- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Ay kız bende heycanlandımmm11.20 gece randevum kalbim duracak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kız bende heycanlandımmm11.20 gece randevum kalbim duracak
Valla hem igneden korkuyorum onun heycani korkusu var h negatifi görürüm diye korku var kalp krizi geciricem galibaAy kız bende heycanlandımmm
Ben regl oldum canim@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric @Busraslankara @LittleDreams @yinene @lisasi0 @verybronze Gamzeli04 @miresl miraclebeyb @evremmrv @ilkseccadem @marythebaby @denizderin123 @qwertyuop @Limonsekeri @kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Dur kız sakin oll sakın koluna bakma ben öyle yapıyorumm hemen diğer tarafa kafamı çeviriyorum bittimi diyorum bitti diyor hemşireValla hem igneden korkuyorum onun heycani korkusu var h negatifi görürüm diye korku var kalp krizi geciricem galiba
Valla hele baklim nasıl olacak rabbim sevindirsinDur kız sakin oll sakın koluna bakma ben öyle yapıyorumm hemen diğer tarafa kafamı çeviriyorum bittimi diyorum bitti diyor hemşire
Amin kuzummValla hele baklim nasıl olacak rabbim sevindirsin
Bat gununde 100 kusurlerde çikicak büyük ihtimalle yeni oluşmuş8,77 beta daha bata 7 gün var, düşük biraz sanırım
Pedi koyduğunda dolduruyorsa doktora git hemen ama bu durumuda bildirmeyi ihmal etme yine yakınlarda doktora gidip görünHayır çok az
Yaaa şansıma tüküreyim en gec 10:30'a kadar kan veriliyormuş yarun gel dediAmin kuzumm
İnşallah kuzucum. Doktor erken baktırmışssın bat gününde baktır bi daha dedi, nasıl sabredicem 2 günde 1 baktırayım dedim. Kollarına yazık deldirip durma, haftaya gel baktır anlarız durumu, Sağlıklı gebelikse zaten tutunur dedi.Bat gununde 100 kusurlerde çikicak büyük ihtimalle yeni oluşmuş
Sabretmek zorundasın çünkü kese içinde 1 buçuk hafta bekliceksin boşuna strese sokma kendini kollarinida delik deşik yapmaİnşallah kuzucum. Doktor erken baktırmışssın bat gününde baktır bi daha dedi, nasıl sabredicem 2 günde 1 baktırayım dedim. Kollarına yazık deldirip durma, haftaya gel baktır anlarız durumu, Sağlıklı gebelikse zaten tutunur dedi.
Bakalım sabredebilecek miyim
Niye evde gebelik testlerinden yapmıyorsunYaaa şansıma tüküreyim en gec 10:30'a kadar kan veriliyormuş yarun gel dedi
Ayyy off yaaa doğruu ben sağlık ocagına gittiğini bilmiyodumYaaa şansıma tüküreyim en gec 10:30'a kadar kan veriliyormuş yarun gel dedi
Test yap 2gün aralıklarla bence enazından tatmin ederİnşallah kuzucum. Doktor erken baktırmışssın bat gününde baktır bi daha dedi, nasıl sabredicem 2 günde 1 baktırayım dedim. Kollarına yazık deldirip durma, haftaya gel baktır anlarız durumu, Sağlıklı gebelikse zaten tutunur dedi.
Bakalım sabredebilecek miyim
Canımmm güzel haberler bekliyoruzEki Görüntüle 3051048 eveeeet kızlar dün akşam karanlıkta cıkan bu sabah ilk idrarla yaptığım testte gözükmeye başladı kan testine gidiyorum dua edin
Hayır canım daha yeni oluşmuş8,77 beta daha bata 7 gün var, düşük biraz sanırım
Bilmiyorum yapmak istemiyorum onlara karşı biraz soğuğumNiye evde gebelik testlerinden yapmıyorsun
Valla yarin gel dedi yarin gidicem artik o kadar bekledim 1 gunde bekleyelim bakalımAyyy off yaaa doğruu ben sağlık ocagına gittiğini bilmiyodum
Gayet iyiym zor geçti ameliyat ama kurtuldum ya bu kistten çok mutluyum yapışıklık durumu bağırsaklara kadar ulaşmış oda ameliyatta zorladı ama bittiBenim de aklım sendeydi nasıl geçti ameliyat sen nasılsın
Çikolata kistim vardı 5,5cm çok ağrı yapıyordu 1,5yıldır gebeliğede engeldi laparoskopi oldu ama ameliyatta doktorda şaşırdı tabi 7cm kist çıkardıCanım çok geçmis olsun sagsalim toparlan insallah. Ne ameliyatı oldun acaba
Geçmiş olsun canım benimGayet iyiym zor geçti ameliyat ama kurtuldum ya bu kistten çok mutluyum yapışıklık durumu bağırsaklara kadar ulaşmış oda ameliyatta zorladı ama bitti