- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
Oo maşallah sağlıkla büyüsün kuzum Aminn inşallah hayırlısı ileOo yenisin .. gerci bizde cok eski değiliz 5 yil benim de 4 yasina girecek bi kizim var Rabbim sana ve burada isteyen dileyen hakeden herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo maşallah sağlıkla büyüsün kuzum Aminn inşallah hayırlısı ileOo yenisin .. gerci bizde cok eski değiliz 5 yil benim de 4 yasina girecek bi kizim var Rabbim sana ve burada isteyen dileyen hakeden herkese nasip etsin
Amiin, cümlesinin çok teşekkürlerOo maşallah sağlıkla büyüsün kuzum Aminn inşallah hayırlısı ile
Valla bence hemen test yappp. Sinirlilik hali gebelikte oluyor mu ya bende de var şu sıralarKızlar selamlar, ben şubatta bi düşük yaptım ilk gebeliğimdi. Kürtaj oldum. Bugün regl olmam gerekiyordu olmadı. Bir önceki gebeliğimde belirti denirse tek belirti inanılmaz sinir ve gerginlik vardı. Şimdi yine öyle heyheyler üzerimde 10gündür. Günüm de gecikti. Napıcamı bilemedm size yazdım
Geçen sefer ayıptır söylemesi aç köpek gibi teste 1 hafta önce atladığım için cok erken öğrendim zaman geçmek bilmemişti erken öğrenmeyin bence hiç iyi bişey değilValla bence hemen test yappp. Sinirlilik hali gebelikte oluyor mu ya bende de var şu sıralar
Sürekli kendimi dinliyorum yaaa pik üzerinden 5 gün geçti kasıklarımda hafif saniyelik batmalar var bir de gerginim bugünGeçen sefer ayıptır söylemesi aç köpek gibi teste 1 hafta önce atladığım için cok erken öğrendim zaman geçmek bilmemişti erken öğrenmeyin bence hiç iyi bişey değil
İnanırmısın pms’nin 5 katı bi sinir gerginlik hassaslık vardı üstümde bende eşimde anlayamamıştık ne olduğunu 10gün sona hamileliğimi öğrendim. Yani daha döllenirken yapmış hemde bende
Evet o batmalar da oldu bende. Bi sabah aniden göbek deliğinden aşağı doğru şiddetle olmuştu uykudan uyandım. Dedm bi anormallik var ama hadi bakalımSürekli kendimi dinliyorum yaaa pik üzerinden 5 gün geçti kasıklarımda hafif saniyelik batmalar var bir de gerginim bugün
Hadi bakalım hayırlısı olsun yaa nasıl beklicem bata kadarEvet o batmalar da oldu bende. Bi sabah aniden göbek deliğinden aşağı doğru şiddetle olmuştu uykudan uyandım. Dedm bi anormallik var ama hadi bakalım
Sana bi taktik. Çalışmıyorsan iki üç günde bir iftara birini davet et gün nasıl geçiyor anlamıyorsun benim öyle oldu birazHadi bakalım hayırlısı olsun yaa nasıl beklicem bata kadar
Ben yok diye biliyorum yiyen gebeler gördüm :) kuru yemiş ya da meyve gibi düşünebilirsinAa bunu bilmiyordum cok saol.. peki gebelik ihtimaline karsi kullanılabiliyor mu ki var mi gebe olup kullanan hani ot bitki düşüğü tetikler deniliyor ya. Hos gebe oldugum da belli degil de daha
Yok canım çalışmıyorum küçük yerde oturuyorum canım yaa öyle çok samimi olduğum kimse yok kiSana bi taktik. Çalışmıyorsan iki üç günde bir iftara birini davet et gün nasıl geçiyor anlamıyorsun benim öyle oldu biraz
Hayalim de ki hayatYok canım çalışmıyorum küçük yerde oturuyorum canım yaa öyle çok samimi olduğum kimse yok ki
Mrb bende ocakta kürtaj oldum kalbi durmus malesef benimde bugun yarin regl olmam gerekiyor sinir stres ne ararsan var..asiri kabizim falan filan.. test yapmicam çünkü bu ay ki plansız olmayabilir diye dsndum.sizin planli miydi?Kızlar selamlar, ben şubatta bi düşük yaptım ilk gebeliğimdi. Kürtaj oldum. Bugün regl olmam gerekiyordu olmadı. Bir önceki gebeliğimde belirti denirse tek belirti inanılmaz sinir ve gerginlik vardı. Şimdi yine öyle heyheyler üzerimde 10gündür. Günüm de gecikti. Napıcamı bilemedm size yazdım
Bende misafirlerden vakit bulamiyorum bazenHayalim de ki hayat
Allah seniii ay insallah gercegini de yaşarsınOff kızlar aklıma ne geldi. Geçen ay gebelik testi diye aldığım kutunun içinden lh testi çıktı. Tabi ben üzerinde gebelik testi yazıyor diye bakmadım yaptım. İki çizgi hemen çıktı. Ay nasıl delirdim görmeniz lazım testte lh yazdığını bi yarım saat sonra falan farkettim
Canım hamileymişsin bayadır girmiyordum yeni gördüm gözünaydın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin=Ben aç kaldı mı acaba diyorum. Bi de bende insülin direnci yüksek şeker ilacı alıyorum. Tutunca huzursuzum tutmayınca huzursuzum
evet ama benim tek tüpüm var şubatta dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı sana göre biraz daha az şansım ama elimizden geleni yaptık hayırlısı olsun Allah ne derse o :) mutlaka beni bilgilendir olurmu oldu mu olmadımı diye :))tamam canım es geçmek yok yine de =)
canlı kalmalarına güveniyorum zaten ben de canım yaa bugunu es geçmicem.
ayy hadi inşallah canımm tutmustur senin de batı birlikte beklicez =)
Cevap için teşekkür ederimDeğerin hala normal canım 5 i gecmedikce sıkıntı yok
Adet başlangıcından itibaren başladım 14.ncu gün bıraktım evet o ay hamile kaldım ama benim eş kaynaklı problemim vardıCanim hayit tohumunu ne zaman bıraktın ve o ay mi gebe kaldn