- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 martYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Ay dayanamıyorum ama negatifi görürsem de çok üzülüyorum. Kendimi oyalamaya çalışıyorum sürekliAdet günün geçtikten sonrası daha sağlıklı ama dayanamam dersen 2 3 gün öncesinde yapabilirsin negatif çıkarsa adet geciktikten sonra yeniden yapabilirsin
Miğde bulantısı banada oluyor cuma. Coktu dün yoktu bugün az vardı büyük ihtimalle gebelik var kaşık ağrısı bel ağrısı iş yapınca oluyor göğüs sizisi var birde bat 6 Nisan yarın erken gebelik test çıkarmı acabaMide bulantısı var iki gündür, dün değerlendirirken sağ kasığımda ağrım oldu bide akıntı var o kadar pek gebeliğe yorucak bı durum yok bende oturduk hayırlısını bekliyoruz
Sen uygulamaya bakma büyük ihtimal Nisan ayının sonuna denk gelicek demi ona yazayım mi istersen bunu silelim boşver bunuMavigrill uygulama 1 Nisan diye göstermişti bazen erken olabiliyor benim ondan sanırım
28 nisan ekler misinizYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kuzum Nisan ayı ne Zaman ?30 mart
Oyala oyala üzülmekten iyidir kendini başka biseylere verAy dayanamıyorum ama negatifi görürsem de çok üzülüyorum. Kendimi oyalamaya çalışıyorum sürekli
Benimde 5 Nisan aynilari var ama ben 3 ünde yapicam erken gebelik içinde çok erkenMiğde bulantısı banada oluyor cuma. Coktu dün yoktu bugün az vardı büyük ihtimalle gebelik var kaşık ağrısı bel ağrısı iş yapınca oluyor göğüs sizisi var birde bat 6 Nisan yarın erken gebelik test çıkarmı acaba
Ekledim canım benim hoşgeldin28 nisan ekler misiniz
Bakayım yarın yada salı yaparım sonra cuma gibi erke. Gebelik testi var 6 gün öncesi diyor öyle yaparım yada çünkü vücudundan anlıyorum gebelik var gibiBenimde 5 Nisan aynilari var ama ben 3 ünde yapicam erken gebelik içinde çok erken
İnşallah güzel haberlerini alırız merakla bekliyorumBakayım yarın yada salı yaparım sonra cuma gibi erke. Gebelik testi var 6 gün öncesi diyor öyle yaparım yada çünkü vücudundan anlıyorum gebelik var gibi
İns seninde hayırlısı olsunİnşallah güzel haberlerini alırız merakla bekliyorum
İnşallah kuzu hepimiz için hayırlısı olsun Ramazan'ın bereketiyle gelsinlerİns seninde hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim amin evet Allah isteyen herkese versin inşallahTebessum34 hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gebeymissin
İnşallahEkledim canım hoşgeldin inşallah güzel haberlerini almak nasip olur
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler almaya başladık sağ salim kucağınıza almak nasip olsunHamileyim kızlar hissediyordum.zaten batim 6 Nisan 9 gun omcesi ilk idrarda ciktiEki Görüntüle 3035319
Enemmm hayırlı olsunnn kız test yapasim geldi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHamileyim kızlar hissediyordum.zaten batim 6 Nisan 9 gun omcesi ilk idrarda ciktiEki Görüntüle 3035319
Elinizde varsa bi deneyin bence ben geçen ay 7-8 gün önceden yapmaya başlamıştımEnemmm hayırlı olsunnn kız test yapasim geldi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah