- 8 Temmuz 2016
- 314
- 196
- 36
nasıl bir kürmüş canımBende burada clife hakkında bilgi ararken okudum bu kürü yapıp hamile kalan çok olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bir kürmüş canımBende burada clife hakkında bilgi ararken okudum bu kürü yapıp hamile kalan çok olmuş
Allah razı olsun inşallah hepimiz alırızİnşallah alırsın bu ay bebiş haberi gerek kalmaz
1tatlı kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı bal ve biraz tarçını her sabah aç karna yiyip Adetin 2. Günü başlayıp 10.günü bırakıyormuşsun canımnasıl bir kürmüş canım
İstersen çörekotu kürü yazıp araştır burada yine kötü bişey olsun istemem senin kararın canım inşallah şifaya vesile olur danasıl bir kürmüş canım
Tüp bebek sürecimiz başlayalı 2 yıl oldu , 2 kere aynı merkezde denedik . 1.sinde 5.güne sadece 1 embiriyo gidebilmişti taze transfer olmuştum, ama olmadı. 2.sinde yeniden toplama işlemi oldu ancak embiriyolar 5.güne gidemediler transfer ücretimi geri iade almıştım Bu tedavide başka hastane tercih ettik 3.denememiz ve 3.günde embiriyolarım donduruldu. Bu 2.transferim olacak inş. Senin kaçıncı deneme ?İnşallah ne kadar süredir deniyorsunuz
Rabbim tez zamanda beklediğinin sabrının karşılığını versin inşallah arkadaşım..Tüp bebek sürecimiz başlayalı 2 yıl oldu , 2 kere aynı merkezde denedik . 1.sinde 5.güne sadece 1 embiriyo gidebilmişti taze transfer olmuştum, ama olmadı. 2.sinde yeniden toplama işlemi oldu ancak embiriyolar 5.güne gidemediler transfer ücretimi geri iade almıştım Bu tedavide başka hastane tercih ettik 3.denememiz ve 3.günde embiriyolarım donduruldu. Bu 2.transferim olacak inş. Senin kaçıncı deneme ?
Akrep burcuyum ben onun içinde sene başında matt ayında gebelik var diyordu ama şuanlık tık yok neyse umut fakirin ekmeğidir umudumuzu kaybetmeyelimmmSevgili yaylar hadi inşallah
Eki Görüntüle 3031539
Ayy inşallah ya herkes bu ay çoook kocaman mutlu olsunAkrep burcuyum ben onun içinde sene başında matt ayında gebelik var diyordu ama şuanlık tık yok neyse umut fakirin ekmeğidir umudumuzu kaybetmeyelimmm
teşekkür ederimm kuzum amib inşallah hepimiz tez zamanda vesilemizi şifamızı buluruzİstersen çörekotu kürü yazıp araştır burada yine kötü bişey olsun istemem senin kararın canım inşallah şifaya vesile olur da
Aminnnn inşallahhhhhAyy inşallah ya herkes bu ay çoook kocaman mutlu olsun
İnşallah bulursun canım dediğim gibi burada araştırabilirsin çörekotu kürü yazarakteşekkür ederimm kuzum amib inşallah hepimiz tez zamanda vesilemizi şifamızı buluruz
Valla bende hep öyle oluyorum psikolojik diyorlar ama inşallah birşeyler vardır yaa bat ne zamanKızlar ya daha yumurtlama görmedim ama bugün aşırı kasık ağrılarım var. Gerçi ağrı gibi de değil kramp gibi ama bilemedim aklıma acaba mı geliyor hep
7 NİSANValla bende hep öyle oluyorum psikolojik diyorlar ama inşallah birşeyler vardır yaa bat ne zaman
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah tez zamanda hamiş kalırsın sende7 NİSAN
Benimde hep gecikiyordu meğer vajinal enfeksiyon varmış oda geciktiriyormuş fitil verdi çok şükür düzeldi biraz
Amin cümlemizin inş. çektiğimiz çile, emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. bu mübarek günlerde tüm dileklerimiz niyetlerimiz, kabul olsun inş.Rabbim tez zamanda beklediğinin sabrının karşılığını versin inşallah arkadaşım..
Bu ay bekleyeceğim tekrar aynısı olursa bende mutlaka doktora gitmeyi düşünüyorumBenimde hep gecikiyordu meğer vajinal enfeksiyon varmış oda geciktiriyormuş fitil verdi çok şükür düzeldi biraz