- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
Test marka ne canımArkadaşlar ben test yaptım yine. Biraz renkleriyle oynadım. Pek ümidim yok adet sancım başladı. Bata 3 gün var Eki Görüntüle 3049113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test marka ne canımArkadaşlar ben test yaptım yine. Biraz renkleriyle oynadım. Pek ümidim yok adet sancım başladı. Bata 3 gün var Eki Görüntüle 3049113
Ben de kimyasal olduğunu düşünüyorum. Tek umudum pazartesi muayene. Söylediklerini de deneyeceğim çok teşekkür ederimKuzum kimyasal gözüküyor ama bu senin gebe kalabildiğini gebe kalman için hiçbir engel olmadığını gösteriyor sende ve eşinde sorun olmadığını gösteriyor bu yönüyle iyi bir şey bundan sonraki süreçte hamile kalmak daha kolay diyorlar kimyasaldan sonra direkt sağlıklı gebe kalan çok var inşaAllah en hayırlı tez vakitte sağlıklı hayırlı bi evlat Rabbim nasip edecek yumurtlama haftanda bol bol avokado ve havuç ye sana tavsiyem bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor 3arkadaşım böyle kaldı ben de denediğim ay hamile kaldım her gün 1havuç 1avokado ye adet bitiminden başla 10 gün ye sayısını arttırabilirsin 2havuç 2 avokado
Çok belirgin bir çizgi var aslında belki ağrılar gebelik belirtisidir.Arkadaşlar ben test yaptım yine. Biraz renkleriyle oynadım. Pek ümidim yok adet sancım başladı. Bata 3 gün var Eki Görüntüle 3049113
İnşallah canımÇok belirgin bir çizgi var aslında belki ağrılar gebelik belirtisidir.
Allahım çok heyecanlıyım yaHayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla kucagına
Valla bu pembeden çok kullandım hiç ikinci çizgi çıkmadı açıkçası bence hergün tekrarla koyulaşacakmı
Süpperrr
Kaç dakkada çıktı baya hamilesinArkadaşlar ben test yaptım yine. Biraz renkleriyle oynadım. Pek ümidim yok adet sancım başladı. Bata 3 gün var Eki Görüntüle 3049113
Allahım çok heyecanlıyım ya
Canım markası ne testin days comfortsa çok güvenme derim ben geçen ay days comfort yüzünden hayal kırıklığı yaşadımArkadaşlar ben test yaptım yine. Biraz renkleriyle oynadım. Pek ümidim yok adet sancım başladı. Bata 3 gün var Eki Görüntüle 3049113
Ben de prodoctor ile yaptım her zaman ve hiç ikinci çizgi çıkmamıştı bence elinde varsa her sabah ilk idrarla yap koyulaşcak mı bakBen birkaç tane prodoctor almıştım onları kullanıyorum. Geçenkiyle aynı marka yani. Ben de mesela böyle çok siliklere işte güvenemiyorum. Kaset testlerde çok görmüştüm bu şekilde. Sevinmek istemiyorum boş yere artık son 3 gün oyalanıcaz bir şekilde. C crab_mother Ballikabak rengiyle oynadım fotoğrafın, kontrastını arttırdım.
İnşallah canım ne diyim. Başka kalmadı erken günlerde dayanamayıp yapmıştım. Salı regl günüm zaten sabretmeye çalışıcam artık.Ben de prodoctor ile yaptım her zaman ve hiç ikinci çizgi çıkmamıştı bence elinde varsa her sabah ilk idrarla yap koyulaşcak mı bak
Ay evet ya doğru söylüyorsun yok incir kürü yok maydanoz buhari zaten o maydanoz buharını yaptim 15 gün kasık ağrım geçmedi. Cok stres yapıyoruz ya cok kafama takıyorum benCanım ikinizin değerleri normalse böyle şeyleri pek tavsiye etmiyorum dediğim gibi normal değerlerini bozarsin sonra duzeltmek için uğraşırsın anladığım kadarıyla stresten olmuyor kendinizi rahatlatıcak kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulabilirsin değerlendirdiğiniz günlerde bebek odaklı olmayın
Bisey sorcam hsgden sonra adet gecikmesi olur muKaç dakkada çıktı baya hamilesin
Canım sen hamilesin daha önceden testini atmıştın tekrarladın mıBisey sorcam hsgden sonra adet gecikmesi olur mu
İnternete yazdım olmazmış canım. Bence acilen erken gebelik testi al ve yap sabah ilk idrarlaBisey sorcam hsgden sonra adet gecikmesi olur mu
Ama cok korkuyorum ben yine negatifi görürüm diye bide o testin üstünden yarım saat geçmişti kuruma olamaz mı içim içimi yiyoCanım sen hamilesin daha önceden testini atmıştın tekrarladın mı
Korkuyorumİnternete yazdım olmazmış canım. Bence acilen erken gebelik testi al ve yap sabah ilk idrarla
Ne zaman test yapsam adet oluyorum benİnternete yazdım olmazmış canım. Bence acilen erken gebelik testi al ve yap sabah ilk idrarla
Ovulasyondan çok kısa süre sonraNe zaman başladı beyaz akıntı
Kıyamam sana çok iyi anlıyorum psikolojini ozaman bikaç gün daha bekle kan ver direkt daha iyi değil miNe zaman test yapsam adet oluyorum ben
Bende öyle yapıcam abam 2 gunum olacak geceleri bile sayiyorum resmen nasibimizde varsa rabbim sevindirsin bizi inşallahKıyamam sana çok iyi anlıyorum psikolojini ozaman bikaç gün daha bekle kan ver direkt daha iyi değil mi