- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Aynen kuzumÖyle herşeyin hayirlisini istemek lazım geciktiriyorsa vardır sebebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzumÖyle herşeyin hayirlisini istemek lazım geciktiriyorsa vardır sebebi
Bat 8 nisan benide ekler misinizYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kuzum adetin 2.günü çörekotu bal tarçın kürü yap 10.güme kadar şifaya vesile olsun inşallahSonuç çıkmış 1.20 nisandan da elendim yani
Vardır olanda bir hayır kuzum umudunu yitirme olacak inşallahSonunda
Kuzum çıkmış mı kan sonucun hayırlı haberler olur inşallahYetiştim kan verdim şimdi e nabiza bugün düşer dimi
Bu ay balım bitti ya ancak 15 inde alabilrim. Kuzum bı dahakine denerjm ne faydası var ?Kuzum adetin 2.günü çörekotu bal tarçın kürü yap 10.güme kadar şifaya vesile olsun inşallah
Şimdi onu yazicaktim yazmadı. Bı daba sevinçten burayı unuttu herhaldeKuzum çıkmış mı kan sonucun hayırlı haberler olur inşallah
2 günde 2 katına çıkıyor diye biliyorum canım bat ne zamanKuzular inşallah tez zamanda minik kuzularınızı kucaklarsınız şimdi kızacaksınız erken yaptın diye ama özel bir durumum var neyse ayın 19 u yumurtlama günü ben 26 beta baktırdım <1 çıktı tekrar 28 yani bugün yumoş 9. Gün 2.0 çıktı sizce ümitleneyim mi?
Google aramaya kadınlar kulübü çörekotu bal tarçın kullananlar diye arat canım görürsün :)Bu ay balım bitti ya ancak 15 inde alabilrim. Kuzum bı dahakine denerjm ne faydası var ?
Yok kuzumm çatlama olmuş anlaşılan çatlama gününü de mutlaka değerlendirinMerhaba canlar gümbür gümbür geldim değerlendirmeler yapıldı ( hiç olmadığı kadar ) şimdi uzun bir süre tatile çıkıp buraya döndüm beklemeler başlasın bakalım merak ettiğim nokta şu tecrübelerinize güveniyorum ilk defa ovilasyon testi kullandım pik 3 gün önce gördüm iki gün sürdü diyebilirim silinmeye başladı hafif gölge kaldı yumurta akı şeklindeki akıntım silinince geldi bu doğal mi pik günü mü olması gerekiyordu
Canım bazen kullandığın ilaçtan yada stres yaptıysan ileri atabiliyor kan testi mi yaptırdın hamile olmadığına eminsin :)Herkese merhaba, ben de 1.5 yıllık evliyim artık bebek istiyoruz ilk defa bu Mart sonu olacak regl ime bakarak önümüzdeki Nisan günlerini degerlendirecektim. Yani 17 yıldır hiç sekmeyen düzenli adetim (25-26günde bir oluyordum) bu ay gecikti .normalde mart 20sinde olacaktım hala olmadım 33.gün bile.hamile de degilim. Böyle düzensizlikle nasıl anlayacagım Nisandaki önemki günlerimi hic anlamadım.
Ah be canım azıcık daha bekleseydin 2 de negatif sonuç ama olmadı adetin geçince gebelik testi yap yumurtlamadan 15 gün sonra yapın test diyorlarKuzular inşallah tez zamanda minik kuzularınızı kucaklarsınız şimdi kızacaksınız erken yaptın diye ama özel bir durumum var neyse ayın 19 u yumurtlama günü ben 26 beta baktırdım <1 çıktı tekrar 28 yani bugün yumoş 9. Gün 2.0 çıktı sizce ümitleneyim mi?
İnşallah ondandırŞimdi onu yazicaktim yazmadı. Bı daba sevinçten burayı unuttu herhalde