- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 88
- 33
Prolaktin süt hormonu. Belki de düştüğü için süt bezlerin düğüm olmuş olabilir diye düşündüm. Kontrol et yine ara ara canım.Kızlar bi rde dün mememde sert bi kitle hissettim fındık kadar acımıyor ama hassasiyet var gibi dostinex böyle bişey yapar mı çok mu düştü acaba prolaktinim yaşayan var mı dostinex kullananlar ?
Aynen benim de aklıma öyle geldi ne prospektüste ne internette öyle bir bilgi bulamadım yarın doktora gideceğimProlaktin süt hormonu. Belki de düştüğü için süt bezlerin düğüm olmuş olabilir diye düşündüm. Kontrol et yine ara ara canım.
1 Nisanın çiçek kadınlarıYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Aynen biliyorum da ama dayanamadım işte sanki erken yumurtladım gibi gelmişti bu ay :) days ilişkiden 5 gün sonra sonuç diyor ama bilmiyorum gerçek miErken gebelik testide olsa 7 8 gün öncesini göstermez kuzum çok erken olmuş adetine 2 3 gün kala yap istersen
Bende göğüs uçlarımda kaşıntı olmuştu prolaktin değerim yüksek olduğu zaman ben şubatta dostinex kullandımKızlar bi rde dün mememde sert bi kitle hissettim fındık kadar acımıyor ama hassasiyet var gibi dostinex böyle bişey yapar mı çok mu düştü acaba prolaktinim yaşayan var mı dostinex kullananlar ?
Bat alayımAaaaa ben burda yokumkız bejı de yazın listeye bacılar
değerin kaçtı ve ne kadar kullandın ben iki ay kullandım acaba çok mu kullandım diye düşündümBende göğüs uçlarımda kaşıntı olmuştu prolaktin değerim yüksek olduğu zaman ben şubatta dostinex kullandım
4 5 gün öncesini bi ihtimal veriyorAynen biliyorum da ama dayanamadım işte sanki erken yumurtladım gibi gelmişti bu ay :) days ilişkiden 5 gün sonra sonuç diyor ama bilmiyorum gerçek mi
51.9 du değerim bi tane değerimi öğrendiğim gün içtim birini de 3 gün sonra içtim canım bu ay gittiğimde 14 lere düşmüştü senin değerin kaçdeğerin kaçtı ve ne kadar kullandın ben iki ay kullandım acaba çok mu kullandım diye düşündüm
Hoşgeldin canım benim4 nisan
8 li olandan mi verdi doktor genelde 1 aylık verirler 100 lere yakın değilsedeğerin kaçtı ve ne kadar kullandın ben iki ay kullandım acaba çok mu kullandım diye düşündüm
benim 36.6 ydı ben kontrole de gitmedim heralde düşmemiştir diye doktora da sinir olmuştum biraz kutuyu bitimeyi bekledim sanırım hata ettim iki ay oldu51.9 du değerim bi tane değerimi öğrendiğim gün içtim birini de 3 gün sonra içtim canım bu ay gittiğimde 14 lere düşmüştü senin değerin kaç
Keşke gitseydin canım bende bir ayda bu kadar düşüş beklemiyordum ama düşüyor yanibenim 36.6 ydı ben kontrole de gitmedim heralde düşmemiştir diye doktora da sinir olmuştum biraz kutuyu bitimeyi bekledim sanırım hata ettim iki ay oldu
Yaptım ama negatif ne yazık ki1 Nisanın çiçek kadınları
S seklla
yirmibesekim
L Lotus00
Eses1
marshmelov
C Cmz
Aranızda test yapan oldu mu ??? Hadi bize güzel haberler verinde mutlu olalım
Çok yüksek değilmiş 2 tane kullansan yetermiş çok düsmeside gebeliği engeller istersen yakın bı zaman diliminde kontrol ettir değerinibenim 36.6 ydı ben kontrole de gitmedim heralde düşmemiştir diye doktora da sinir olmuştum biraz kutuyu bitimeyi bekledim sanırım hata ettim iki ay oldu
Adet günün geçince yeniden yap kuzum moralini bozmaYaptım ama negatif ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?