- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Var gibi sanki bata kaç gün vardıSabahki testler belirginlesmis mi bakar misinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi sanki bata kaç gün vardıSabahki testler belirginlesmis mi bakar misinz
Benimkiler ilk 2 dk xikti ama bu kadar belirgin degikduCanım ilk 5 dakikada çıkıyor olduğunda 10 dakikadan sonrası geçersiz sayılıyor
21 nisandiVar gibi sanki bata kaç gün vardı
Kan sonucun ne oldu merak ettim güzel haberleri kesinleştirmişsindir umarımhemen gidiyorum dua edin güzel sonuçlarla döneyim
Hayırlı olsun sağlıklı olursalar inşallah doğum tarihimiz aynıEki Görüntüle 3051331 kızlar inanamıyorum inanamıyorum
çok şükür kuzum 153.8 le öğrendimKan sonucun ne oldu merak ettim güzel haberleri kesinleştirmişsindir umarım
Maşallahçok şükür kuzum 153.8 le öğrendim
Slm cnm valla bat olamadım stresten oldu diye düşünüyorum ultrasona çağırdılar bugün geldim bakalım tarlusal yada başka adet söktürücü yada iğne verecek diye düşünüyorum.Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric @Busraslankara @LittleDreams @yinene @lisasi0 @verybronze @Gamzeli04 @miresl @Safiye19 @evremmrv @ilkseccadem @marythebaby @denizderin123 @qwertyuop @Limonsekeri @kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına al inş Darısı hepimizin başına inş bizlere de bol dua et canımçok şükür kuzum 153.8 le öğrendim
Teşekkür ederim sanada hayırlı olsun Ay inşallah sağlıkla gelirler minnoşlarHayırlı olsun sağlıklı olursalar inşallah doğum tarihimiz aynı
rabbimin izniyle inşallah bir anönce kuzumMaşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına al inş Darısı hepimizin başına inş bizlere de bol dua et canım
Yaptım negatif kırmızıları da görmedim daha@Aysundeniz @dilara capgu @Justmavi @Derin02211 S Sansmelegimm @sweetdreams1985 @ramella kızlar test yaptınız mı ? güzel haberlerinizi bekliyoruz
Senin ilk belirtilerin neydi bende çocuk düşünüyorum regl günüm gelmediği için test yapmadım ama ağzımda değişik tat var bu aralar burnum çok keskin kokular kötü geliyo bugünde midem bulanıyordu çalıştım yerde öğle yemeği yedim 1 saat sonra falan çıkardım yediklerimi yediklerim mi dokundu gebelik mi anlayamadımçok şükür kuzum 153.8 le öğrendim
kuzum ben regl 3 gün kala ovülosyon testi ile fark ettim ama ogğne kadar belirti yaşamadım ben regl olacağım zaman sancı hiç çekmedim ama gögüslerimde fena ağrıyordu yumurtlama dönemi gibi oradan şüphelendim ilişki esnasında sağ tarafımda ağrı hissettim acaba adete yakın mı yumurtluyorum diye 3 gün üst üste testim pik çıkınca buradaki kızlar yap diye ısrar edince erken gebelik testi ile öğrendim. rabbim senin ve isteyen herkesi de yüzünü güldürsün kuzum inşallah bebiş ten oluyordur tüm belirtilerinSenin ilk belirtilerin neydi bende çocuk düşünüyorum regl günüm gelmediği için test yapmadım ama ağzımda değişik tat var bu aralar burnum çok keskin kokular kötü geliyo bugünde midem bulanıyordu çalıştım yerde öğle yemeği yedim 1 saat sonra falan çıkardım yediklerimi yediklerim mi dokundu gebelik mi anlayamadım
İnşallah da çok bulantım var ama yemek dokunmamış o yemekten yiyen herkese sordum bi şey olmamış acaba kan mı versem yumurtalamam geçeli 9 gün oldukuzum ben regl 3 gün kala ovülosyon testi ile fark ettim ama ogğne kadar belirti yaşamadım ben regl olacağım zaman sancı hiç çekmedim ama gögüslerimde fena ağrıyordu yumurtlama dönemi gibi oradan şüphelendim ilişki esnasında sağ tarafımda ağrı hissettim acaba adete yakın mı yumurtluyorum diye 3 gün üst üste testim pik çıkınca buradaki kızlar yap diye ısrar edince erken gebelik testi ile öğrendim. rabbim senin ve isteyen herkesi de yüzünü güldürsün kuzum inşallah bebiş ten oluyordur tüm belirtilerin
bence yapma kuzum çünkü bende 9 gün geçinde gidip kan vermiştim sabırsızlanıp 0.100 çıkmıştı üzülmüştüm bir önceki ay 1.20 çıkmıştı ozaman bile çok ümitlenmiştim ama 0.100 beni çok düşürmüştü.bence bekle çünkü inan bana kendindeki değişiklikler hemen fark ediliyor şuan başındaysan bile beta testi ile sürünüyorsun arttı mı ne zaman artacak şuan ben o durumdayım erken öğrendiğim için buda annede stres yapıyor ki bebek için stres çok kötü birşey o yüzden yapma bence kuzumİnşallah da çok bulantım var ama yemek dokunmamış o yemekten yiyen herkese sordum bi şey olmamış acaba kan mı versem yumurtalamam geçeli 9 gün oldu
Ya çok kötüyüm 2 sefer kustum hamile değilsem bi serum taksalar bari adete 6 gün var bi de çalışıyorum ben şuan hastanede temizlik görevlisiyimbence yapma kuzum çünkü bende 9 gün geçinde gidip kan vermiştim sabırsızlanıp 0.100 çıkmıştı üzülmüştüm bir önceki ay 1.20 çıkmıştı ozaman bile çok ümitlenmiştim ama 0.100 beni çok düşürmüştü.bence bekle çünkü inan bana kendindeki değişiklikler hemen fark ediliyor şuan başındaysan bile beta testi ile sürünüyorsun arttı mı ne zaman artacak şuan ben o durumdayım erken öğrendiğim için buda annede stres yapıyor ki bebek için stres çok kötü birşey o yüzden yapma bence kuzum
şuan varsa bile çıkmayabilir kuzum azıcık daha sabretsen belki yeni oluşuyordurYa çok kötüyüm 2 sefer kustum hamile değilsem bi serum taksalar bari adete 6 gün var