- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Olma ihtimali var yinede erken gibi ama belli olmazKızlar bata 8 gün var ama kasıklatımda sancı var ve göğüs uçlarım çok acıyor belirti olabilir mi acaba yardım lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olma ihtimali var yinede erken gibi ama belli olmazKızlar bata 8 gün var ama kasıklatımda sancı var ve göğüs uçlarım çok acıyor belirti olabilir mi acaba yardım lütfen
Ama heran olacak korkusu çok kötüYoutubedan izlersen doktor videoları ilk 3ay her bat günü ağrırmış ama kimisinde herkeste olcak diye bişey yok tabi ama ağrıması da normalmiş
Kesinliklee kan verdikten sonra korkun geçerAma heran olacak korkusu çok kötü
Yaptım ama çok silikti bir de daha 5 gün var bata kesin olsun diye yapar dururum ben artıkSen zaten test yapmadınmı kız
Olabilir canımKızlar bata 8 gün var ama kasıklatımda sancı var ve göğüs uçlarım çok acıyor belirti olabilir mi acaba yardım lütfen
Amiinn inşallahO kötü günlerden sonra rabbim bi mucize verir inşallah da çektiğim cefanin cani sagolsun sefanin güzelliğine bak diyecez
Yap tabi yapp bize de at uyandığımda koyulaşmış testini görmeyi çok isterimmYaptım ama çok silikti bir de daha 5 gün var bata kesin olsun diye yapar dururum ben artık
Çok teşekkür ederim canım hemen atıcam burayaYap tabi yapp bize de at uyandığımda koyulaşmış testini görmeyi çok isterimm
Sabaha bakalım neler bekliyor beni inşallah öyle olurKesinliklee kan verdikten sonra korkun geçer
yaa görüyorummm görüyorummm :) :)Eki Görüntüle 3051048 eveeeet kızlar dün akşam karanlıkta cıkan bu sabah ilk idrarla yaptığım testte gözükmeye başladı kan testine gidiyorum dua edin
Kanı verdim bekliyorum hadi sıra sendeeeeyaa görüyorummm görüyorummm :) :)
cuma günü yapacağım canım ben de inşallah :)Kanı verdim bekliyorum hadi sıra sendeeee
Bende elendiiim Mayıs ayına geçiyorum kızlar Bütün hamişler inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız hepinizi tebrik ederim@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric @Busraslankara @LittleDreams @yinene 1Libby @verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 @evremmrv @ilkseccadem @marythebaby @denizderin123 @qwertyuop Limonsekeri @kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Yeni oluşuyor daha cok erken yakaladin hic stres olma bence bata kadar ohoo 1000leri bile gorursun8,77 beta daha bata 7 gün var, düşük biraz sanırım
İnşallahhhYeni oluşuyor daha cok erken yakaladin hic stres olma bence bata kadar ohoo 1000leri bile gorursun
Hayırlı olsun canım sağlıkkla kucağına al inşaAllahBende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim araştırma yaparken sizi gördüm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Oooo harikasınnn betaya hiç üzülme o bata kadar Allahın izyle artarr benim 5gün kala 101 çıkmıştı senin 7gün var tam olması gerektiği gibi betan benceEki Görüntüle 3051048 eveeeet kızlar dün akşam karanlıkta cıkan bu sabah ilk idrarla yaptığım testte gözükmeye başladı kan testine gidiyorum dua edin
İnşaAllah sana da sevineceğizzzzcuma günü yapacağım canım ben de inşallah :)
Kız gamzeli seni bekliyomSabaha bakalım neler bekliyor beni inşallah öyle olur
Hayır çok azÇok mu kanaman
11.20 gece randevum kalbim duracakHayırlı olsun canım sağlıkkla kucağına al inşaAllah
Oooo harikasınnn betaya hiç üzülme o bata kadar Allahın izyle artarr benim 5gün kala 101 çıkmıştı senin 7gün var tam olması gerektiği gibi betan bence
İnşaAllah sana da sevineceğizzzz
Kız gamzeli seni bekliyom