Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce yaptığımda olmamıştı.. Mavigrill olabilir demiş pik görene kadar dewam ; uzunsa arada ki vakit değerlendirmeValla banaca oluyor bende anlamadım inşallah bilen biri çıkar
Bence olmuş ; ya eşit ya daha koyu diye biliyorum kaçırma bugünüKızlar pik olmuş mu?
2. Aydayım geçen ay yumurtlama göremedim inşallah bu ay görürüm tam anlamıyla :) inşallah gideriz canım :)Olabilir canım ovü testleriyle 3 ay deneyin olmazsa başka doktora eşinle birlikte gidin ayrıntılı baksınlar
Bencede olmuş gibi canımKızlar pik olmuş mu?
Bende yapıyorum mesela bak benim testlerim de bu şekilde ebru abla yakındır yap sürekli demişti yapmaya devam ediyorum bakayımDaha önce yaptığımda olmamıştı.. Mavigrill olabilir demiş pik görene kadar dewam ; uzunsa arada ki vakit değerlendirme
Dünle bugün de daha silik çıktı mesela 20 marttakinden adetin 16.günündeyim sanırım bu ay da yumurtlama göremicemDaha önce yaptığımda olmamıştı.. Mavigrill olabilir demiş pik görene kadar dewam ; uzunsa arada ki vakit değerlendirme
Yinede rahim filmi isterler hem icin daha rahat oluyor canimY
Yok bana bişey demedi canım eşimde baktırmıştık sıkıntı yoktu benim adetim düzensizdi belkide yumurtlama günlerini tutturamadık hiç
Her ay o topik senin bu topik benim koşuyoruz bu ay son olur inşallah Hepimize hayırlı uğurlu gelir inşallah bol civcivler . Benim de 1 nisan beni de ekler misin ?Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan yirmibesekim 1 Nisan @zennure00 1 Nisan @Eses1 1 Nisan @marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan @Onyilsonra_ 2 Nisan minezmn41 2 Nisan @ZeyElif 3 Nisan @zrn88 4 Nisan @Meral01 4 Nisan @Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan @Kaderr27 5 Nisan @Mucize1357 5 Nisan M Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan @Esvera 7 Nisan @yaren3419 7 Nisan @lacivertgibimi 7 Nisan @defne45866 8 Nisan C cerka 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Nunu36 9 Nisan @Ayrk 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @bshk1993 11 Nisan @Kumrlmmm 11 Nisan @aysesngul 12 Nisan @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan @Bio_girl 12 Nisan @Busraslankara 13 Nisan @Nasipolsunn 13 Nisan @yinene 14 Nisan @verybronze 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @evremmrv 16 Nisan Limonsekeri 18 Nisan @justderya 21 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Canım ne zaman iğne oldun. Aşılama mı yaptırdın14 Nisan bu ay benim gibi çatlatma tedavisi gören varmı arkadaşlar
Doğru diyosun canım randevu bulursam giderim inşallahYinede rahim filmi isterler hem icin daha rahat oluyor canim
1 yıl oldu Ağustos ta düşüğüm oldu 5+6 da sonrasında tekrardan düşünmeye başladık canımNe kadar süredir deniyorsunuz
Hoşgeldin canım iğneyle çatlatma dimi14 Nisan bu ay benim gibi çatlatma tedavisi gören varmı arkadaşlar
Olmuş kuzum yansın gecelerKızlar pik olmuş mu?
İnşallah kuzum2. Aydayım geçen ay yumurtlama göremedim inşallah bu ay görürüm tam anlamıyla :) inşallah gideriz canım :)
21 22 yi degerlendirseydiniz canım pik olduğunda bazen böyle çıkabiliyorDünle bugün de daha silik çıktı mesela 20 marttakinden adetin 16.günündeyim sanırım bu ay da yumurtlama göremicem
Ekledim canım umarım son topigin olur sonra doğru annislerin topigine geçersin HoşgeldinHer ay o topik senin bu topik benim koşuyoruz bu ay son olur inşallah Hepimize hayırlı uğurlu gelir inşallah bol civcivler . Benim de 1 nisan beni de ekler misin ?
Senin koyuya doğru gitmiş 21 silik bi’.. belki görürsün.?Bende yapıyorum mesela bak benim testlerim de bu şekilde ebru abla yakındır yap sürekli demişti yapmaya devam ediyorum bakayım
Ekledim canım hoşgeldin Pozitifi görmen dileğiyleMavigrill BAT 16 Nisan ekleyebilirsen sevinirim canım :))