- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Yedik hemde ne yedik.Sıradaki parça gelecekteki bebeme gelsin...
Kaç yıl gectiiii aradan ayriiiii gayriiii bitsin artık bu hasret buluşalimmmm gayriiiiiii kafayı güzel yedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedik hemde ne yedik.Sıradaki parça gelecekteki bebeme gelsin...
Kaç yıl gectiiii aradan ayriiiii gayriiii bitsin artık bu hasret buluşalimmmm gayriiiiiii kafayı güzel yedik
Hayırlısı bende soğan kürü denicemNasip canım olmadı bidaha ki aya artık bende adet olursam çörekotu kürü denicem
Yedik valla küçücük mucizeye ihtiyacımız varYedik hemde ne yedik.
Merhaba beni de ekler misiniz?Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Olumsuz düşünme daima olumlu düşün kendine o şekilde söyle hormonlar çok etkileniyor canımMide bulantısı var iki gündür, dün değerlendirirken sağ kasığımda ağrım oldu bide akıntı var o kadar pek gebeliğe yorucak bı durum yok bende oturduk hayırlısını bekliyoruz
Ah be canım doğru düzgün yumurtlama göremedim ki bu ay da boş geçicem sanırım1 Nisan partiye hazırmıyızzzzzzzzz belirtiler var mı ?
Çok deneme ama en fazla 2 hafta yap sonra ara verHayırlısı bende soğan kürü denicem
İnşallahhhhhh tez zamanda buluşalımmmmmmmmmmSıradaki parça gelecekteki bebeme gelsin...
Hoşgeldin canım benim güzel haberlerini almak dileğiyleMerhaba beni de ekler misiniz?
BAT: 12 Nisan. Umarım hepimiz için hayırlısı olur
Öyle yapicam başka ne deneyebilirimÇok deneme ama en fazla 2 hafta yap sonra ara ver
Kafamın güzel olduğu bı aydayim olumsuz değilim olumluda değilim ortaya karışık takılıyoruzOlumsuz düşünme daima olumlu düşün kendine o şekilde söyle hormonlar çok etkileniyor canım
Ah be canım doğru düzgün yumurtlama göremedim ki bu ay da boş geçicem sanırım
Valla dediğim gibi çörekotu kürü duydum baya olumlu yorum vardı çörekotu tarçın bal karıştırıp adetin2.gününden 10.güne kadar her sabah yiyormuşsunÖyle yapicam başka ne deneyebilirim
Olumlu düşün olumluu olsun canım rahat olKafamın güzel olduğu bı aydayim olumsuz değilim olumluda değilim ortaya karışık takılıyoruz
Bende bunu deniyim o zaman daha mantıklı soğanla pek aram yoktaValla dediğim gibi çörekotu kürü duydum baya olumlu yorum vardı çörekotu tarçın bal karıştırıp adetin2.gününden 10.güne kadar her sabah yiyormuşsun
Aminnnnnİnşallahhhhhh tez zamanda buluşalımmmmmmmmmm
Soğan da iyi ama reflü sü olanlara önermiyorlar :)Bende bunu deniyim o zaman daha mantıklı soğanla pek aram yokta
Sakıncalı durum o zaman bunu bilmiyordumSoğan da iyi ama reflü sü olanlara önermiyorlar :)
Hacılardan hocalardan bir merhamet beklerrrr, içtikçe sarhoş olur tüm erkeklerrrr ajdkfkfkfkfk gece gece bu şarkılar nerden geliyor aklıma kahve çarptı galibaBende bunu deniyim o zaman daha mantıklı soğanla pek aram yokta
Ver coşkuyuHacılardan hocalardan bir merhamet beklerrrr, içtikçe sarhoş olur tüm erkeklerrrr ajdkfkfkfkfk gece gece bu şarkılar nerden geliyor aklıma kahve çarptı galiba
Adet günün geçtikten sonrası daha sağlıklı ama dayanamam dersen 2 3 gün öncesinde yapabilirsin negatif çıkarsa adet geciktikten sonra yeniden yapabilirsinİdrar testinde kaçıncı günde pozitif çıkar acaba ne zaman test yapmak lazım