- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu testlere de hiç güvenemedim kaset daha iyi sankiCanım daha yumurtlama olmamış gibi duruyor t daha koyu yada ikisininde aynı koyulukta olması lazımmış :)
Pco yada gebelik varsa 3 günden uzun sürüyormuş bi doktora gözük istersen normal değil bu kadar uzun sürmesiAyın 15 den bugüne böyle
Hoşbuldum teşekkür ederim 1 sene önce spiralimi çıkarmak için doktora gittiğimde düştüğünü öğrendim ondan beri istyoruzHoşgeldin geldin canım Adet tarihini yazdım..Ne kadar süredir çocuk istediğini, neler yaptığını anlatıyorsun..Pozitif görünce bildiriyorsun..Aklına takılan birşey olursa sorabilirsin
6 ay uzun bi süre değil olur inşallah ama sen yinede bi hormon baktır istersen tekrarPco değilim adetlerim düzenli ama ne hikmetse 6 aydır hamile kalamadim hiç sorunda olmadığını söyledi doktor
Daha olmadım femarayı yeni bıraktım rahim kalınlaştırıcı iğne vuruluyorum pazartesi gittiğimde duruma göre vurulucam aşılama değil iğne tedavisi deniyoruz canımCanım ne zaman iğne oldun. Aşılama mı yaptırdın
Hoşbuldum evet iğne ile çatlatmaHoşgeldin canım iğneyle çatlatma dimi
Havuc ye havucKizlar benim ovulasyon hala yumurtladigimi gösteriyor neden acaba kafa karistirici bir durum
Rica ederim canım tabi adet tarihini bekle inşallah gebeliktendirHep hayal kırıklığı olunca insan test yapmakta istemiyor bı kaç gün daha bekliyim bakalım aynı durum devam edicekmi. Çok saol bilgilerin için
Motivasyonunu yüksek tut neden olmasınİnşallah yaa keşke ondan olsa
Amin etiket yapmıyosun mesajlarını kaçırırsam kusura bakma bana diyosun heralde bende bu ay rahim filmi çektirdim tüplerim açıldı denemeye devam inşallah rahim filminin etkisini görürüm diye ümit ediyorumİnşallah hayırlısı olsun sen ne alemdesin
Ewet canım sana diyorum yeniyim burda çok anlamıyorum inşallah olur yaa bende 2 ay önce rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı beklemedeyim bendeAmin etiket yapmıyosun mesajlarını kaçırırsam kusura bakma bana diyosun heralde bende bu ay rahim filmi çektirdim tüplerim açıldı denemeye devam inşallah rahim filminin etkisini görürüm diye ümit ediyorum
Sümüksü kıvamda demi ? 3 gün once benden de geldi acaba dedim üşüttüm mü ne kadar var reglineKızlar bugün ilginç bir durumla karşılaştım bu hafta yumurtlama haftam daha pik göremedim bugün ceviz büyüklüğünde koyu kıvamlı kahverengi bir akıntı gibi bir şey gördüm ama yumurlama akıntısı değil ondan da koyuydu bende çikolata kisti var acaba kisti mi attım ne oldu bilmiyorum. Son iki gündür kasıklarım da doluluk hissi ve rahatsız edici bir durum vardı bugün oda yok.
İnşallah hep birlikte güzel haberler alırızz burda benim tıkanıklık vardı açıldı çok şükürEwet canım sana diyorum yeniyim burda çok anlamıyorum inşallah olur yaa bende 2 ay önce rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı beklemedeyim bende