- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Erken yapmissin sanki biraz .. ah birde sabredebilsek degil mi?1 hafta var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken yapmissin sanki biraz .. ah birde sabredebilsek degil mi?1 hafta var
Biraz erken yapmışsınız adet gününüzde tekrar yapın benceGerçektede çok hafif cizgi var
Evet erken dayanamiyoz heleki çok isteyinceErken yapmissin sanki biraz .. ah birde sabredebilsek degil mi?
Öylesine yapım dedimBiraz erken yapmışsınız adet gününüzde tekrar yapın bence
Cok haklisin gonlune gore olsun insallahEvet erken dayanamiyoz heleki çok isteyince
Amin canımCok haklisin gonlune gore olsun insallah
Kuru inciri kaynatıp suyunu içersen çok iyi geliyor birde menengiç müthiş bağırsak çalıştırıyor. İlaç olarakta duphalac gebelere de veriliyor bildiğim kadarıylaHanımlar kabızlıktan catlicam ya bu nedir? Dün lavman yaptim sabah bugun yine gaz kabızlık. var ama yapamıyorum magnezyum ne icsem ki gebelik ihtimaline karsi bide kafama gore biseyde kullanamıyorum. Gercekten illallah ettirdi 10 gündür ne çekiyorum bir ben bilirim denemedigim kalmadi.. maden suyu iyi gelir mi acaba. Bu arada yarın bat tarihim
Çok tesekkur ederim yarin kahveyi aldirayim.. duphalac cok kullandim kizima hamileyken bana misin dememiştiKuru inciri kaynatıp suyunu içersen çok iyi geliyor birde menengiç müthiş bağırsak çalıştırıyor. İlaç olarakta duphalac gebelere de veriliyor bildiğim kadarıyla
Test yaptın mı canımHanımlar kabızlıktan catlicam ya bu nedir? Dün lavman yaptim sabah bugun yine gaz kabızlık. var ama yapamıyorum magnezyum ne icsem ki gebelik ihtimaline karsi bide kafama gore biseyde kullanamıyorum. Gercekten illallah ettirdi 10 gündür ne çekiyorum bir ben bilirim denemedigim kalmadi.. maden suyu iyi gelir mi acaba. Bu arada yarın bat tarihim
Çok tesekkur ederim yarin kahveyi aldirayim.. duphalac cok kullandim kizima hamileyken bana misin dememişti
Yok canim yapmadim pek umudum da yok zaten. Özel bi değerlendirme olmadi bizde bi ihtimal sadece .. reglim 28 30 gun arasi duzenli olur mutlaka.. bekleyecegim bugun itibariyle 28 oldu pazartesi belli olur zaten gecikip gecikmedigiTest yaptın mı canım
Hayırlısı olsun canım belki bi sürpriz olurYok canim yapmadim pek umudum da yok zaten. Özel bi değerlendirme olmadi bizde bi ihtimal sadece .. reglim 28 30 gun arasi duzenli olur mutlaka.. bekleyecegim bugun itibariyle 28 oldu pazartesi belli olur zaten gecikip gecikmedigi
Aa bunu bilmiyordum cok saol.. peki gebelik ihtimaline karsi kullanılabiliyor mu ki var mi gebe olup kullanan hani ot bitki düşüğü tetikler deniliyor ya. Hos gebe oldugum da belli degil de dahaEki Görüntüle 3048284
Rica ederim. Kahvesinden ziyade kendisini tüketirsen daha iyi gelecektir.
Hayırlısı canim insallah o sürprizi hepimize yasatsin insallah Rabbim senin ilk mi olucaktiHayırlısı olsun canım belki bi sürpriz olur
Evet canım ilk Allah nasip ederseHayırlısı canim insallah o sürprizi hepimize yasatsin insallah Rabbim senin ilk mi olucakti
Insallah inşallah Rabbim ol der ve olur şüphesiz.. Ne kadardır evlisin?Evet canım ilk Allah nasip ederse
2 yıl olucak canım senInsallah inşallah Rabbim ol der ve olur şüphesiz.. Ne kadardır evlisin?
Oo yenisin .. gerci bizde cok eski değiliz 5 yil benim de 4 yasina girecek bi kizim var Rabbim sana ve burada isteyen dileyen hakeden herkese nasip etsin2 yıl olucak canım sen