- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Canımmm benimmm ya Rabbimmm mucizene kavuştursun inşaAllahBende öyle yapıcam abam 2 gunum olacak geceleri bile sayiyorum resmen nasibimizde varsa rabbim sevindirsin bizi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm benimmm ya Rabbimmm mucizene kavuştursun inşaAllahBende öyle yapıcam abam 2 gunum olacak geceleri bile sayiyorum resmen nasibimizde varsa rabbim sevindirsin bizi inşallah
Amiinnn amiiin inşallah rabbim sağlıcakla yavruna kavuştursun hayırlı evlat etsin inşallahCanımmm benimmm ya Rabbimmm mucizene kavuştursun inşaAllah
Canım pembe o çizgi kuruma çizgisi değil yani neyse bir kaç güne sen de kabul edersin hamile olduğunuAma cok korkuyorum ben yine negatifi görürüm diye bide o testin üstünden yarım saat geçmişti kuruma olamaz mı içim içimi yiyo
Bu ondan bi kac saat sonra cekildiCanım pembe o çizgi kuruma çizgisi değil yani neyse bir kaç güne sen de kabul edersin hamile olduğunu
Bu eski testin değil mi?Bu ondan bi kac saat sonra cekildi
Evet geçen attığım testin son haliBu eski testin değil mi?
Fikrim sabit, o kadar çok umut ediyorsun ki, hayal kırıklığından korkuyorsun, ama inşallah bu sefer gebeliktir ve sağlıkla devam eder, regl ağrısı da birebir hamilelik belirtisidir, kalbindeki nasip olur inşallahEvet geçen attığım testin son hali
Yaa çok teşekkür ederim inşallah öyledir 2 gündür içim içime sığmıyor lavabodan çıkamıyorum ha geldi gelecek diye artık negatif görmekten sıkıldım ve gereckten dediğiniz gibi 3 gündür aşırı derece regl ağrısı çekiyorumFikrim sabit, o kadar çok umut ediyorsun ki, hayal kırıklığından korkuyorsun, ama inşallah bu sefer gebeliktir ve sağlıkla devam eder, regl ağrısı da birebir hamilelik belirtisidir, kalbindeki nasip olur inşallah
Amin canım benim inşaAllahAmiinnn amiiin inşallah rabbim sağlıcakla yavruna kavuştursun hayırlı evlat etsin inşallah
Bence var inşaAllah güzel haber alacaksın bikaç güneBu ondan bi kac saat sonra cekildi
Yaa inşallah inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizi sevindirsinAmin canım benim inşaAllah
Bence var inşaAllah güzel haber alacaksın bikaç güne
Bende sen gibi gün sayıyorum günler sene gibi geçiyor ya aynı vakitte regl inşaallah olmayızYaa inşallah inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizi sevindirsin
Valla dakikalar saat gibi geliyor aksam olmuyor akşam oluyor sabah olmuyor rabbim sevindirsin biziBende sen gibi gün sayıyorum günler sene gibi geçiyor ya aynı vakitte regl inşaallah olmayız
Amiiiiin kuzum inşaAllah sevindirecekYaa inşallah inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizi sevindirsin
İnşaAllah regl olmazsın pozitifi görürsünBende sen gibi gün sayıyorum günler sene gibi geçiyor ya aynı vakitte regl inşaallah olmayız
Çok geçmiş olsun çabuk iyileş inşaAllahMerhaba kızlar ameliyat olacaktım aranızdan 1hafta ayrılmıştım geri döndüm iyileşmeye çalışıyorum umarım herkes hamile olmuştur
Kızlar günaydın bat 16ydı iki gündür geciktim. Perşembe test yapmıştım negatifti bugün yarın da olmazsa test alayım diyorum. Hangi marka almalı veya bu saatten sonra erken normal farkeder mi? Kasıklarımda olacakmış gibi bi ağrı da var ama bilemedim heyecan işte