- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 30
Bende 16.00 da vuruldum. İlk defa mı kullanişin iğneyi canımBenim bir tane 22 mm akşam 21.00 da vuruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 16.00 da vuruldum. İlk defa mı kullanişin iğneyi canımBenim bir tane 22 mm akşam 21.00 da vuruldum
Evet canım ilk kes famera işe kullandım ama tek yumurta oluştu önümüzdeki ay 5 gün famera 2 gün menapur iğne sonra da çatlama iğnesi yapacağım doktor bir kaç yumurta olursa şans artar dedi 6 aydır deniyorum canım 4. Ayımda kimyasal oldu sonra daha fazla beklemek istemedim o yüzden başladım yumurtam çok gazla dedi doktorBende 16.00 da vuruldum. İlk defa mı kullanişin iğneyi canım
canım bende ters rahim olayı var kistlerim flnda var tabi ama neyse o önemli değil ben şunu merak ediyorum ters rahimde de acaba bu ayakları dikme yatma olayları aynı şekildemi olmalıNapalım dikerken ayakları sıkılıyor insan aahahah
Anladım benimde ilk kullanışım klomen ardından ovitrolle iğne. Benim bildiğim sağlıklı yumurta oluşması fazla oluşup küçük olunca onların bir anlamı olmuyor sonra kiste dönüşme ihtimali oluyor. 22 mm gayet iyi inşallah tutar diğer şeylere gerek kalmazEvet canım ilk kes famera işe kullandım ama tek yumurta oluştu önümüzdeki ay 5 gün famera 2 gün menapur iğne sonra da çatlama iğnesi yapacağım doktor bir kaç yumurta olursa şans artar dedi 6 aydır deniyorum canım 4. Ayımda kimyasal oldu sonra daha fazla beklemek istemedim o yüzden başladım yumurtam çok gazla dedi doktor
Herkese selam yeniden 27 nisan bat herkese bol şansYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
hayırlı olsun canım çok sevindim :) nasıl hissettin peki :)Hamileyim kızlar hissediyordum.zaten batim 6 Nisan 9 gun omcesi ilk idrarda ciktiEki Görüntüle 3035319
Masallah canimmmm aag salim kucagina alHamileyim kızlar hissediyordum.zaten batim 6 Nisan 9 gun omcesi ilk idrarda ciktiEki Görüntüle 3035319
Hoşgeldin canım benimBenimde bat 8 Nisan sanırım emin değilim bende başta lekelenme oluyor çünkü ama çatlatma iğnesinden sonra ki 14. gün 8 Nisan oluyor benide ekleyebilirsiniz
Hergün yürüyüş egzersizKızlar bugün dahiliyeye gittim. İnsülin direnci 3.6 çıktı. Gebeliği engelleyebilir denildi. Kilolu biriyim de. Mecbur diyet yapcam. 160 boyunda 65 kiloyum. 60 olmam gerekmiş.
Oyyy masallah o kadar erkenden görülüyor demek sağlıkla gelsin kuzucukKizlar bende bu sabah tekrar beta hcg verdim 241 çıkti çok şükür yukseliyor cuma keseyi gorecegim rabbim isteyen herkese tattirsin
Hoşgeldin canım benim Ramazan'ın bereketiyle gelsinler inşallahHerkese selam yeniden 27 nisan bat herkese bol şans
Var canım bi arkadaşımız 2 defa çikolata kistinden dolayı ameliyat olmuş görürse yardımcı olacaktır sana geçmiş olsunMerhaba kızlar mart ayından geldim gebelik için değil bir soru için
benim 5.5 cm çikolata kistim var ve 1.5 yıldır hiç gebelik oluşmadı özel bir hastanede laparoskopi ameliyatıma karar verildi bu arada birden fazla doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi hemen alınmış bir karar değil çok şiddetli ağrılar yaşıyorum zaten böyle gebe kalamıyorum olayım dedim ama hiç ameliyat tecrübesi olan varmı merak ediyorum Amh değerim 3.44 çıkınca doktor bir kaç ay bekleyebilirsin dedi acele etme sağ tarafın gayet aktif yumurtlamaların çok iyi gebe kalabilirsin dedi biraz yorum yardım bekliyorum
Merhaba canım benim 2 taraflı vardı 2 yıldır hamile kalamıyordum birde daha önce bir ameliyatım da olduğu için 2. Ameliyat çok riskliydi ama değerlerim yüksek çıkıp kistte büyünfe Kasım ayında laparoskopik ameliyat oldum üstelik amh değerim 1.51 di doktor ameliyat için iyi demişti. Ama doktorunun mutlaka çok çok iyi olması lazım benim doktorum çok iyi olduğu için kabul ettim çünkü daha fazla zarar görme ihtimalin de var.Merhaba kızlar mart ayından geldim gebelik için değil bir soru için
benim 5.5 cm çikolata kistim var ve 1.5 yıldır hiç gebelik oluşmadı özel bir hastanede laparoskopi ameliyatıma karar verildi bu arada birden fazla doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi hemen alınmış bir karar değil çok şiddetli ağrılar yaşıyorum zaten böyle gebe kalamıyorum olayım dedim ama hiç ameliyat tecrübesi olan varmı merak ediyorum Amh değerim 3.44 çıkınca doktor bir kaç ay bekleyebilirsin dedi acele etme sağ tarafın gayet aktif yumurtlamaların çok iyi gebe kalabilirsin dedi biraz yorum yardım bekliyorum
Masa başı çalışan insan sorunu :)Hergün yürüyüş egzersiz
Birde beklemek istersen bir kaç ay bekle ama çok fazla bekleme canım benim 2020 yılında baktırdığımda amh değerim 3.64 çıkmıştı kistim tek taraflıydı amh değerimd güvenip beklemiştim 1 yılda 1.51 e düşmüştü kendiliğinden çikolata kistinden dolayı.Merhaba kızlar mart ayından geldim gebelik için değil bir soru için
Bende öyleyim lesslie seyretMasa başı çalışan insan sorunu :)