- 14 Mart 2022
- 364
- 317
umudumuzu kaybetmedik tabi ama stres de baş düşmanmış bunu anlamış oldum biraz relax davranıcam gelecek ayMerhaba canım. Hiç bu konularda tecrübem yok ama erken gibi biraz bekle derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umudumuzu kaybetmedik tabi ama stres de baş düşmanmış bunu anlamış oldum biraz relax davranıcam gelecek ayMerhaba canım. Hiç bu konularda tecrübem yok ama erken gibi biraz bekle derim
Kesinlikle haklısın canım. Rahat olmakta fayda var.umudumuzu kaybetmedik tabi ama stres de baş düşmanmış bunu anlamış oldum biraz relax davranıcam gelecek ay
Yaaa insallah oyledir rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinKızlar benim kanamam başladı. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Çok hafif de ağrım var
Aminn inşallahYaaa insallah oyledir rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Normal canim benim de son regl oyle geldi hatta bu sefer oldu kesin hamileyim dedim yine olmadıYarın bat gunum anormal derece sarımsı bi akıntım var bazen öyle bir geliyor ki aha geldiler diyip bakiyorum ama yok normal mi
Ee sivilcemde yookNormal canim benim de son regl oyle geldi hatta bu sefer oldu kesin hamileyim dedim yine olmadı
Nasıl oldun canım aklım sende kaldıKızlar benim kanamam başladı. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Çok hafif de ağrım var
Değerin hala normal canım 5 i gecmedikce sıkıntı yokKızlar merhabalar size bir sorum olacaktı.
Geçen ay reglimin 2. günü TSH hormonum 2.23 tü.
Bugün TSH ölçümü yapıldı 3.01 çıktı. Bugün yumurtam çatladı. Acaba regl döneminde olmadığım için mi böyle yükseldi ?
Regl dönemi ve harici dönem TSH da farklılık olabiliyor mu?
Test yapan arkadaşlar sonuçlarınızı bildirir misiniz
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
aşırı olmamakla birlikte kanamam devam ediyor. Adet kanaması gibi değil daha farklı yarın sabah kan vermeye gideceğim bakalım belli olur ne olduğu çok teşekkür ederimNasıl oldun canım aklım sende kaldı
Canim hayit tohumunu ne zaman bıraktın ve o ay mi gebe kaldnHoşgeldin canım benim ikisini aynı anda yapmak zarar verir önce birini yap sonra birini etkilesime girmesinler ben mesela bu ay hayıt otunu yaptım adet başlangıcından itibaren
Canım bat ne zaman gölge gibi var sanki görselle oyniyim birazMerhaba bugün test yaptım öğlen gibi birşey gorebiliyormusunuz
1 hafta varCanım bat ne zaman gölge gibi var sanki görselle oyniyim biraz
Merhaba bugün test yaptım öğlen gibi birşey gorebiliyormusunuz
Canım bat ne zaman gölge gibi var sanki görselle oyniyim biraz