- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
pik günü kuzum zaten 72 saat canlı kalıyor spermlerkızlar ovu testim bugun silik çıktı çatlamış oluyor sanırım değil mi. peki çatladığı günü değerlendirmek mi daha önemli pik gününü mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pik günü kuzum zaten 72 saat canlı kalıyor spermlerkızlar ovu testim bugun silik çıktı çatlamış oluyor sanırım değil mi. peki çatladığı günü değerlendirmek mi daha önemli pik gününü mü
Yok benim dün bat günümdü daha kese görünmez haftaya inşaAllah çağırdı bakalımSiz keseyi gördünüz öü
İnşaAllah güzel haberlerle gelDayanamadım kan verdim
13 i boş bıraktıysan çatlamayı yani bugünü de değerlendir kuzum :) ❤Tamam tesekkur ederim. 12si ve 13u pikti bugun silik. 12yi degerlendirdim ama dunu es gectim malesef. Bu sansimi biraz dusurur sanirim degil mi
Sizi tebrik ederim.Hayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba kızlar hepinizi uzaktan okudum buay sessizcee. Batım bugündü cuma günü erken gebelik testinde gözle görülür çizgi çıktı cumartesi kan verdim 101 çıktı pazartesi 246 çıktı çok şükür artış oldu haftaya çarşamba gel dedi doktor. Gerçekten bu çok bereketli bir ay oldu Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamilelerde sağlıkla kucaklarına alsın inşaAllah
Allah razı olsunnnn çoook teşekkür ederimm amiiiin inşaAllahhhSizi tebrik ederim.Hayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Son adet tarihin ne canım dün kan kaç çıktı bendede doğum tarihi 18 Aralık yakınız sankiYok benim dün bat günümdü daha kese görünmez haftaya inşaAllah çağırdı bakalım
İnşaAllah güzel haberlerle gel
SAT 14 mart canım 28 mart yumurtlama 29 martta çatlama 9 nisan cumartesi beta 101 çıktı 11nisan pazartesi 246 çıktı haftaya gel kese görelim dedi aynen yakınız 1 gün var aramızdaSon adet tarihin ne canım dün kan kaç çıktı bendede doğum tarihi 18 Aralık yakınız sanki
Benimde 12si pikkti boş geçtim 13 çatladı değerlendirdim aynı gün yumurtlamışız :)Tamam tesekkur ederim. 12si ve 13u pikti bugun silik. 12yi degerlendirdim ama dunu es gectim malesef. Bu sansimi biraz dusurur sanirim degil mi
Bende de gebelikte çıkmadı ovulasynda çıktı anlamadım adetime 6 gün var gögsüm çok hassas o şüphelendirdi normalde adete yakın olurTekrar bir test yapim çıkarsa yine gidecm
çizgiyi görüyorum ama 1 saat bekleyince nasıl olur bi bilgim yok :) ilk idrarla 2 güne tekrar verirsen daha net olur canım inşallah güzel haberler alırsınArkadaşlar bat 19 nisan. Işığı kısıp çektim bunu ama 1 saat beklemiş hali testin. İnternetten en ucuz diye bunu aldım prodoctor diye bir markanın erken testi. Bence negatif.
Ama regl olana kadar oyalanıyoruz işte.
Eki Görüntüle 3047746
Ben doktoruma sormuştum, bekleyince test çöp oluyormuş. Umut fakirin ekmeği sadece. Paylaşmak istedimçizgiyi görüyorum ama 1 saat bekleyince nasıl olur bi bilgim yok :) ilk idrarla 2 güne tekrar verirsen daha net olur canım inşallah güzel haberler alırsın
Aynıyız desene sizle bnde wyin 20 sinde adetim ovulasyon testi duruyorsa fotosunu atar misinzBende de gebelikte çıkmadı ovulasynda çıktı anlamadım adetime 6 gün var gögsüm çok hassas o şüphelendirdi normalde adete yakın olu.
Bende bu testen denedim 2 gün önce bariz negatifti ve kuruma çizgisi bile oluşmadı bence var bebiş 2 gün sonra tekrar tekrarla testiArkadaşlar bat 19 nisan. Işığı kısıp çektim bunu ama 1 saat beklemiş hali testin. İnternetten en ucuz diye bunu aldım prodoctor diye bir markanın erken testi. Bence negatif.
Eki Görüntüle 3047746
Kaset testlerin adet sonrası kullanildiginda dogru sonuc verdiğini duymustum. Erken bunun icin .. erken gebelik testi yaparsin regle 3 gun kala falan hem kafan rahat olur bekleyebilirsen regli bekle hatta en güzeliBugünkü tetsim ama ikinci idrar
Aynıyız desene sizle bnde wyin 20 sinde adetim ovulasyon testi duruyorsa fotosunu atar misinz
Ben 1saat beklemiş çok gördüm ikinci çizgi çıkmamıştı hiç bence var gibi yarın ilk idrarla bidaha yap emin olalım ilk 10dkdaki halini at bizeArkadaşlar bat 19 nisan. Işığı kısıp çektim bunu ama 1 saat beklemiş hali testin. İnternetten en ucuz diye bunu aldım prodoctor diye bir markanın erken testi. Bence negatif.
Eki Görüntüle 3047746
Bekleyeceğiz artik yapck birşey yokKaset testlerin adet sonrası kullanildiginda dogru sonuc verdiğini duymustum. Erken bunun icin .. erken gebelik testi yaparsin regle 3 gun kala falan hem kafan rahat olur bekleyebilirsen regli bekle hatta en güzeli