- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Valla yaaaa başkaları 3binde karından görüyo benimki çok uzatıyo aralarıAynı ben de senin gibiyim..1 hafta önce 2bindi. 1 hafta daha kim bilir kaç binde olcam bazı drler böyle galba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yaaaa başkaları 3binde karından görüyo benimki çok uzatıyo aralarıAynı ben de senin gibiyim..1 hafta önce 2bindi. 1 hafta daha kim bilir kaç binde olcam bazı drler böyle galba
Vallaaha ikinci çizgi varrÜzerinde 4 yazıyordu 4 damlattim bnde
Herhalde 1 seferde kalp atışı kese hepsini bir görmek istio anlamadım bendeValla yaaaa başkaları 3binde karından görüyo benimki çok uzatıyo araları
Silik silik warrÜzerinde 4 yazıyordu 4 damlattim bnde
Ay inşaAllah bebekle kalbi aynı anda görürüz duyarızzz bir ihtimal var dedi bakalımmHerhalde 1 seferde kalp atışı kese hepsini bir görmek istio anlamadım bende
Bende yasadım kızımdan önce 3 dü 2 oldu regl oldum ama benim bugun 91 cıktı eve geldim leke geldi insallah yerlesmedir benimdeBnm regl’e yakın negatif çıkmıştı ; 3.gün 154 çıktı.. sonra artış oldu.. ama yetleşme kanaması mı başka mı yine de drye görün cnm.
Silik silik warr
Birinde var birinde yok amaVallaaha ikinci çizgi varr
bence yarın kan ver canımBirinde var birinde yok ama
İlk idrar değil yeni yaptımbence yarın kan ver canım
göremedim ama sen görüyor musun canımİlk idrar değil yeni yaptım
Çok çok hafif TL'den görünmüyorgöremedim ama sen görüyor musun canım
Kuzum bekliyorum hala 24 nısan diyor batA Aysundeniz B bebisim92 TheDandelion D Derin02211 S Sansmelegimm sweetdreams1985 ramella kızlar test yaptınız mı ? güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım ilk 5 dakikada çıkıyor olduğunda 10 dakikadan sonrası geçersiz sayılıyorSabahki testler belirginlesmis mi bakar misinz