- 5 Nisan 2012
- 231
- 107
- 31
ya hiç o kadar kolay olacağını düşünmedim reglimi beklemem gerekiyor diye biliyordumÇok yüksek değilmiş 2 tane kullansan yetermiş çok düsmeside gebeliği engeller istersen yakın bı zaman diliminde kontrol ettir değerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hiç o kadar kolay olacağını düşünmedim reglimi beklemem gerekiyor diye biliyordumÇok yüksek değilmiş 2 tane kullansan yetermiş çok düsmeside gebeliği engeller istersen yakın bı zaman diliminde kontrol ettir değerini
Reglinin 2.3 ncü günü gidip baktır kuzum, tüm hormonlarina özellikle prolaktini iste yüksek olduğunu düşüp dusmedigini öğrenmek istiyorum de yapsın 2 ay kullanım senin değerin için uzun süre ne zaman bitti ilacınya hiç o kadar kolay olacağını düşünmedim reglimi beklemem gerekiyor diye biliyordum
Hosbulduk kuzumHoşgeldin canım benim
son yarım kaldı sadece. endişelendim çok ama yumurtlamayı gördüm bu ay testte. doktor prolaktinin yüksek olduğu için yumurtlayamıyorsun demişti. umarım sorun yaratmazReglinin 2.3 ncü günü gidip baktır kuzum, tüm hormonlarina özellikle prolaktini iste yüksek olduğunu düşüp dusmedigini öğrenmek istiyorum de yapsın 2 ay kullanım senin değerin için uzun süre ne zaman bitti ilacın
İdrar pozitif sanırım bu sabah yaptımNeden olmasın
Strese bağlı düşüp yükseliyor stresi kontrol altına alırsan bı sorun yaşamazsin genelde bittiği ay hamile kalıyor çoğu kişi inşallah senden de güzel haberler alırızson yarım kaldı sadece. endişelendim çok ama yumurtlamayı gördüm bu ay testte. doktor prolaktinin yüksek olduğu için yumurtlayamıyorsun demişti. umarım sorun yaratmaz
tebrik ederim :)İdrar pozitif sanırım bu sabah yaptım
Amannnn Yarabbi el sallıyor bu sana hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİdrar pozitif sanırım bu sabah yaptım
inşallah canım teşekkür ederim umarım hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay. ben salaklığım yüzünden elenmediysemStrese bağlı düşüp yükseliyor stresi kontrol altına alırsan bı sorun yaşamazsin genelde bittiği ay hamile kalıyor çoğu kişi inşallah senden de güzel haberler alırız
Bişey olmaz merak etme 1 tane kuru incir ye yükselir soda iç yükselir dere otu ye yükselir hurma ye yükselir böyle bı hormon yaniinşallah canım teşekkür ederim umarım hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay. ben salaklığım yüzünden elenmediysem
Yaaa size de el sallasın tez zamanda bebişlerinizAmannnn Yarabbi el sallıyor bu sana hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ay negüzel maşallah darısı başımızaİdrar pozitif sanırım bu sabah yaptım
Teşekkür ederimtebrik ederim :)
Amin her yazana ismi ile dua edeceğimAy negüzel maşallah darısı başımıza
Ayyy inşallah bizimkiler ellerini kaldırmaya üseniyorlar napicaz bu bebelerle bilmem ajdkfkfkfkfkYaaa size de el sallasın tez zamanda bebişleriniz
Ahhahhh doğsunlar totosundan ısırık alalımAyyy inşallah bizimkiler ellerini kaldırmaya üseniyorlar napicaz bu bebelerle bilmem ajdkfkfkfkfk
8 ya da 9 gün sonra yapsan çıkar diye düşünüyorum en doğrusunu yaptıran arkadaşlar bilirBenim çatlatma iğnemin 4. günü sizce ne zaman test yapayım günler geçmiyor sanki
Sen sen ol 13 günün dolmadan asla test yapma hep yalancı pozitif çıkıyor bu kuşağına küpe olsun arkadaşımBenim çatlatma iğnemin 4. günü sizce ne zaman test yapayım günler geçmiyor sanki
Ayyy inşallah ne zaman kan vericeksinAhhahhh doğsunlar totosundan ısırık alalım