- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
12. Gün bile pozitif çıktı benim yalancıBenim çatlatma iğnemin 4. günü sizce ne zaman test yapayım günler geçmiyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Gün bile pozitif çıktı benim yalancıBenim çatlatma iğnemin 4. günü sizce ne zaman test yapayım günler geçmiyor sanki
Bugün versem mi yengem yanımda gelmezsen seni bayıltıp götürürüm hastaneye diyorAyyy inşallah ne zaman kan vericeksin
Erken yapıp üzülmek istemiyorum zaten.İğne gününü de sayıyor muyuz pekiSen sen ol 13 günün dolmadan asla test yapma hep yalancı pozitif çıkıyor bu kuşağına küpe olsun arkadaşım
Sonuç ne oldu peki12. Gün bile pozitif çıktı benim yalancı
Bencede vaktin varsa gidip ver bakalım annesi rahme düştüğü an mi yakalamışBugün versem mi yengem yanımda gelmezsen seni bayıltıp götürürüm hastaneye diyor
Doktor neden vazgecirtiyor pekiYarın reglimin 3. Günü doktor kontrolüm var.Doktor yine beni vazgeçirmeye çalışmazsa bu ay aşılama yaptırmak istiyorum tecrübeli arkadaşlar süreci detaylıca paylaşabilirsiniz çok sevinirim
Bu hafta yapmamak için elimden geleni yapacağım en azından pazartesiye kadar dayanabilirim insallah8 ya da 9 gün sonra yapsan çıkar diye düşünüyorum en doğrusunu yaptıran arkadaşlar bilir
Doğal yolcu doktorum bi ilaç bile kullandırmıyo sevişin gelin diyo başka bişey demiyo da şiştim ben artık bişeyler yapmak istiyorumDoktor neden vazgecirtiyor peki
Adetin 8 inde pazartesi yapsanda yanlış sonuç alma ihtimalin var kendini strese sokma bununla bebişin etkilenmesin güzelce tutunsun rahme sakinnnBu hafta yapmamak için elimden geleni yapacağım en azından pazartesiye kadar dayanabilirim insallah
Ne zamandan beri deniyorsunuz ikinizdede bişey yok o zamanDoğal yolcu doktorum bi ilaç bile kullandırmıyo sevişin gelin diyo başka bişey demiyo da şiştim ben artık bişeyler yapmak istiyorum
Negatif sonuç geçen ay bu ay kullanmadım bişey sanırım pozitifSonuç ne oldu peki
Bende sıkıntı yok da eşimde var biraz.6 ay 7 yumurta harcadım bilindiği kadarıyla.Geçen ay yumurta takibiyle sürpriz yumurtaya rastladık yine olmadı bu ay artık beni kimse tutamaz bişeyler yapılıcak yoksa doktor değiştirmeye kadar giderim çok çok sevmeme rağmen.Ne zamandan beri deniyorsunuz ikinizdede bişey yok o zaman
Aynen benim de 12. gün bile silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kan testi yaptırmıştım negatifti. iğne günü sayılmıyor diye biliyorumErken yapıp üzülmek istemiyorum zaten.İğne gününü de sayıyor muyuz peki
Gidicem hahhhaaah kesin öyledirBencede vaktin varsa gidip ver bakalım annesi rahme düştüğü an mi yakalamış
Haklısın canım Bi uğraş bulmam gerek sanırımAdetin 8 inde pazartesi yapsanda yanlış sonuç alma ihtimalin var kendini strese sokma bununla bebişin etkilenmesin güzelce tutunsun rahme sakinnn
Hadi bakalım inşallah çok sevindim. Sorun neydi peki şimdiye kadarNegatif sonuç geçen ay bu ay kullanmadım bişey sanırım pozitif
Haklısın canım Bi uğraş bulmam gerek sanırım
Tamam teşekkür ederimAynen benim de 12. gün bile silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kan testi yaptırmıştım negatifti. iğne günü sayılmıyor diye biliyorum
3 gün önce normal gebelik testi yapmıştım onda bişey çıkmadı canım :)1 Nisanın çiçek kadınları
@seklla
yirmibesekim
@zennure00
@Eses1
@marshmelov
@Cmz
Aranızda test yapan oldu mu ??? Hadi bize güzel haberler verinde mutlu olalım