- 8 Şubat 2022
- 82
- 66
- 28
Eski topigimde de vardın sanki yanlış mı hatırlıyorum acabaBenim Mart Batı 17 Mart. Ama Test negatif. Şuradan kendime bir yer alayım. Mart ayında taş diye böbrek taşı düşürünce pik günü kaçıtı. Yüksek ihtimal 26 günlük döngüde 12 Nisan Bat olacak. (2. deneme ayıma hoş geldim.)
Hoş buldum inşallah güzel haberlerleEkledim kuzum hoşgeldin
İnşallah canım ramazan bereketiyle gelsinlerHoş buldum inşallah güzel haberlerle
Aslında ocaktan beri deniyoruz ama ben ilk defa bı gruba dahil oldumİnşallah canım ramazan bereketiyle gelsinlerİlk denemeniz mi
EvetEski topigimde de vardın sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba
Olsun canım daha yenisiniz zaten olur Allah'ın izniyle kafana takma.. Bizim 1 buçuk yılımizin her ayı hüsrana ugramakla geçti artık hüsrana ugramayi hobi edindikAslında ocaktan beri deniyoruz ama ben ilk defa bı gruba dahil oldumyarın adet günüm ve ben her ay psikolojik olarak kesin bu ay hamileyim diyorum ve hüsran. Eşim bu ay çatlama dönemimde gorevdeydi ve değerlendiremedik. O yüzden yarına odaklanamiyorum. İnşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun
En hayırlı ay bu ay çifte bayram yaşayalım inşallah hep birlikteOlsun canım daha yenisiniz zaten olur Allah'ın izniyle kafana takma.. Bizim 1 buçuk yılımizin her ayı hüsrana ugramakla geçti artık hüsrana ugramayi hobi edindik
İnşallah son bulsun artık bu bekleyişler.
En hayırlı ay bu ay çifte bayram yaşayalım inşallah hep birlikte
Amin inşallahİnşallah son bulsun artık bu bekleyişlerEski topiklerimde 50 60 kişiyi hamiş gonderiyordum inşallah bu topikte kendimle birlikte hepinizi gönderirim yine
Yaaa kuzumm dualarım seninle inşallah bu sefer olucak inanıyorum heyecanla beklicem senin sonucunuGünaydın canlar
İkinci aşılama için geldim sıra bekliyoruz dualarınızı bekliyorum
İnşallah canımYaaa kuzumm dualarım seninle inşallah bu sefer olucak inanıyorum heyecanla beklicem senin sonucunu
En iyisi hiç stres yapma bu ay bebişin seninle olacak inanıyorum bak burayada yazıyorumİnşallah canımbu sefer daha relaksim nedense
Ayy önceki nikin gibi bal damlıyor canisiEn iyisi hiç stres yapma bu ay bebişin seninle olacak inanıyorum bak burayada yazıyorum