü :) umarım yarınki çok hafif geçer hiç bişey düşünmeden uyur uyanırım güzelce senin gibi. zaten altı üstü 7-8 yumurta toplanacak

Ay cok sevindim hosgeldin :) banada 25inde dediler kan testini cok uzun degil mi ya .. tek 5. Gun dondurulmus embriyo. Kaseti bende yapicam ya aldim hatta evde duruyor cifti gorursem gidip.kan veririm beklemem 25ini
Benim de çift 5. Gün taze transfer… ilk hamileliğimde 9. Gün kaset testte çıkmıştı, hayırlısı inşallah hakkımızda… 7. Gün kanda çıktı diyor gerçi arkadaş yukarıda, iyice sabırsızlanırsam pazartesi gider veririm ben de sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…