- 1 Eylül 2021
- 4.726
- 17.943
Evet havuc ayrica hamilelikte bebegin suyu az oldugu zaman da yeniyor bolcaNiye çatlasın diye mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet havuc ayrica hamilelikte bebegin suyu az oldugu zaman da yeniyor bolcaNiye çatlasın diye mi
Aynen öyle 23 gün var ben yumurtlama haftasındayım üşüttüm desem oda yok anlamadım senin ne kadar var birde kistin var mı ?Sümüksü kıvamda demi ? 3 gün once benden de geldi acaba dedim üşüttüm mü ne kadar var regline
Hayırlı haberler alırız inşallah en kısa zamandaİnşallah hep birlikte güzel haberler alırızz burda benim tıkanıklık vardı açıldı çok şükür
İlk defa duyuyorum bunu hemen uygulamak istiyorum çok saolEvet havuc ayrica hamilelikte bebegin suyu az oldugu zaman da yeniyor bolca
Benim suan 11 gunum var. Kist yok bende canım bilmedim üşütme diye düşündüm kendimce karda fazla oyalanmıştık o zamanlarAynen öyle 23 gün var ben yumurtlama haftasındayım üşüttüm desem oda yok anlamadım senin ne kadar var birde kistin var mı ?
Ben de hsg de çok kanama oluyor, herkes 10dk çıkarken ben de 30-45 dk falan sürüyor :))) Amin inş. canım hep beraber güzel haberler alırız sonrasında inş. bebişlerimizle birlikte bir buluşma düzenlerizDaha neler duyucaz Bu ay olmazsa mecbur artık hem sağlık içinde aslında çektirmek lazım ama bizim başımıza bişey gelmeden yapmıyoruz inşallah sizde güzel haberler alırsınız bekliyorum haberlerini
Normalde adetten üç gün sonra pik görürüm bu hafta oda olmadı adetten sonraki gün silik çizgi gördüm bugün daha silik anlamadım bu ay garip şeyler yaşıyorum Aslında üç gün öncesi senin de tam yumurtlama zamanlarına denk geliyorBenim suan 11 gunum var. Kist yok bende canım bilmedim üşütme diye düşündüm kendimce karda fazla oyalanmıştık o zamanlar
Amin inş. hepimizin Allah yardımcısı olsun.Olur mu olur inanki neler neler çıkıyor şaşırmam herşeyin genetiiğini değiştirdiler inşallah bu sefer olur canım Allah yardımcınız olsun
inşallah hepimizin de olur canım denemekten zarar gelmezSağol kuzum birde onu deniyim :)
Evet o sürelerdi gün aşıri gidiyorum bu ay bende bilemedim neler olacak. Sen devam et testlere belki geç yumurtlayacaksındır bende biraz daha degerlendirecegim nasip kismet artıkNormalde adetten üç gün sonra pik görürüm bu hafta oda olmadı adetten sonraki gün silik çizgi gördüm bugün daha silik anlamadım bu ay garip şeyler yaşıyorum Aslında üç gün öncesi senin de tam yumurtlama zamanlarına denk geliyor
Bakalım hayırlısı olsun bende önümüzdeki hafta doktora gideceğim artık :)Evet o sürelerdi gün aşıri gidiyorum bu ay bende bilemedim neler olacak. Sen devam et testlere belki geç yumurtlayacaksındır bende biraz daha degerlendirecegim nasip kismet artık
Ben bu ay çektirdim korkulacak bi işlem yok kuzum spektrum takıp sıvı gönderiyolar rahimden sıvının tüplerden geçişi gözlemleniyo ufak yapışıklık tıkanıklıkta tazyikli sıvıyla açılıyoMerhaba ben yarın rahim filmi cektirecem de bilgisi olan var mı süreç nasıl işliyor yardımcı olur musunuz
Ben korkuyorum açıkçası bide hamilelik oranı artıyormuş doğru mu sizde birsey oldu muBen bu ay çektirdim korkulacak bi işlem yok kuzum spektrum takıp sıvı gönderiyolar rahimden sıvının tüplerden geçişi gözlemleniyo ufak yapışıklık tıkanıklıkta tazyikli sıvıyla açılıyo
Yaptırcağın yere cihazı sor c kollu cihazsa benim çektirdiğim oydu korkmana gerek yok.Ben korkuyorum açıkçası bide hamilelik oranı artıyormuş doğru mu sizde birsey oldu mu
Yumurtlama gözükmüyor gibi hala ama siz yinede degerlendirerek ilerleyin canimKızlar günaydınn,
7 martta adetim başladı 13 martta bitti bitiş gününden itibaren çokta düzenli olmasa yapıyorum en fazla 2 gün kaçırmışımdır ovülasyon testini. Sizce dün yumurtlama başlamış mı? 21'ini değerlendirmiştik. Bu değerlendirme günlerini çokta bilmiyorum bazıları gün aşırı diyor, kimileri 2 günde bir çok araştırınca sanki insanın daha çok kafası karışıyor
Burda paylaşırsan yardımcı oluruz Yine de düzenli ilişki olduğu süreç ovulerle strese girmemeye çalışİnşallah bakalım Allah’ımın vardır bi hikmeti bu ay yumurtlamayı öğrenmek için ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum çok bi bilgim olmasa da
Ekledim canım benim hoşgeldin pozitifi godrugun bir ay olur inşallah guzel haberlerini bekliyoruzBat 22 nisan beni de ekler misin
bat 22 nisan beni de ekler misin
Bazen 4 gün surebiliyor siz değerlendirin bugünleriKizlar benim ovulasyon hala yumurtladigimi gösteriyor neden acaba kafa karistirici bir durum
Yarın bakalım nasıl olacak 11 ay oldu bizim gebelik hiç olmadi eşimde bi sorun yok bendede yok denildi son olarak bi filim çekip ona göre birsey diyecez dedilerYaptırcağın yere cihazı sor c kollu cihazsa benim çektirdiğim oydu korkmana gerek yok.
Ben 6 gün önce çektirdim bu ay görücem bende işe yarayacakmı diye ama benim bi tüpüm tıkalı diğerinde sıvı geçişi zor oldu o yüzden gebelik olmuyomuş benim açıkcası tıkalı olacağı hiç aklıma gelmemişti tıkalı olmasa bile tüpleri temizliyomuş o sıvı o yüzden 4 ay gebelik kolay oluyomuş