- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
Ben de acayip gaz olmuştu ama tuttmadığı bir ayda da olmuştu o yüzden belirti diye yazdırmadım listeye. Ama o ay ilk aydı ve kendimi gebe gibi hissetmiştim vücut da ona uygun davranırmış oyüzden öyle oldu büyük ihitmal. Sizin ilk aylar değilse eğer bence gebelik belirtisi olabilir Allahın izniylemerhabalar kızlarr sayfalar azcık birikmiş okuyamadım misafir ağırladım 2 gün :) bende çatlamanın 4. günü şuan dünden beri kasık agrısı ve gaz sancısı var ara ara inşallah tutunma belirtisidir bunlar
Bence 2sinden de 1 tane al aynı idrar ile yapKızlar günaydın bat 16ydı iki gündür geciktim. Perşembe test yapmıştım negatifti bugün yarın da olmazsa test alayım diyorum. Hangi marka almalı veya bu saatten sonra erken normal farkeder mi? Kasıklarımda olacakmış gibi bi ağrı da var ama bilemedim heyecan işte
Bana pik gibi gelmedi bide 3saat çok değil mi 2saat diye biliyorum lh hormonu biriktikçe koyulaşacak testte oyüzden 2 saat ideal diye biliyorum yine de her ihtimale karşı değerlendirin inşaAllahkızlar günaydın adetime 5 gün var bugün sabah olan akıntımdan dolayı acaba ikinci kez yumurtlama mı görüyorum diye ovülosyon testi yaptım ve 3 saatdir sıvı almadan yaptım bu testi acaba bu mümkünmüdür daha önce başına gelen var mı böyle birşey
sabah en son 9 gibi vitaminleri i alırken su içtim ama kahvaltı yaptım sıvı tüketmedim kahvaltıda. saat 12.20 gibide testi yaptım kuzumBana pik gibi gelmedi bide 3saat çok değil mi 2saat diye biliyorum lh hormonu biriktikçe koyulaşacak testte oyüzden 2 saat ideal diye biliyorum yine de her ihtimale karşı değerlendirin inşaAllah
Yaa ay hadi insallah oyledir ya. Yok ilk aylar degil 8 ay falan oldu sanirim artik sayamiyorumBen de acayip gaz olmuştu ama tuttmadığı bir ayda da olmuştu o yüzden belirti diye yazdırmadım listeye. Ama o ay ilk aydı ve kendimi gebe gibi hissetmiştim vücut da ona uygun davranırmış oyüzden öyle oldu büyük ihitmal. Sizin ilk aylar değilse eğer bence gebelik belirtisi olabilir Allahın izniyle
Bence 2sinden de 1 tane al aynı idrar ile yapriske atma. İnşaAllah pozitifi görürsünn
Evet kuzu yarın tekrar et 2saat hiçbişey yeme içme öyle dene bidesabah en son 9 gibi vitaminleri i alırken su içtim ama kahvaltı yaptım sıvı tüketmedim kahvaltıda. saat 12.20 gibide testi yaptım kuzumsağ kasıkta ağrı var sanırım 2.kez yumurtlama olacak yarın tekrar edicem testi.
Yaa ozaman inşaAllah gebeliktendir bu gazYaa ay hadi insallah oyledir ya. Yok ilk aylar degil 8 ay falan oldu sanirim artik sayamiyorum
Amiiin inşaAllah senin için dua edeceğim pembesaçlı kızBen elendim kızlar hamişleri tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua edin inşallah
Benim de bu ay aynı durum oldıMerhaba aglama krizinden sonra soluğu hemen burda aldım ben normalde çok düzenli adet olurum ama bu ay 11 gün gecikti bugun kan verdim ama negatif ben kendimi hamile gibi hissediyordum bile bile bekledim olurum belki diye ama olmadim akinti var gogus hassasiyeti var bel agrisi kasık batması ve agrisi var adet olacakmışım gibi sürekli ama olmadim sizce hamile olabilir miyim adet söktürücü verdi doktor kullanmalı miyim
Nasıl hikayeler benim de aynı durum söktürücü zararlı mıdır cesaret edemedimBiraz daha beklee istersen böyle hikayeler çok duydum çünkü bence bekle biraz hemen kullanma
Adeti gelmiyo testlerde negatif ama sonra bianda pozitife dönüyo nasıl oluyo gerçekten bilmiyorum ama oluyo kkda da okudum instsgramdaki bazı ünlü sayfalarda da duydum. İlla olcak diye bişey yok tabide bence hemen içilmemeli 2hafta kendinize zaman koyunNasıl hikayeler benim de aynı durum söktürücü zararlı mıdır cesaret edemedim
Yaa benim de sag kasigimda agri vardi canim catlamanin ustunden 5 gun gecti bugun yaptim lh neredeyse hic yoksabah en son 9 gibi vitaminleri i alırken su içtim ama kahvaltı yaptım sıvı tüketmedim kahvaltıda. saat 12.20 gibide testi yaptım kuzumsağ kasıkta ağrı var sanırım 2.kez yumurtlama olacak yarın tekrar edicem testi.
inşallah tutunmadır kuzum benim adete 5 gün var şuan sanırım 2.yumurtlamayı görüyorumYaa benim de sag kasigimda agri vardi canim catlamanin ustunden 5 gun gecti bugun yaptim lh neredeyse hic yokinsallah tutma agrisidir diyorum ya da kist oluştu
Umitlendirme acısından degil ama hamilelikte de ovulasyon pik cikiyormus insallah oyledir canim. Ama sen yine de yumurtlama gibi dusunup degerlendir bence zarari olmazinşallah tutunmadır kuzum benim adete 5 gün var şuan sanırım 2.yumurtlamayı görüyorum
aynen kuzum değerlendiricem fakat hamilelik olduğunu düşünmüyorum çünkü perşembe günü betam 0.100 çıkmıştı inşallahUmitlendirme acısından degil ama hamilelikte de ovulasyon pik cikiyormus insallah oyledir canim. Ama sen yine de yumurtlama gibi dusunup degerlendir bence zarari olmaz
Canım ben regl oldum dün akşamBenim de bu ay aynı durum oldı
Beklemeniz tavsiye ederim ben bekledim kendiliğinden oldum normalde düzenli mi adetinNasıl hikayeler benim de aynı durum söktürücü zararlı mıdır cesaret edemedim
Evet çok düzenlidir bugüne kadar hiç böyle bir şey yaşamadımBeklemeniz tavsiye ederim ben bekledim kendiliğinden oldum normalde düzenli mi adetin
Merhaba ya benim de 12 Nisan değerim (sat 17 mart) 154 dü sonra 527 oldu 2 gün sonra.Ben beta hcg değerlerimi yenileyim beybiler normal mi sizce yorumlarınıZı bekliyorum..
11 nisan ; 154
13 nisan ; 300
17 nisan ; 1998
Doktora gitmiştim. İlk 2 değeri gördü 2 hafta sonra gelirsin dedi. Ben yine de test yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?