- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
İnandık başaracaz Güzelce işlemlerini yaptır dinlen bugün bı güzel sonra bizi haberdar et merak ederim seniAyy önceki nikin gibi bal damlıyor canisi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnandık başaracaz Güzelce işlemlerini yaptır dinlen bugün bı güzel sonra bizi haberdar et merak ederim seniAyy önceki nikin gibi bal damlıyor canisi insallah
Habersiz bırakmam ki hergn burdayım kuzucumİnandık başaracaz Güzelce işlemlerini yaptır dinlen bugün bı güzel sonra bizi haberdar et merak ederim seni
Canım benim, elimden geleni yaparım. Çoğu zaman yetişemiyorum topiclere, bir soru olduğunda etiketlerseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımSelizay arada buraya uğrayıp bilgilerini bizimle paylaşmani çok isterim Bu arada benim bu sitede ilk konustugum kişi senmissin Ağustos ayında ovulasyon testiyle ilgili bı topik açmışım orda esimin doktora görünmesi gerektiğinde söyleyen senmissin Sana teşekkür ederim senin yonlendirmenle onun durumunu öğrendik yoksa bekler dururduk iyi ki denk gelmişim sana, bol bol dua edicem sana
Tamam kuzum benimde son topik olucak, bu sefer herkesi gönderirken kendimi de gondericem Güzel haberi de senin topikte noktalıcaz inşallahCanım benim, elimden geleni yaparım. Çoğu zaman yetişemiyorum topiclere, bir soru olduğunda etiketlerseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Tamam canım benim sana geçmiş olsun demiyorum, şimdiden minnak kuzuna hosgeldin diyorum çünkü teyzesi ona inandı bu sefer gelicekHabersiz bırakmam ki hergn burdayım kuzucum
Eve gidince hemen uyurum sanırım saat 05;45 den beri ayaktayız
Her gün yazarım
YaA sen harikasın enerjin harika hepimiz bebisle dolduralım. Burayı inşallahTamam canım benim sana geçmiş olsun demiyorum, şimdiden minnak kuzuna hosgeldin diyorum çünkü teyzesi ona inandı bu sefer gelicek
Olucak olucak bu sefer hepimizi gondericem Temmuzdan beridir hepinizi gonderdikten sonra gidicem diyordum yüzde 90'ını da gitti zaten, bu son topigim olucak bu sefer bende dahil hepinizi gondericem diyorum inşallah patlamayız çok aminYaA sen harikasın enerjin harika hepimiz bebisle dolduralım. Burayı inşallah
En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallahGünaydın canlar
İkinci aşılama için geldim sıra bekliyoruz dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canımEn yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
Çok çok amin kuzumOlucak olucak bu sefer hepimizi gondericem Temmuzdan beridir hepinizi gonderdikten sonra gidicem diyordum yüzde 90'ını da gitti zaten, bu son topigim olucak bu sefer bende dahil hepinizi gondericem diyorum inşallah patlamayız çok amin
Hoşgeldin canım benim herşey inşallah gönlünce ilerler senide hamiş gondericez inanıyorumkızlar nisan başlığımız açılmış hayırlı olsun kaç başlık değiştirdim hiç hatırlamıyorum bile :)))
ben bu ay tüp bebek çalışmalarına başlıyorum. bugün hastalığımın son günü cuma günü tüp bebek için randevum var bu ay geçti, nisan ayında başlatır ilaçlara hayırlısı bakalım bat 5 nisan gözüküyor şu anda ama beklentim yok zaten hemen hasta olayım da tüp bebeğe başlayalım kafasındayım
inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHoşgeldin canım benim herşey inşallah gönlünce ilerler senide hamiş gondericez inanıyorum
Amin canım benim inşallahinşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Canım bende de aynı sorun var o yüzden bana zigojyn plus f verdi doktor yumurta kalitesini yükseltiyormuş biz de 3 ay denemedeyizKızlar bende yumurtalıklarda tembellik var denildi. Aranızda bunu yaşayan, yaşamış olan var mı acaba? Doktor 3 ay dene bebeğin olmazsa gel dedi de, Ne yapmam lazım kullanmam lazim ekstra bilgisi olan var mı
Ben baya tecrübeliyimAteş ölçme tekniğini deneyen var mı arkadaşlar ? Ovulasyon takibi için adet bitiminden hemen sonra yapılınca oluyor mu ?