Benim de aklım sendeydi nasıl geçti ameliyat sen nasılsınMerhaba kızlar ameliyat olacaktım aranızdan 1hafta ayrılmıştım geri döndüm iyileşmeye çalışıyorum umarım herkes hamile olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de aklım sendeydi nasıl geçti ameliyat sen nasılsınMerhaba kızlar ameliyat olacaktım aranızdan 1hafta ayrılmıştım geri döndüm iyileşmeye çalışıyorum umarım herkes hamile olmuştur
Hayırlı olsun baya artmış dr bişi dedi mi.?Merhaba ya benim de 12 Nisan değerim (sat 17 mart) 154 dü sonra 527 oldu 2 gün sonra.
Kızlar geçmiş olsun konuya hakim değilim iyisinizdir inşallahBenim de aklım sendeydi nasıl geçti ameliyat sen nasılsın
Ben iyiyim canım Kasım ayında ameliyat olmuştum B bugdaycorci arkadaşımız geçen hafta ameliyat olduKızlar geçmiş olsun konuya hakim değilim iyisinizdir inşallah
Yok Prş günü çağırdı kese için. Acaba ikiz mi dedim çünkü önceki hamileliğimde 1. Ayda 324 idi. Bunda iki kat artsa 1200 oluyorHayırlı olsun baya artmış dr bişi dedi mi.?
Geçmiş olsun tekrar Allah şifa wersin hepimize İyi olunBen iyiyim canım Kasım ayında ameliyat olmuştum B bugdaycorci arkadaşımız geçen hafta ameliyat oldu
Ben de öyle düşündüm acaba olabilir mi ? Bakalım önce senden haber gelicekYok Prş günü çağırdı kese için. Acaba ikiz mi dedim çünkü önceki hamileliğimde 1. Ayda 324 idi. Bunda iki kat artsa 1200 oluyor
Canım çok geçmis olsun sagsalim toparlan insallah. Ne ameliyatı oldun acabaMerhaba kızlar ameliyat olacaktım aranızdan 1hafta ayrılmıştım geri döndüm iyileşmeye çalışıyorum umarım herkes hamile olmuştur
Bu ben mesela. Regl 1 gün öncesi erken gebelik testim negatifti. Adet söktürücü alacağım diye test yaptırdımAdeti gelmiyo testlerde negatif ama sonra bianda pozitife dönüyo nasıl oluyo gerçekten bilmiyorum ama oluyo kkda da okudum instsgramdaki bazı ünlü sayfalarda da duydum. İlla olcak diye bişey yok tabide bence hemen içilmemeli 2hafta kendinize zaman koyun
Yaaa iştee bak canlı örneğimiz de varmışBu ben mesela. Regl 1 gün öncesi erken gebelik testim negatifti. Adet söktürücü alacağım diye test yaptırdım
Prodoctor ve comfort iki ayrı test yaptım kahverengi akıntım geldi hasta oldum sandım. Sonra devamı gelmeyince adet söktürücü alacağım diye test yaptırdım pozitifYaaa iştee bak canlı örneğimiz de varmış
Ay çok güzel yaaa geç döllenme büyük ihtimal oyüzden ben de kırmızılar foşur foşur gelene kadar hep umut ederdimProdoctor ve comfort iki ayrı test yaptım kahverengi akıntım geldi hasta oldum sandım. Sonra devamı gelmeyince adet söktürücü alacağım diye test yaptırdım pozitif
Amin canım benim inşallah ben mayıs topiğine elenmiştim ama buraya da bakıyorum ara sıraGeçmiş olsun tekrar Allah şifa wersin hepimize İyi olun
Döngüm kısa ondan dediler 25 günde 1 döngüm reglim 8 gün. Bu yüzden beta artmamış öyle hemenAy çok güzel yaaa geç döllenme büyük ihtimal oyüzden ben de kırmızılar foşur foşur gelene kadar hep umut ederdim
Ay gerçekten kısaymış 8 gün regle göreDöngüm kısa ondan dediler 25 günde 1 döngüm reglim 8 gün.
Aralık anneleri Topigine gelmedin mi güzel değerlerinBen beta hcg değerlerimi yenileyim beybiler normal mi sizce yorumlarınıZı bekliyorum..
11 nisan ; 154
13 nisan ; 300
17 nisan ; 1998
Doktora gitmiştim. İlk 2 değeri gördü 2 hafta sonra gelirsin dedi. Ben yine de test yaptırdım
Test yapmicakmisinHanımlar benim bat 3 gün geçti ses seda yok ama ince ağrılarım var
Sizin belirtiniz var miydi acaba son güne kadar bir değişiklik hissettiniz miProdoctor ve comfort iki ayrı test yaptım kahverengi akıntım geldi hasta oldum sandım. Sonra devamı gelmeyince adet söktürücü alacağım diye test yaptırdım pozitif