- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Barkodu aldıysan görebilirsin canımYetiştim kan verdim şimdi e nabiza bugün düşer dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barkodu aldıysan görebilirsin canımYetiştim kan verdim şimdi e nabiza bugün düşer dimi
İl sağlık müdürlüğünden çıkıyor sağlık ocağı testleri canm devlet hastanesnde öğleden sonra çıkıyorYetiştim kan verdim şimdi e nabiza bugün düşer dimi
Tamamdır bebişimO zaman güncelle canım 20 Nisan, benim dongulerim kısa
Hangi ile bagliysaniz bu şekilde tıklayıp öğrenebilirsinizYetiştim kan verdim şimdi e nabiza bugün düşer dimi
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHamileyim kızlar hissediyordum.zaten batim 6 Nisan 9 gun omcesi ilk idrarda ciktiEki Görüntüle 3035319
Çatlama olmuş kuzumKızlar son testim böyle.
SonundaÇatlama olmuş kuzum
Bugünü degerlendirin balım hatta eşinde bişey yoksa yarinida değerlendirin bu kadar uzun sürmesi şaşırttı beni ilk kez görüyorum neyse vardır bı hayırSonunda
Degerlendiricem kız sonunda çatladı çok bekletti. Eşimde sorun yokBugünü degerlendirin balım hatta eşinde bişey yoksa yarinida değerlendirin bu kadar uzun sürmesi şaşırttı beni ilk kez görüyorum neyse vardır bı hayır
O zamannn yansinnnn gecelerDegerlendiricem kız sonunda çatladı çok bekletti. Eşimde sorun yok
Yansın kızO zamannn yansinnnn geceler
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman senin adet 11 Nisana kaydı neyse duzeltmicem zaten hamiş haberini alicazYansın kız
Umarım inşallah tatlım yaa çalışmalar hızla devam edicekGüzel haberlerini bekliyoruz o zaman senin adet 11 Nisana kaydı neyse duzeltmicem zaten hamiş haberini alicaz
Napalım dikerken ayakları sıkılıyor insan aahahahCanı sikiliyor bende böyleyim ayak havadayken buralarda takiliyordum ajskdkflfkflf
Kişiden kişiye değişiyor bence. Bende iki gün ağrı oldu sağ kasığımda biraz da belimde birde akıntım vardı su rengi gibi ve normal akıntı gibi değildi. İğneden sonra ki gün ilişkide rahatsız oldum bende Bi sonraki gün ağrım olmadı ama. İğneyi Cuma günü oldum şuan herhangibir kaşık ağrım falan kalmadıÇatlatma iğnesi olanlara bir şey sormak istiyorum bende iğneden sonra hiç kadık ağrısı olmadı saat 12de baktığımda 22mm dedi doktor akşam 21.20 gibi iğne oldum acaba o arada çatladı diye mi kasık ağrım olmadı şuanda 36. Saatteyim ama ağrım yok kimi yorumlarda ilişki esnasında da çok ağrıdı diyenler vardı ağrısından ağladım diyenler benimki etki mi etmedi acaba
Ben de cuma oldum canım peki senin kaç yumurtan oluşmuştu kaç mm iken iğne vurdunKişiden kişiye değişiyor bence. Bende iki gün ağrı oldu sağ kasığımda biraz da belimde birde akıntım vardı su rengi gibi ve normal akıntı gibi değildi. İğneden sonra ki gün ilişkide rahatsız oldum bende Bi sonraki gün ağrım olmadı ama. İğneyi Cuma günü oldum şuan herhangibir kaşık ağrım falan kalmadı
Bana Bi tanesi gelişmiş hatta fazla bile gelişmiş dedi bende sormadım seninBen de cuma oldum canım peki senin kaç yumurtan oluşmuştu kaç mm iken iğne vurdun
Benim bir tane 22 mm akşam 21.00 da vuruldumBana Bi tanesi gelişmiş hatta fazla bile gelişmiş dedi bende sormadım senin