- 14 Mart 2022
- 364
- 317
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bir gebelik testi yap benceYaaa şansıma tüküreyim en gec 10:30'a kadar kan veriliyormuş yarun gel dedi
Yok canım günlük pedi bile doldurmuyor damla şeklinde doktora gittim demin progestana devam et dedi. Rahmim kalp şeklindeymiş bir de onu da öğrendimPedi koyduğunda dolduruyorsa doktora git hemen ama bu durumuda bildirmeyi ihmal etme yine yakınlarda doktora gidip görün
Yaa çok geçmiş olsun şükür kurtulmussun çok sevindimÇikolata kistim vardı 5,5cm çok ağrı yapıyordu 1,5yıldır gebeliğede engeldi laparoskopi oldu ama ameliyatta doktorda şaşırdı tabi 7cm kist çıkardı
Ooo çokk koyu 3gündür de silikleşmedi diyosun bence de bi test yap yakızlar adete 3 gün kaldı ne şimdi bu 2 defa mı yumurtluyorum peki niye böyle 3 gündür slikleşmedi ya hayır umutlanmak istemiyorum sonrası can acıtıyor
merhaba, hayıt otu çikolata kistini olumsuz etkiliyor diye duymştum östrojenden dolayı, sizde ne gibi etkileri olmuştuYok sadece hayıt otu ve aslan pençesi kullandım ama onu 3 aydır kullanıyordum. Aslında oda etkilemiş olabilir mi. İnanın o kadar yoruldum ki 4 yıldır çikolata kistiyle uğraşıyorum 2 kez ameliyat oldum 3 yıldır hamile kalamıyorum. Tam çikolata kisti bitti dedim şimdi de bunu böyle görünce artık çıldırdım.
kuzum perşembe günü test vermiştim ama 0.100 çıkmıştı negatif yani bilemedim şimdi. üstelik test hemn böyle çıktı dakikalarca beklemedimYaa çok geçmiş olsun şükür kurtulmussun çok sevindim
Ooo çokk koyu 3gündür de silikleşmedi diyosun bence de bi test yap ya
Kızz perşembe nere salı nere gözünü sevimmm hemen bi test yap benceeekuzum perşembe günü test vermiştim ama 0.100 çıkmıştı negatif yani bilemedim şimdi. üstelik test hemn böyle çıktı dakikalarca beklemedim
Aynen hem bata doğru gebelik çizgisini net görmüş oluruzTest yap 2gün aralıklarla bence enazından tatmin eder
Ayy eveeet inşaAllahAynen hem bata doğru gebelik çizgisini net görmüş oluruz
Bende aynı olmuştu bağırsaklarda vardı yapışıklık temizlenmişti bundan sonrası çok kolay oluyor ben 5 gün hastanede yattım evde de 1 haftaya ayaklanmıştımGayet iyiym zor geçti ameliyat ama kurtuldum ya bu kistten çok mutluyum yapışıklık durumu bağırsaklara kadar ulaşmış oda ameliyatta zorladı ama bitti
Progesteron verdiyse sıkıntı olmaz o zamanYok canım günlük pedi bile doldurmuyor damla şeklinde doktora gittim demin progestana devam et dedi. Rahmim kalp şeklindeymiş bir de onu da öğrendim
Ben ameliyat olup kistler temizlendikten sonra kullandım canım 3 ay boyunca hayıt otu aslan pençesi civanperçemi üçünü birlikte kullanıp doktora gittiğimde kist var demişti ama gittiğim ay soğan suyu kürü de yapmıştım. Onun dışında olumlu bir etkisi olmadı maalesefmerhaba, hayıt otu çikolata kistini olumsuz etkiliyor diye duymştum östrojenden dolayı, sizde ne gibi etkileri olmuştu
Ayy eveeet inşaAllah
Kızz perşembe nere salı nere gözünü sevimmm hemen bi test yap benceee
buna inanamıyorumKızz perşembe nere salı nere gözünü sevimmm hemen bi test yap benceee
İşteeeee buuu gördünmüüüü oleeeeeeyyyybuna inanamıyorum
teşekkür ederim canım inşallah kan testinden sonra daha da çok sevinirim bat 22 NisanKız günün ne zamandı Hayırlı olsun canım benim
yaa hem şoktayım hem sevinemiyorum kan testine gidicem birazdan inşallah ozmaan daha çok sevinicem rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinİşteeeee buuu gördünmüüüü oleeeeeeyyyy
Kız bildiğin el sallıyor koş kan vermeyeteşekkür ederim canım inşallah kan testinden sonra daha da çok sevinirim bat 22 Nisan