- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
Bazen işe yarıyoAllahtan 164632727 kere test yaptım erken döllenme olsaydı çıkardı demek ki meraklı olmanında faydası var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen işe yarıyoAllahtan 164632727 kere test yaptım erken döllenme olsaydı çıkardı demek ki meraklı olmanında faydası var
Yok artık resmen tavan yapmış büyük ihtimalle kist yapmış yumurtalıklarına çünkü kist olduğunda amh yüksek çıkıyormuşDaha doktorla görüşemedim haftaya başka bir doktora gideceğim tekrar amh batırmayı düşünüyorum çünkü ocak ayında 1.01 di
Insallah canimAyyy inşallah bu topik bize hayırlı uğurlu olur da hepimiz bu ay hamiş kalırız
Koyu çikmaz yanlış verir sonucuCanım birşey soracaktım sıvı alımı nasıl etkiliyor peki lh seviyesini mi düşürüyor yani su içmiş olsak mesela çizgi olduğundan koyu mu çıkıyor silik mi
Ben test yapmadım bu ay ama 20 sinde oldu hissettim daha öncesinde de doktor kontrolünde takip yaptiriyordum doktor söylüyordu hangi gün olacağınıSen gördün mü canım bu ay
Kasık batması enfeksiyondan olacağını sanmiyorum canım yumurtalarla ilgilidir bence bide kendini dinlediğin için hissediyorsundurBende dikkat ediyorumda bi kaç aydır ama kendimi dinlediğim için çok şu kasık batmaları falan neden diye yinede düşünmüyo değilim
Anladım canımKoyu çikmaz yanlış verir sonucu
Hımm inşallah hayırlı sonuçlar alırız varmı bir hissiyat hamişlikle ilgiliBen test yapmadım bu ay ama 20 sinde oldu hissettim daha öncesinde de doktor kontrolünde takip yaptiriyordum doktor söylüyordu hangi gün olacağını
Evet bu ay öyle oldu bakalım hayırlısıBenim iki gün oldu baya surmus sizin olur ins
Evet ya son bi kaç aydır iyice ruh hastasına bağladımKasık batması enfeksiyondan olacağını sanmiyorum canım yumurtalarla ilgilidir bence bide kendini dinlediğin için hissediyorsundur
Takip edicem hepsiniKızlar bizi habersiz bırakmayın heeee :))))) bak tarihler yazılı günü geçen burayaa yazsın hayırlı haberlerle gelin inşallah :)))))))
Bı anda o kadar yükselmesi kist yapması normal gelmedi kesinlikle başka doktora gitmelisin kur bu kadar etki etseydi bendeki kistin büyümesi gerekirdi aynısını bende yaptım hemde 3 ay adetlerim düzene bindi ilk ay zaten etkisini hiç görmemiştim 2 ncı ayda etkisi başlamıştı.Daha doktorla görüşemedim haftaya başka bir doktora gideceğim tekrar amh batırmayı düşünüyorum çünkü ocak ayında 1.01 di
Kasıklarımda spor yapmışım gibi bı ağrı var şimdiden..ara ara adet olucakmisim gibi ağrı oluyor, bide beyaz bı akıntım var yumurtlama harici hiç olmazdı onun dışında biseyim yok..Ben gebeliğe yormuyorum belirtileri kuzum adetim gecince testte bakıyorum adet belirtilerim gebelik belirtisiyle aynıHımm inşallah hayırlı sonuçlar alırız varmı bir hissiyat hamişlikle ilgili
Benide listeye alirmisiniz bat 15 nisanKızlar bizi habersiz bırakmayın heeee :))))) bak tarihler yazılı günü geçen burayaa yazsın hayırlı haberlerle gelin inşallah :)))))))
Hahahaha olur oyle çokta şey yapmamak lazımEvet ya son bi kaç aydır iyice ruh hastasına bağladım
Ekledim canım hoşgeldinBenide listeye alirmisiniz bat 15 nisan
Sanırım öyle oldu haftaya iyi bir doktora gideceğim artık normal de ameliyatlar ve çikolata kistinden dolayı hep düşük çıkarken bu sefer de aşırı yükseldi. Ben 1 in altında bekliyordum kesin öyle çıkar diyordum bi baktım inanamadım 3 4 kere yeniledim e nabız sayfasını.Yok artık resmen tavan yapmış büyük ihtimalle kist yapmış yumurtalıklarına çünkü kist olduğunda amh yüksek çıkıyormuş
Evet bende o yüzden çok şaşırdım daha önce kiminle görüştüysem çok iyi gelmiş ben o yüzden çok çok umutluydum hatta amh değerime o yüzden baktırdım görünce o kadar üzüldüm ki eşime dedim bıktım artık her başka bişey çıkıyor artık ne olursa olsun.Bı anda o kadar yükselmesi kist yapması normal gelmedi kesinlikle başka doktora gitmelisin kur bu kadar etki etseydi bendeki kistin büyümesi gerekirdi aynısını bende yaptım hemde 3 ay adetlerim düzene bindi ilk ay zaten etkisini hiç görmemiştim 2 ncı ayda etkisi başlamıştı.
Üzülme kuzum doktor iyice araştırsın tetikleyen başka bişey vardır muhakkak 15 gunde yükselmez bu kadar öncesinde başlamıştır altında yatan sebebi bulurlarsa sorun kalmicak zaten sen iyi bı doktor araştır ayrıntılı baksın moralinide hiç bozma hayırla aslanpençesi dışında biseyler yaptin mi aynı ay ya da yedin mi ekstradan bazen etkileşime girebiliyorlarEvet bende o yüzden çok şaşırdım daha önce kiminle görüştüysem çok iyi gelmiş ben o yüzden çok çok umutluydum hatta amh değerime o yüzden baktırdım görünce o kadar üzüldüm ki eşime dedim bıktım artık her başka bişey çıkıyor artık ne olursa olsun.
Doğru diyosun adeti beklemek lazım yoksa hep yanılıyoruz inşallah hayırlara çıkar sonuç :)))Kasıklarımda spor yapmışım gibi bı ağrı var şimdiden..ara ara adet olucakmisim gibi ağrı oluyor, bide beyaz bı akıntım var yumurtlama harici hiç olmazdı onun dışında biseyim yok..Ben gebeliğe yormuyorum belirtileri kuzum adetim gecince testte bakıyorum adet belirtilerim gebelik belirtisiyle aynı