- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
Bu ay bız yine beceremedik galibaDenicem bunu yarın bakalım fark olucak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay bız yine beceremedik galibaDenicem bunu yarın bakalım fark olucak mı
İki ihtimal var dimi inşallah ikincisidirOlur mh kız öyle senin ya çatlamamıstır yada hamişsindir
Ekledim canım hoşgeldin ne gibi belirtilerin varMerhaba bu ay iki.kere denedik bat 6 eklerseniz sevinirim belirtiler var bakalım hayırlısı olsun
Banada 6 gün denildi ama genel olarak hep 3 gün önerilyomuş enfeksiyon rskine karşı yumurtlayı kaçırmak istemedimHa duş alim o zaman bide 6 gün denildi bana 3 gunde öncesinde olmadı nide size verilen antibiyotik hangisi acaba
Hamiş o hamişEwet kız yaptım aynı koyu çıktı
Antibiyotiğin adını hatırlamıyorum canım ya içinde 3 tane vardı sadeceHa duş alim o zaman bide 6 gün denildi bana 3 gunde öncesinde olmadı nide size verilen antibiyotik hangisi acaba
İnşallah canım yaa ağzından bal damlıyorHamiş o hamiş
Bunda da 3 tane varda recetesine baktim konuyla cok alakasız olunca içmedimAntibiyotiğin adını hatırlamıyorum canım ya içinde 3 tane vardı sadece
İnşallah inşallah ya temennimiz o yöndeİki ihtimal var dimi inşallah ikincisidir
Beni defalarca uyardı oda gebelik riskine karşı önlem amaçlıymışAaa bize öyle bir şey denmedi önceki gece olmuştu ilişki
Adı ne söylersen aynısıysa hatırlarımBunda da 3 tane varda recetesine baktim konuyla cok alakasız olunca içmedim
Tşk ederim yumurtlamadan sonra sol kasigima ağrı girdi o geçti ara ara iş vs yapınca bel ağrısı oluyor arada kasik sizlamalari ve göğüs sizlamasi ve bu ara ben çok üşüyen biriyim ateş basiyorEkledim canım hoşgeldin ne gibi belirtilerin var
Evet benim konuştuğum merkezde aynısını söyledi adet bittikten sonra ilişki olmayacakmışBeni defalarca uyardı oda gebelik riskine karşı önlem amaçlıymış
Hayırlısı olsun hepimiz içinİnşallah inşallah ya temennimiz o yönde
Kuzum senin 23 yumurtlama biraz silik çıkmış ama ya sıvı alımından ya test bozuk yada yumuşun 20 mm olmadan çatlamışBen yine test yaptım yine silik çıktı sanırım bu ay da yumurtlama göremivrm
Valla olabilir canım yarın sabah ye inşallah 1 2 tane akşam yine yap bakalım sonuç ne çıkacK . . Bende test yaptım yine silik çıktı sanırım bu ayda yumurtlama göremicem 1 hafta kaldı adetime
Aynen hatta ilişki olmuşsa kanda gebelik testi istiyolarmışEvet benim konuştuğum merkezde aynısını söyledi adet bittikten sonra ilişki olmayacakmış
Enemmm hamiş misin sennnn ilk gebelik mi pekiTşk ederim yumurtlamadan sonra sol kasigima ağrı girdi o geçti ara ara iş vs yapınca bel ağrısı oluyor arada kasik sizlamalari ve göğüs sizlamasi ve bu ara ben çok üşüyen biriyim ateş basiyor
23 Mart yumurtlama gözüküyor canım bazen testler böyle yapıyor aynı şeyi bende yaşadım bekledim bide test koyulasicak diye ay bitmiştiBen yine test yaptım yine silik çıktı sanırım bu ay da yumurtlama göremivrm
Valla olabilir canım yarın sabah ye inşallah 1 2 tane akşam yine yap bakalım sonuç ne çıkacK . . Bende test yaptım yine silik çıktı sanırım bu ayda yumurtlama göremicem 1 hafta kaldı adetime
Aaa onu bilmiyordum bak 3 günde nerde gebelik olucak kanda cikicakAynen hatta ilişki olmuşsa kanda gebelik testi istiyolarmış
Aman saçma sapan şeyler zaten gebelk olmuyo diye gidiyoruzAaa onu bilmiyordum bak 3 günde nerde gebelik olucak kanda cikicak