- 4 Mart 2022
- 171
- 179
- 18
- 27
Cerrahpaşa tıp fakültesinin orda Colormed diye bi yerAa evet canım banada ondan verdi aynı yerdemi yaptırdık senle yoksa nerde çektirdin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cerrahpaşa tıp fakültesinin orda Colormed diye bi yerAa evet canım banada ondan verdi aynı yerdemi yaptırdık senle yoksa nerde çektirdin sen
Hahah aynı valla bende orda çektirdim kullan canım sen ilacı enfeksiyon kapma işlem oldu vajinada sonuçta hassas şuanCerrahpaşa tıp fakültesinin orda Colormed diye bi yer
Valla kullancaktim konuyla alakasiz diye içmedim doktoruma sorup öyle iceyim diye de madem ayni yerde olmuşuz dur icimHahah aynı valla bende orda çektirdim kullan canım sen ilacı enfeksiyon kapma işlem oldu vajinada sonuçta hassas şuan
Sana ne dedi varmıydı tıkanıklık falanValla kullancaktim konuyla alakasiz diye içmedim doktoruma sorup öyle iceyim diye de madem ayni yerde olmuşuz dur icim
Bende kuruyommu dedim hatta ama oglumdada olmuştu hatirladim evet değişik kramp gibi oldu amin ins sizinde hayırlısı olsun insInanir misiniz ayni seyi yasamisiz.23 mart yumurtlama gunumdu akinti geldi.ve aynen dediginiz gibi sol kasigima iliskiden 5 6 saat sonra nir kramp girdi tuttu bir kac saniye sonra geçti.Ve bu insallah olursa 2.gebeligim olucak.Kizimda da sag kasigimda kramp oldu onunki baya tuttu sonra gecti.İcimden acaba mi dedim cunku hic boyle olmaz.Agri girer ama bu derece kramp olmaz.Insallah olur bu ay.Hepimiz icin duam.Tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etdin rabbim.
Benim iki gün oldu baya surmus sizin olur insBen bu ay 16 sindan 20 sine kadar gördüm o akıntıyı hayırlısı deyip bekliyoruz
Yok dedi valla herşey normal dediSana ne dedi varmıydı tıkanıklık falan
Ooh iyi bari kaç aydır deniyosunYok dedi valla herşey normal dedi
Bir an ben de dedim önceden oldu mu ki acaba da ama oadi agrim.sizim bel.agrim oluyor bu donemde .Bu kramp boyle baski gibi bir anda baslayip butyi..insallah vucudumuz bizi yaniltmiyordur.Hepimiz icin hayırlısı insallahBende kuruyommu dedim hatta ama oglumdada olmuştu hatirladim evet değişik kramp gibi oldu amin ins sizinde hayırlısı olsun ins
11 ay sen ?Ooh iyi bari kaç aydır deniyosun
Darısı bizim başımıza inşallah yaRahim filmi mi çektirdiniz ben oğluma rahim filmi çektirdin ondan sonraki ay hamile kalmistim
Evet misal biraz iş yapayım kasık sizlama bel ağrısı sanki adet olucam öyle birşey oluyor ateş basması çok tuhaf geldi bana sabah beni uyandırıyor bu ara ve duygusalim aglayasim var hemenBir an ben de dedim önceden oldu mu ki acaba da ama oadi agrim.sizim bel.agrim oluyor bu donemde .Bu kramp boyle baski gibi bir anda baslayip butyi..insallah vucudumuz bizi yaniltmiyordur.Hepimiz icin hayırlısı insallah
Benimde 11 ay ama benim sağ tüp tıkalıymış soldanda sıvı yavaş geçti ufak yapışıklıklar vardı açıldı11 ay sen ?
Evet darısı bizim başımıza inşallahRahim filmi mi çektirdiniz ben oğluma rahim filmi çektirdin ondan sonraki ay hamile kalmistim
Bu nasıl bi tesadüf bide aynı aynda bebiş olursa dünür olalım tam olsunBenimde 11 ay ama benim sağ tüp tıkalıymış soldanda sıvı yavaş geçti ufak yapışıklıklar vardı
Hahha cinsyet tutarsa neden olmasın colormedde buluşuruz artıkBu nasıl bi tesadüf bide aynı aynda bebiş olursa dünür olalım tam olsun
Düğünde orda yaparız ortak yer nede olsaHahha cinsyet tutarsa neden olmasın colormedde buluşuruz artık
Orası gebeliklerimize vesile olur inşallah güzel haberler bekliyorum artık senden 3 4 ay şansımız yüksekmişDüğünde orda yaparız ortak yer nede olsa
İnşallah hayırlısı olur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize isteyen herkese valla bu 3 4 ay icin de de gol olur inşallahOrası gebeliklerimize vesile olur inşallah güzel haberler bekliyorum artık senden 3 4 ay şansımız yüksekmiş