- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Adet günün gelmişti dimi kuzum yükselme ihtimali yokmuymuş bişey dediler miSonuç çıkmış 1.20 nisandan da elendim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günün gelmişti dimi kuzum yükselme ihtimali yokmuymuş bişey dediler miSonuç çıkmış 1.20 nisandan da elendim yani
Adete 2 gün var kuzum aşılama bu yükselme ihtimali yok bugün aşılamanın ,14. Günu sistemden baktım gitmedim doktora yarın adet olurum büyük ihtimalleAdet günün gelmişti dimi kuzum yükselme ihtimali yokmuymuş bişey dediler mi
Anladım kuzum Rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı en kısa sürede nasip etsin inşallah Ne kadar çok beklediğinizi biliyorum şahsi olarak tanimasamda dualarimda olucaksin hep burda seni seven sana dualar eden kardeşlerin var hep yaz içine atma sakin biz buradayızAdete 2 gün var kuzum aşılama bu yükselme ihtimali yok bugün aşılamanın ,14. Günu sistemden baktım gitmedim doktora yarın adet olurum büyük ihtimalle
HoşbuldukHoşgeldin canım benim
Kuzum artık relaks oldumya alıştım sağol canisi Allah razı olsun bende hep dua ediyorum herkes icinAnladım kuzum Rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı en kısa sürede nasip etsin inşallah Ne kadar çok beklediğinizi biliyorum şahsi olarak tanimasamda dualarimda olucaksin hep burda seni seven sana dualar eden kardeşlerin var hep yaz içine atma sakin biz buradayız
Zaten bağımlı olduk çıktık ama insan yinede üzülüyor ben senin uzulmeni istemem sıradaki işlem tüp bebek mi şimdiKuzum artık relaks oldumya alıştım sağol canisi Allah razı olsun bende hep dua ediyorum herkes icin
Hayırlı olsun çok sevindimBu kadar erken belli oluyor mu kihayırlı olsun canım çok sevindim :) nasıl hissettin peki :)
Sonuç çıkmış 1.20 nisandan da elendim yani
Umarım canım sağolHayırlısı olsun hakkınızda İnşallah. Bende 2 kez aşılama yapmıştım tutmamıştı önümüzdeki ay güzel haber alırsınız umarım.
Evet geçerliGerçi Nisan daha geçerli sanırım dimi
O zaman burdayım daha ,Evet geçerli
olsun kuzum yeni yollara devam inşallah olacak hayırlı zamandaSonuç çıkmış 1.20 nisandan da elendim yani
Hadi hayırlısı olsun canım pozitfli ilerlesinBenim bir tane 22 mm akşam 21.00 da vuruldum
Canım menapur iğne ne işe yarıyor bende klomen ovitrella kullanmıştım geçen ayEvet canım ilk kes famera işe kullandım ama tek yumurta oluştu önümüzdeki ay 5 gün famera 2 gün menapur iğne sonra da çatlama iğnesi yapacağım doktor bir kaç yumurta olursa şans artar dedi 6 aydır deniyorum canım 4. Ayımda kimyasal oldu sonra daha fazla beklemek istemedim o yüzden başladım yumurtam çok gazla dedi doktor
Oda yumurta geliştirici iğne birden çok yumurta olsun diyeCanım menapur iğne ne işe yarıyor bende klomen ovitrella kullanmıştım geçen ay
Anladım canım neler ögrendik vallahi yaaOda yumurta geliştirici iğne birden çok yumurta olsun diye
GeçerliGerçi Nisan daha geçerli sanırım dimi
Öyle herşeyin hayirlisini istemek lazım geciktiriyorsa vardır sebebiRabbimden hayırlısini istemiştim hayırlısı buymuş şükür Rabbime