- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
İnşaAllah geç döllenmedir çünkü adetiniz hala gelmemişMerhabalar Dün Bat günümdü ve halen regl olmadım. Geçen de yazmıştım ovülasyon testlerim bata yakın dün de dahil 3 gün üst üste pik çıktı.2 gün önce Hastane yakın diye kan verdim 0,200 çıktı
Ben kasetlerde ikinciyi görüyorum ama erken gebeliklerde göremedim acaba kuruma çizgisi mi diye düşündürttü çünkü erkende daha belirgin çıkması lazımdı belki efektle falan gözükür ama erkendekiler de ben göremedim sadeceKızlar merhabalar, ben bir kaç defa yazmıştım buraya hatırlayan var mıdır bilmiyorum. Reglime 8 gün kala ilk baştaki silik çizgiyi gördüm. Sonrasın da kan testi verdim değerim 5’ten küçükmüş sonradan öğrendim. Gebelik testlerini tekrarladım kan testi tekrar yaptım negatifti. Cumartesi günü silik kaset testin ilk 10 dakikası çıkmamıştı akşam baktığımda silik buğulu bir kırmızı çizgi vardı erken gebelik testim de tek çizgiydi, dikkate almadım pazar günü elimde kaset test vardı yaptım tek çizgiydi 5 dakika içinde bende artık kaldırım hepsini kenara attım. Bugün çöpe atmak için baktığımda kaset testimde kırmızı çizgi belirmiş. Bu buharlaşmayla ya da beklemeyle olabilecek bişey mi? Bat yarın ama negatif görmek istemediğim için test yaptırmak istemiyorum fikri olan var mı?