- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
İnşallah tatlım yaa keşkeO kadar test bozuk olmaz geliyor bebişşss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tatlım yaa keşkeO kadar test bozuk olmaz geliyor bebişşss
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsinizTeşhisi koydu aslında da urologa gitmiştik ilk zaten hatta ddaha önce de özel prof muanesine gittik ,2 sene ama bu ramazan kafa dinlicdz tüp bebeğe başlarken soricam doktor gerek görürse gidicem
İnşallah geçerKız adetim gecmedi ki daha
Sende durumlar nasılİnşallah tatlım yaa keşke
Aa hadi gözümüz aydın Nisan topigi basladi gebelereİnşallah tatlım yaa keşke
Sağlık ocağı çok geç çıkarıyo yaa benim ertesi gün çıkmıştıYarın sabah bende sağlık ocağına gitcem off sonucu yine aynı olcak diyorum ama Allah büyük rabbim hayirlsiini vericek biliyorum
Akşam ,9 buçukta çıktı geçen ay bakalm ne olcak
İnşallah bakalım bu ay çok çalıştımİnşallah geçer
Sağlık mudurlugu sitesinden bakınca görmüştüm akşam 9 bucktaSağlık ocağı çok geç çıkarıyo yaa benim ertesi gün çıkmıştı
Mide bulantısı var iki gündür, dün değerlendirirken sağ kasığımda ağrım oldu bide akıntı var o kadar pek gebeliğe yorucak bı durum yok bende oturduk hayırlısını bekliyoruzSende durumlar nasıl
Bakalım bekleyip görücezAa hadi gözümüz aydın Nisan topigi basladi gebelere
Kader gayrete aşıktır canım çalış ki emeğinin karşılığını bulasın :İnşallah bakalım bu ay çok çalıştım
Hadi yaa geliyo kesin bebiş belirtiler az çok onu gosteriyoMide bulantısı var iki gündür, dün değerlendirirken sağ kasığımda ağrım oldu bide akıntı var o kadar pek gebeliğe yorucak bı durum yok bende oturduk hayırlısını bekliyoruz
İnşallah beklediğine değer canımSağlık mudurlugu sitesinden bakınca görmüştüm akşam 9 buckta
Evet geç ama en yakın burası hastaende randevu almanm lazım evdeki test pozirf çıksaydı beklemicektim bile bakalm
Yok kız belirti gostermedigim hatta aramadigim nadir aylardan birini yaşıyorum uşutmusumdurHadi yaa geliyo kesin bebiş belirtiler az çok onu gosteriyo
Çalıştım beklemedeyim bu ayda olmazsa sorun var demektirKader gayrete aşıktır canım çalış ki emeğinin karşılığını bulasın :
İnşaallah canım ama.mecburi yaptırıyorum hani hem vicdanim hemde hastaneyi arayip bilgi vericem o sebpld evdeki test negatif çünkü ama supriz olsa da fena olmaz tabi rabbim büyük hayırlı kapılar açılır inşallahİnşallah beklediğine değer canım
Belli mi olur kız hiç beklenmedik anda oluverir sasiririzYok kız belirti gostermedigim hatta aramadigim nadir aylardan birini yaşıyorum uşutmusumdur
Nasip canım olmadı bidaha ki aya artık bende adet olursam çörekotu kürü denicemÇalıştım beklemedeyim bu ayda olmazsa sorun var demektir