- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Ekledim canım benim hoşgeldin güzel haberlerini almak dileğiyleMerhaba 11 nisan ekler misiniz beni de :) Mavigrill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canım benim hoşgeldin güzel haberlerini almak dileğiyleMerhaba 11 nisan ekler misiniz beni de :) Mavigrill
Ne demek umut yok adet oldukça umut hep var moralleri yüksek tutuyoruz gelicek o bebislerMavigrill canım benim bat tarihi 22 nisan hiç umudum olmasada beni de eklersen sevinirim
Hoşgeldin canım benim hayırlı ve güzel haberlerini alırız inşallahCanım benide eklermisin bat 26 nisan
Hoşgeldin canım benim inşallah bu ay Ramazan'ın bereketiyle Allah'ın da izniyle hepimiz güzel haberler alırızMerhaba kızlar az önce mart topiğinden eklenerek bueya geldim 27 Nisan bat tarihim beni de aranıza alırsanız sevinirim Mavigrill
Olmuş gibi duruyor kuzum yarın net anlasilirKızlar sizce yumurtlama olmuş mu beklemeli miyim dahaEki Görüntüle 3035047
Bakmamişlar mıydı kuzum eşine aşılamayı ona göre yapıyorlar diye biliyorumMerhabalar hamiş varmış tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallahs
Sabah test yaptım negatifti yarın kan vericem bakalm akisa bıraktım
Sanırım prof urologa gidicez ramazanda eşimin degerleri için bı tedavi vs varmı diye
Bakalm ramazanda ara vermişken onuda bı bakmak istiyoruz
Inşallah canımHoşgeldin canım benim hayırlı ve güzel haberlerini alırız inşallah
Kuzum Nisana yeni giriceksin Marttir bu Nisan adetin ne zamanMavigrill canm ben erke n regl oldum silebilirsin listeden
Olmuş catlamiş kuzumKızlar benim ovü testim bu şekilde oldu yumurtlama olmuş da çatlamış mı yoksa test mi bozuk anlamadım
AminnnnnHoşgeldin canım benim inşallah bu ay Ramazan'ın bereketiyle Allah'ın da izniyle hepimiz güzel haberler alırız
Bende 2 gündür mide bulantısı var hamilelik değildir zannımca Dün degerlendirirken sağ kasigim çok ağrıdı onada anlam veremedimKızlarrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzzzzz alooo sesiniz çıkmıyorr ne durumdasınızzz
Ya öğlen atmıştım testi durdukça koyulaştı canım normal mi bu yoksa yanlıs mı sonuç acaba ama diğer testler koyulaşmadı hiç ondan bende kararsız kaldımOlmuş catlamiş kuzum
Canı sikiliyor bende böyleyim ayak havadayken buralarda takiliyordum ajskdkflfkflfAhahahajaj bende ayaklarımı yukarıya dikme seansından geldim
İlk 5 hatta bazı testlerde 10 dakikayı baz al sonrasını dikkate alma kuzum su resime göre 27 pik sonrasında da çatlama gözüküyorYa öğlen atmıştım testi durdukça koyulaştı canım normal mi bu yoksa yanlıs mı sonuç acaba ama diğer testler koyulaşmadı hiç ondan bende kararsız kaldım
İnşallah hamileliktendir canımBende 2 gündür mide bulantısı var hamilelik değildir zannımca Dün degerlendirirken sağ kasigim çok ağrıdı onada anlam veremedim
Yok beee gebelik olsa hemen bulantı olmaz yediklerim dokunmuşturİnşallah hamileliktendir canım
Bat ne zaman seninYok beee gebelik olsa hemen bulantı olmaz yediklerim dokunmuştur
Ozaman yumurtlama olmayabilir de ümitlenmeyeyim benİlk 5 hatta bazı testlerde 10 dakikayı baz al sonrasını dikkate alma kuzum su resime göre 27 pik sonrasında da çatlama gözüküyor