- 4 Mart 2022
- 171
- 179
- 27
Yarın kan vericem çıkar mı kiCanım hamile olablir misin test yapsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kan vericem çıkar mı kiCanım hamile olablir misin test yapsan
Bir hayırla uğurluyoruz beni@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric @Busraslankara MaviMujdem @yinene @lisasi0 @verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 @evremmrv @ilkseccadem @marythebaby @denizderin123 @qwertyuop @Limonsekeri @kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Çıkar canım haber ver mutlakaYarın kan vericem çıkar mı ki
Ayy hadi inşallah yaÇ
Çıkar canım haber ver mutlaka
İnşallahhh güzel haberler verirsin canımAyy hadi inşallah ya
Amin amiin inşallah icim icime sığmıyorİ
İnşallahhh güzel haberler verirsin canım
Yaaa çok iyi anlıyorumAmin amiin inşallah icim icime sığmıyor
Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah kimsenin kucağını boş kalmasın rabbim tez zamanda mujdelendirsinYaaa çok iyi anlıyorum
amin inşallah canım ne kadarlık evlisinRabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah kimsenin kucağını boş kalmasın rabbim tez zamanda mujdelendirsin
17 aylık ve o 17 aylık süreçte 7 aylık bir vajinismus atlattım yıprandım..Amiiinnn
amin inşallah canım ne kadarlık evlisin
Koyulasirsa gebelik var demektir 3 4 gün sonra gebelik testi yap bakalımKızlar lh testim şimdi yaptım
Çok iyi bilirim bende 6 ay çektim17 aylık ve o 17 aylık süreçte 7 aylık bir vajinismus atlattım yıprandım..
AYNEN CANIM CUMAYA KADAR LH İLE BAKICAM CUMA GEBELİK YAPICAMKoyulasirsa gebelik var demektir 3 4 gün sonra gebelik testi yap bakalım
Üstteki efektlide baya varEki Görüntüle 3050728 Eki Görüntüle 3050732 gözlerim bozuldu vallahi çizgi görecem diye ben yarın gidip kan vereyim böyle testte çizgi görmeye çalışmakla olmuyor
Yaaa inşaAllah güzel haberle gelirsinBende yarına aldım bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alMerhaba benim pozitif
Ya niye böyle düşünüyosun bal gibi pozitif çıkmış işte regl agrısı da gebelik belirtisi zaten sen kan verdinmiMavigrill cumartesi böyleydi ama sen bana çarpıyı at canım. Geliyor gelmekte olan. O son saatleri hissedersin ya, o durumdayım.
Gebelikte de o adet ağrısı geliyooorrrr bizzat en yakın arkadaşlarım yaşadıGeliyo tam adet olacam diyorum gidiyor
Sen zaten test yapmadınmı kızAYNEN CANIM CUMAYA KADAR LH İLE BAKICAM CUMA GEBELİK YAPICAM
Ee ne zamana kadar böyle devam edecek regl olma korkusuÜstteki efektlide baya var
Yaaa inşaAllah güzel haberle gelirsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Ya niye böyle düşünüyosun bal gibi pozitif çıkmış işte regl agrısı da gebelik belirtisi zaten sen kan verdinmi
Gebelikte de o adet ağrısı geliyooorrrr bizzat en yakın arkadaşlarım yaşadı
O kötü günlerden sonra rabbim bi mucize verir inşallah da çektiğim cefanin cani sagolsun sefanin güzelliğine bak diyecezAhh
Çok iyi bilirim bende 6 ay çektim
Youtubedan izlersen doktor videoları ilk 3ay her bat günü ağrırmış ama kimisinde herkeste olcak diye bişey yok tabi ama ağrıması da normalmişEe ne zamana kadar böyle devam edecek regl olma korkusu