- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bebişlerle gidiyoruzEneee oda mi hamiş kalmıştı yeni bebislerle giricez sınava
15 gunden aşagisini gösteriyor mu emin degilim.Eki Görüntüle 3049056
Erken gebelik testim kızlar ama yok maalesef artık diğer aya nasip comfortta hafif çizgi var gibi ama ona da ümit bağlamak istemiyorum artık testlere de pek güvenmiyorum zaten yakında elenirim burdan bakalım
Bu ay ovulasyon kullandım 4 nisan pik 6 nisan çatladı canım bilmiyorum varsa ne zaman çıkar bat18 nisan Bu iki marka varmış ellerinde ikisini de aldım15 gunden aşagisini gösteriyor mu emin degilim.
Ama 15 gunlugu kesin gosteriyor tecrübe ettim.
Ben de comfort kullaniyordum bu defa free aldim sanki daha kaliteli geldi bilemedim.
6 nisani degerlendirdiyseniz 5 gun sonra erken gebelik testinde cikar canim ama senin zaten bat18 miş biraz daha sabirla ögrenirsin. Benim Bat 24 Nisan dün gördüm ikinci çizgiyi.Bu ay ovulasyon kullandım 4 nisan pik 6 nisan çatladı canım bilmiyorum varsa ne zaman çıkar bat18 nisan Bu iki marka varmış ellerinde ikisini de aldım
5 nisanı değerlendirmiştik hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz. Maşallah canım Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin6 nisani degerlendirdiyseniz 5 gun sonra erken gebelik testinde cikar canim ama senin zaten bat18 miş biraz daha sabirla ögrenirsin. Benim Bat 24 Nisan dün gördüm ikinci çizgiyi.
Insallah her isteyene versin Allahim5 nisanı değerlendirmiştik hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz. Maşallah canım Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet evet baktılar onda da problem yokEşine baktilar mi ? Ona bakmadan böyle şeylere basvurma düzgün çalışan sisteminide bozarsin bu sefer düzeltmek için uğraşırsın
Canım hemen umutsuzluğa kapılma. Hissediyorsan hamileliğini başka bi doktora da gidebilirsin.sonra bebek olmadığına emin olursan ilaçlara başlayıp gelecek ayı değerlendirebilirsin. Beklemek de zor biliyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Her şey gönlüne göre olsun.Evet bende de bel kasık ağrısı ve kasikta batmalar oluyor. Goguslerim sis ve akintim var guruldamalar bende mütemadiyen var. Ne kadar negatif çıkarsa çıksın ben hissediyorum hamileyim. Eğer bu kadar gecikmeye rağmen yine olmazsa tamamen çıkaracağım bebek fikrini. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin❤ inşallah
Canım ikinizin değerleri normalse böyle şeyleri pek tavsiye etmiyorum dediğim gibi normal değerlerini bozarsin sonra duzeltmek için uğraşırsın anladığım kadarıyla stresten olmuyor kendinizi rahatlatıcak kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulabilirsin değerlendirdiğiniz günlerde bebek odaklı olmayınEvet evet baktılar onda da problem yok
Gebelik için T çizgisi C gibi koyu olması gerekiyor buna ilaveten ovüden gebelik anlaşılmaz adetin 4 gün geciktiyse beklemeden muhakkak bı kan vermeni tavsiye ediyorumKızlar evde gebelik testi olmayınca dün yine ovulasyon testi yaptım. Nedir bu yani Yumurta mı var regl gecikmesi 4 gün oldu.
Evet T çizgisi çok koyu olması gerekiyormuş. Hani yumurta varsa ben yine değerlendirmeye devam edeyim dedim en kısa zamanda da gebelik testini yine deneyeceğimGebelik için T çizgisi C gibi koyu olması gerekiyor buna ilaveten ovüden gebelik anlaşılmaz adetin 4 gün geciktiyse beklemeden muhakkak bı kan vermeni tavsiye ediyorum
İnşaAllah gönlünüze göre olur her şeyİnşallah diyeyim yine de ama pek sanmıyorum sanırım bir dahaki aya kaldı Sizi de tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah bebiş
Hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla kucagına
Valla bu pembeden çok kullandım hiç ikinci çizgi çıkmadı açıkçası bence hergün tekrarla koyulaşacakmı0.100 cikmis bunları yaptim bugün sonra uyuyakalmışım 1 saat sonra baktım hafif silik çizgi sanki ben hayal mi görüyorum ya da yanlış mıdır bu 1 saat geçtiği için
SüpperrrHanımlar bu gece itibari ile bat günüm 1 gün gecikmeli olarak devam ediyor hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canim insallah .Hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla kucagına
Valla bu pembeden çok kullandım hiç ikinci çizgi çıkmadı açıkçası bence hergün tekrarla koyulaşacakmı
Süpperrr
Kuzum kimyasal gözüküyor ama bu senin gebe kalabildiğini gebe kalman için hiçbir engel olmadığını gösteriyor sende ve eşinde sorun olmadığını gösteriyor bu yönüyle iyi bir şey bundan sonraki süreçte hamile kalmak daha kolay diyorlar kimyasaldan sonra direkt sağlıklı gebe kalan çok var inşaAllah en hayırlı tez vakitte sağlıklı hayırlı bi evlat Rabbim nasip edecek yumurtlama haftanda bol bol avokado ve havuç ye sana tavsiyem bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor 3arkadaşım böyle kaldı ben de denediğim ay hamile kaldım her gün 1havuç 1avokado ye adet bitiminden başla 10 gün ye sayısını arttırabilirsin 2havuç 2 avokadoKızlar kan sonucum 7,42 çıktı ilk tahlilim 6,70 di çarşamba vermiştim neredeyse hiç artmamış var mı böyle olup değeri artan canım çok sıkkın bat günüm yarın