- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
İnşallah hayırlı haberler alırsın tez zamandaPek belirtim yok canim eskiden kahvalti yapmazdim kahve ile gecistirirdm suan ac kalamiyorum. Ara ara kasik agrim oluyor goguslerin dolgun gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı haberler alırsın tez zamandaPek belirtim yok canim eskiden kahvalti yapmazdim kahve ile gecistirirdm suan ac kalamiyorum. Ara ara kasik agrim oluyor goguslerin dolgun gibi
Canım hamiş misin Mavigrill seni hamiş olarak yazmış yoksa Allah mı yazdırdıPek belirtim yok canim eskiden kahvalti yapmazdim kahve ile gecistirirdm suan ac kalamiyorum. Ara ara kasik agrim oluyor goguslerin dolgun gibi
14 nisan. Aşılamanın 3.günündeyimYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Rabbim hayırlı haberler aldırsın tez zamanda inşallah14 nisan. Aşılamanın 3.günündeyim
Mrb cnm ; benimde senin gibi olmuştu.. nette bi’ dr.ye denk geldim. doktor 8. Gün ilişkiye girilmesini öneriyor. Ovu testinin sonucu ne olursa olsun. Ayrıca 3-2-3 aralıkları ile ilişkiye girilmeli diyor.. sperm kalitesi için.Valla benim yine muallak ne oluyor bilmiyorum silik gidiyor
Hayırlı haberler insallah canım bol pozitifleri gör14 nisan. Aşılamanın 3.günündeyim
Ben bu 3-2-3 aralıklarını bilmiylrum mesela bugün cumartesi yok 1 pazar yok 2 pztsi mi girilmeli yoksa pztsi 3 salı mı girilmeliMrb cnm ; benimde senin gibi olmuştu.. nette bi’ dr.ye denk geldim. doktor 8. Gün ilişkiye girilmesini öneriyor. Ovu testinin sonucu ne olursa olsun. Ayrıca 3-2-3 aralıkları ile ilişkiye girilmeli diyor.. sperm kalitesi için.
Çatlama konusunda benimde çatlamadı 2.gündeyim 8.de yumurtladım 9.da çok koyu değil ama koyu çatlamadı sayılıyor Seninde yawaşça gelir pik
Anladım canım ben de o şekilde değerlendiriyorum zaten geçen ay da hep silikti Bu ay biraz yani bir tık koyu gördüm değerlendirdim başka da göremedim beklemedeyim havuç öneriyorlar denedin mi hiçMrb cnm ; benimde senin gibi olmuştu.. nette bi’ dr.ye denk geldim. doktor 8. Gün ilişkiye girilmesini öneriyor. Ovu testinin sonucu ne olursa olsun. Ayrıca 3-2-3 aralıkları ile ilişkiye girilmeli diyor.. sperm kalitesi için.
Çatlama konusunda benimde çatlamadı 2.gündeyim 8.de yumurtladım 9.da çok koyu değil ama koyu çatlamadı sayılıyor Seninde yawaşça gelir pik
Aynı belirtiler bakalım hayırlısuPek belirtim yok canim eskiden kahvalti yapmazdim kahve ile gecistirirdm suan ac kalamiyorum. Ara ara kasik agrim oluyor goguslerin dolgun gibi
2 aydır deniyorum canım ya geçen ay göremedim yumurtlama bu ay da olmazsa bidahaki aya kaldı artık nasip :)) aminn inşallah
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin evet öyle ama herkes bu akıntıyı yaşamıyor Muş Ama yine dikkat ederim teşekkürler:))Bende iki aydir deniorm insallah bu ay nasip olur cnm iki aydir yumrtlama gormuorsan mutlaka de a gidin
Ayrica yumrtlama icin akintinizida takip edeblrsiniz uzayan seffaf bir akinti gelior o geldikten 1-2 gün sonra yumrta catlior
Hsmişim kuzum 50.50 cikti beta cuma keseyo gorecegizzCanım hamiş misin Mavigrill seni hamiş olarak yazmış yoksa Allah mı yazdırdı
Tebrik ederim canım benimHsmişim kuzum 50.50 cikti beta cuma keseyo gorecegizz
Canım benide eklermisin bat 26 nisanYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�