21 22 yi degerlendirseydiniz canım pik olduğunda bazen böyle çıkabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 22 yi degerlendirseydiniz canım pik olduğunda bazen böyle çıkabiliyor
Kendiliğinden gebelik oluştuysa yine olur stres yapmayın vücudun toparlansin iyice1 yıl oldu Ağustos ta düşüğüm oldu 5+6 da sonrasında tekrardan düşünmeye başladık canım
Değerlendirdik 1 gün onunda tutması zor bidahaki aya kaldı bizim iş mayıs topiğine geçerim ben bidahaki ay Ama inşallah siz en kısa zamanda hamiş kalırsınız..21 22 yi degerlendirseydiniz canım pik olduğunda bazen böyle çıkabiliyor
İnşallah canım ya yapmaya devam ediyorum sen düzenli olarak yapıyor musun hergüm testSenin koyuya doğru gitmiş 21 silik bi’.. belki görürsün.?
Belli olmaz canım sen yine devam et testlere bu arada 2 günde bir ilerleyin Allah büyüktür tutar inşallahDeğerlendirdik 1 gün onunda tutması zor bidahaki aya kaldı bizim iş mayıs topiğine geçerim ben bidahaki ay Ama inşallah siz en kısa zamanda hamiş kalırsınız..
İnşallah yaa Allah yardımcımız olsunBelli olmaz canım sen yine devam et testlere bu arada 2 günde bir ilerleyin Allah büyüktür tutar inşallah
Yap test canım yap ; bazen bi’ iki günde bile hemen pik yapıyor değişik bişi Ben de regl bitiminde hemen başladım her gün yapıyorum.. ilk gün yapmadım testim yoktu ; diğer günler yaptım.. 5 gün oldu ; 2 gün değerlendirdik sperm bayatlamasın fln muhabbeti warmışİnşallah canım ya yapmaya devam ediyorum sen düzenli olarak yapıyor musun hergüm test
Vücut toparlanip hazırlanıyordur stres yapmayın olur yineBen ilk hamileliğimde düşük yaptığımda ; 2 gün değerlendirdim yumurtlama ve çatlama günü diye hatırlıyorum.. şimdi niyeyse zorlanıp uğraşıyorum
İnşallah bakalım Allah’ımın vardır bi hikmeti bu ay yumurtlamayı öğrenmek için ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum çok bi bilgim olmasa daKendiliğinden gebelik oluştuysa yine olur stres yapmayın vücudun toparlansin iyice
Yumurtanın Çatlaması için havuç yiyin diyenleri gördüm canım ikisinin yakın koyulukta olursa yumurtlama diye biliyorumKızlar günaydınn,
7 martta adetim başladı 13 martta bitti bitiş gününden itibaren çokta düzenli olmasa yapıyorum en fazla 2 gün kaçırmışımdır ovülasyon testini. Sizce dün yumurtlama başlamış mı? 21'ini değerlendirmiştik. Bu değerlendirme günlerini çokta bilmiyorum bazıları gün aşırı diyor, kimileri 2 günde bir çok araştırınca sanki insanın daha çok kafası karışıyor
Sağol kuzum birde onu deniyim :)Yumurtanın Çatlaması için havuç yiyin diyenleri gördüm canım ikisinin yakın koyulukta olursa yumurtlama diye biliyorum
Evet öyle diyorlar tutar inşallah canımYap test canım yap ; bazen bi’ iki günde bile hemen pik yapıyor değişik bişi Ben de regl bitiminde hemen başladım her gün yapıyorum.. ilk gün yapmadım testim yoktu ; diğer günler yaptım.. 5 gün oldu ; 2 gün değerlendirdik sperm bayatlamasın fln muhabbeti warmış
Canım daha yumurtlama olmamış gibi duruyor t daha koyu yada ikisininde aynı koyulukta olması lazımmış :)Kızlar günaydınn,
7 martta adetim başladı 13 martta bitti bitiş gününden itibaren çokta düzenli olmasa yapıyorum en fazla 2 gün kaçırmışımdır ovülasyon testini. Sizce dün yumurtlama başlamış mı? 21'ini değerlendirmiştik. Bu değerlendirme günlerini çokta bilmiyorum bazıları gün aşırı diyor, kimileri 2 günde bir çok araştırınca sanki insanın daha çok kafası karışıyor
Olur canım ilkinde kendiliğinden olmuşsa yine olur zamanı var demekki sabretBen ilk hamileliğimde düşük yaptığımda ; 2 gün değerlendirdim yumurtlama ve çatlama günü diye hatırlıyorum.. şimdi niyeyse zorlanıp uğraşıyorum
bat 22 nisan beni de ekler misinYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan @seklla 1 Nisan yirmibesekim 1 Nisan @zennure00 1 Nisan @Eses1 1 Nisan @marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan @Onyilsonra_ 2 Nisan @minezmn41 2 Nisan @ZeyElif 3 Nisan @zrn88 4 Nisan @Meral01 4 Nisan @Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan @Kaderr27 5 Nisan Mucize1357 5 Nisan @Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan @Esvera 7 Nisan @yaren3419 7 Nisan lacivertgibimi 7 Nisan @defne45866 8 Nisan C cerka 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Nunu36 9 Nisan @Ayrk 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @bshk1993 11 Nisan @Kumrlmmm 11 Nisan @aysesngul 12 Nisan @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan @Bio_girl 12 Nisan @Busraslankara 13 Nisan @Nasipolsunn 13 Nisan @yinene 14 Nisan @Merco7555 14 Nisan @verybronze 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @evremmrv 16 Nisan @marythebaby 16 Nisan Limonsekeri 18 Nisan @justderya 21 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Kaç gün oldu canımKizlar benim ovulasyon hala yumurtladigimi gösteriyor neden acaba kafa karistirici bir durum
Kaç gün oldu canım