- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 27
Anladım bekleyelim bakalım daha 6 günümüz varYapmadım negatif çıkarsa bozulmayım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım bekleyelim bakalım daha 6 günümüz varYapmadım negatif çıkarsa bozulmayım diye
Evet evet biliyorum beklemek daha çok strese sokuyor napacağız bu acelecilikle bilemedimOoo çok erken
Çok fazla idrar damlatmişsin canım 2 3 damla yeter her iki testtede doğru sonucu alamayabilirsinEki Görüntüle 3047760 Böyle başka da yapmadım
Aaa bak umut oldu bir daha deneyimÇok fazla idrar damlatmişsin canım 2 3 damla yeter her iki testtede doğru sonucu alamayabilirsin
Yok benim dün bat günümdü daha kese görünmez haftaya inşaAllah çağırdı bakalım
İnşaAllah güzel haberlerle gel
Son adet tarihin ne canım dün kan kaç çıktı bendede doğum tarihi 18 Aralık yakınız sanki
Kızlar benim sat 14 mart. Bat 11 nisandi. 11 nisanda 97 çıktı bugün 485 çıktı. Sat günü için randevu verdi doktorumSAT 14 mart canım 28 mart yumurtlama 29 martta çatlama 9 nisan cumartesi beta 101 çıktı 11nisan pazartesi 246 çıktı haftaya gel kese görelim dedi aynen yakınız 1 gün var aramızda
Bence var canım.. kuruma çizgisine benzemiyorArkadaşlar bat 19 nisan. Işığı kısıp çektim bunu ama 1 saat beklemiş hali testin. İnternetten en ucuz diye bunu aldım prodoctor diye bir markanın erken testi. Bence negatif.
Ama regl olana kadar oyalanıyoruz işte.
Eki Görüntüle 3047746
Oo daha çokmuş çok erken hiç üzülme varsa bile daha çıkmaz zaten beklemek zor ve yorucu gerçekten inşallah sonu güzel biten bir bekleyişin olsun1,20 heycanlanıp biraz erken yaptırdım sanırım belki yükselir bat 26 sı benim
tamam canım es geçmek yok yine de =)Dün yapmaman daha iyi araya gün koymak gerçekten önemli bence spermler çok iyi bile olsa üstüste ilişkilerde bir zaman sonra çıkan şey çoğu zaman boş vücut sıvısıymış yani bigün boş geçirmek her zaman iyiymiş inşaAllah vesile olur tutar bugünü değerlendirin
pik günü kuzum zaten 72 saat canlı kalıyor spermler
canlı kalmalarına güveniyorum zaten ben de canım yaa bugunu es geçmicem.13 i boş bıraktıysan çatlamayı yani bugünü de değerlendir kuzum :) ❤
ayy hadi inşallah canımm tutmustur senin de batı birlikte beklicez =)Benimde 12si pikkti boş geçtim 13 çatladı değerlendirdim aynı gün yumurtlamışız :)
Bütün değerler normal çıktı doktor gonalf 900 verdi yarın ona başlayacağım inşallahSonuc ne
Gelmesin ama geliyorum da demesinIllaki getirecegim diyorsun yanii
Bence daha erken bir sonuç 7 gün varken umudumuzu kaybetmeyelimKızlara merhaba adetime 7 gün var bugün beta testi verdim 0.100 çıktı yani negatif ovülosyon takibi de yapmıştım bu aydan çok umutluydum. Hakkımız da hayırlısı umudumu kaybetmedim ama son iki aydır çok yoğunlaşmıştım bu duruma ama artık kendimi biraz rahat bırakmak istiyorum. yine buralardayım arada girip bebiş haberlerinizle mutlu olurum
daha çok çok erken hemen umutsuzluga gerek yok hem daha rahme düşmemiştir bile =)Kızlara merhaba adetime 7 gün var bugün beta testi verdim 0.100 çıktı yani negatif ovülosyon takibi de yapmıştım bu aydan çok umutluydum. Hakkımız da hayırlısı umudumu kaybetmedim ama son iki aydır çok yoğunlaşmıştım bu duruma ama artık kendimi biraz rahat bırakmak istiyorum. yine buralardayım arada girip bebiş haberlerinizle mutlu olurum
yok daha umudumu kaybetmedim ama biraz rahat olmak en iyisi sanırım gelesi varsada gelemiyor gibi bu stresimedaha çok çok erken hemen umutsuzluga gerek yok hem daha rahme düşmemiştir bile =)
Merhaba canım. Hiç bu konularda tecrübem yok ama erken gibi biraz bekle derimKızlara merhaba adetime 7 gün var bugün beta testi verdim 0.100 çıktı yani negatif ovülosyon takibi de yapmıştım bu aydan çok umutluydum. Hakkımız da hayırlısı umudumu kaybetmedim ama son iki aydır çok yoğunlaşmıştım bu duruma ama artık kendimi biraz rahat bırakmak istiyorum. yine buralardayım arada girip bebiş haberlerinizle mutlu olurum
O ay spor yapıp beslenmeme dikkat etmeme rağmen kilo almış gibi vücudum şiş gezdim bi şüphelendim o zaman başka da belirti yoktu adetim geçmesine rağmen testte çıkmadı yerleşme kanaması yaşadıktan sonra çıktı geç döllenme bulantım da yeni yeni olmaya başladı gögüslerim de kanama olduktan sonra şiş ve ağrılı olmaya başladıCanım belietin var miydi varsa nelerdi
Canım gecikti mi adetinyok daha umudumu kaybetmedim ama biraz rahat olmak en iyisi sanırım gelesi varsada gelemiyor gibi bu stresime
yok canım henüz 6 gün var gögüslerimde inanılmaz bir acı vardı özellikle sağ gögsümde dedim herhalde tuttu erkense bile bir değer çıkar umuduyla beta verdim 0,100 çıktı ozaman dedim kendimi bu konuya çok yordum biraz rahat bırakmam lazımCanım gecikti mi adetin