- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
Altta olanı ne zaman yaptınKızlar benim ovü testim bu şekilde oldu yumurtlama olmuş da çatlamış mı yoksa test mi bozuk anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altta olanı ne zaman yaptınKızlar benim ovü testim bu şekilde oldu yumurtlama olmuş da çatlamış mı yoksa test mi bozuk anlamadım
4 ya da 5 Nisan canım daha varBat ne zaman senin
Akşam 7de yaptım canımAltta olanı ne zaman yaptın
Evet o testte çoğu kişi aynı şeyi yaşamışKızlar herkese iyi geceler. Geçen aydan testlerle ilgili size bir tecrübemden bahsetmek istiyorum. Days comfort erken gebelik testi her yaptığımda bana silik çizgi gösterdi ve umutlandırdı. Ancak tabi ki hamile değilmişim ve adet oldum. Sizlere tavsiyem boşuna paranızı bu marka teste verip hem paranıza hem de umutlarınıza yazık etmeyin.
Banada aynısı olmuştuKızlar herkese iyi geceler. Geçen aydan testlerle ilgili size bir tecrübemden bahsetmek istiyorum. Days comfort erken gebelik testi her yaptığımda bana silik çizgi gösterdi ve umutlandırdı. Ancak tabi ki hamile değilmişim ve adet oldum. Sizlere tavsiyem boşuna paranızı bu marka teste verip hem paranıza hem de umutlarınıza yazık etmeyin.
Olsun hala bir umut var inşallah olur4 ya da 5 Nisan canım daha var
Baktılar da kuzum işte kafam allak bullak ama gitmicez vazgeçtik bı tüp bebeğe başlayalim doktora sorucam yükselme şansı. S varmı diyeBakmamişlar mıydı kuzum eşine aşılamayı ona göre yapıyorlar diye biliyorum
Akşam 7de yaptım canı
Kız çatlamış o zaman degerlendirdin miAkşam 7de yaptım canım
Yaaa bilmiyorum ki test bozuk belkide sonradan koyulaştı bu ara senin testler nasıl gidiyorKız çatlamış o zaman degerlendirdin mi
Aynı koyulukta gidiyo valla ama son bir tane kaldı onuda sabah yapicamYaaa bilmiyorum ki test bozuk belkide sonradan koyulaştı bu ara senin testler nasıl gidiyor
Üroloji bölümü söylüyor varikosel yoksa yükseliyor genelde veya herhangi bi hastalığı yoksaBaktılar da kuzum işte kafam allak bullak ama gitmicez vazgeçtik bı tüp bebeğe başlayalim doktora sorucam yükselme şansı. S varmı diye
Belki de ikimizin testide bozukAynı koyulukta gidiyo valla ama son bir tane kaldı onuda sabah yapicam
Sen yarın direk kan verAynı koyulukta gidiyo valla ama son bir tane kaldı onuda sabah yapicam
Bundan sonra gebelik testinde geçiş yap artıkAynı koyulukta gidiyo valla ama son bir tane kaldı onuda sabah yapicam
Salı gün gidicem eşimle izin alicakSen yarın direk kan ver
1 Nisan partiye hazırmıyızzzzzzzzz belirtiler var mı ?Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kız adetim gecmedi ki dahaBundan sonra gebelik testinde geçiş yap artık
Teşhisi koydu aslında da urologa gitmiştik ilk zaten hatta ddaha önce de özel prof muanesine gittik ,2 sene ama bu ramazan kafa dinlicdz tüp bebeğe başlarken soricam doktor gerek görürse gidicemÜroloji bölümü söylüyor varikosel yoksa yükseliyor genelde veya herhangi bi hastalığı yoksa
O kadar test bozuk olmaz geliyor bebişşssSalı gün gidicem eşimle izin alicak