- 14 Mayıs 2010
- 1.916
- 750
Sağolun çok tşkler aminHayırlı olsun inşallah güzel haberler almaya başladık sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun çok tşkler aminHayırlı olsun inşallah güzel haberler almaya başladık sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
İlk idrarda yapabilirsin tabi yap benceEnemmm hayırlı olsunnn kız test yapasim geldi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
1 tane normal test var çıkmaz ondadaElinizde varsa bi deneyin bence ben geçen ay 7-8 gün önceden yapmaya başlamıştım
Normal testte çıkmaz gibiİlk idrarda yapabilirsin tabi yap bence
Evet çıkmaz erken gebelik testi lazim benimki predictor early markaydı çıktıNormal testte çıkmaz gibi
Çok sevindim emindin ama gebe olduğundan kendini iyi taniyormuşsun çatlama hangi gün olmuştuEvet çıkmaz erken gebelik testi lazim benimki predictor early markaydı çıktı
Hiç olmayan belirti olunca tahmin ettim adetten 3 gün sonra korunmasız ilişki oldu o zaman yumurtladim darısı size insÇok sevindim emindin ama gebe olduğundan kendini iyi taniyormuşsun çatlama hangi gün olmuştu
Bence bugün verebilirsinKan ne zaman vereyim sizce
Yaaa çok mutlu oldum, Allah sağlıcakla büyümeyi nasip etsin inşallahHamileyim kızlar hissediyordum.zaten batim 6 Nisan 9 gun omcesi ilk idrarda ciktiEki Görüntüle 3035319
Çok tşk ederim çok sağolun amin sizede nasip eder Allah insYaaa çok mutlu oldum, Allah sağlıcakla büyümeyi nasip etsin inşallah
Onlar da çıkmıyor doğru. Bende dün erken gebelik testleri verdim inşallah hemen göndermezler çünkü olduğu zaman kendimi tutamayıp yapıyorum1 tane normal test var çıkmaz ondada
O zaman güncelle canım 20 Nisan, benim dongulerim kısaSen uygulamaya bakma büyük ihtimal Nisan ayının sonuna denk gelicek demi ona yazayım mi istersen bunu silelim boşver bunu
Yetiştim kan verdim şimdi e nabiza bugün düşer dimiGünaydın canlar
seyma4 hayırlı olsun canm benxe hemeen ver değeri öğren bize de yaz
Bende kan verdim az önce sağlık ocağına akşam 9 bucuk gibi düşer sisteme bakalm evdeki testte negatif ama Rabbimden hayirlsii
Regl ye normalde ,2 gün kaldı eğer ,döngüye göre olursm
Sağlık ocağından verdiyseniz düşmeyebilir.Yetiştim kan verdim şimdi e nabiza bugün düşer dimi
İnşallah güzel haber alırsınız çıkar çıkmaz bize de bildirin lütfenGünaydın canlar
seyma4 hayırlı olsun canm benxe hemeen ver değeri öğren bize de yaz
Bende kan verdim az önce sağlık ocağına akşam 9 bucuk gibi düşer sisteme bakalm evdeki testte negatif ama Rabbimden hayirlsii
Regl ye normalde ,2 gün kaldı eğer ,döngüye göre olursm
Tamam yazicam insİnşallah güzel haber alırsınız çıkar çıkmaz bize de bildirin lütfen
Ajdkdkfk hangimiz yapmıyoruz kiOnlar da çıkmıyor doğru. Bende dün erken gebelik testleri verdim inşallah hemen göndermezler çünkü olduğu zaman kendimi tutamayıp yapıyorum
Tabi yazicam inşaallahİnşallah güzel haber alırsınız çıkar çıkmaz bize de bildirin lütfen