- 4 Mart 2022
- 171
- 179
- 27
15 nisan diye görünüyorRegl ne zaman olucaksın peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 nisan diye görünüyorRegl ne zaman olucaksın peki?
Kızlar çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar mı. Benim bat cuma günü ama benim 3 4 gün önce de lekelenmem oluyor sonra adet oluyorum. Henüz bisey yok
Tamam canım teşekkür ederimYapıyor canım benim 5 gün gecikmişti iğne yaptıktan sonra 19.gün regli oldum
İlk ve şimdiki hali suya tuttum kurumami diye böyle kaldiArtı Med sanırım gözükmüyor kuzum
İlk 5 dakika içinde çıkıyor olunca 10 dakika sonrası kuruma çizgisi oluyor kuzumİlk ve şimdiki hali suya tuttum kurumami diye böyle kaldi
İlkinde yok deme hafifte olsa sanki görünüyor gibiİlk 5 dakika içinde çıkıyor olunca 10 dakika sonrası kuruma çizgisi oluyor kuzum
Cuma günü de kesin sonuç alırsın canımİğne gününü saymazsam 10. Gün yaptığım pozitifti 11. Gün negatif. Bi daha yapmadım bugün 12. Gün. Cumartesiye kadar beklemeye çalışayım o zaman. Tabi dayanırsam
Hepsini bir arada çekip atarsan daha net anlaşılır canım ama pek gibi gözüküyorkızlar bugün adet biteli 7. gün ovülosyon testim acaba pik olmuşmu dün gecede buna benzerdi değerlendirdik ama yanlış birşey de yapmak istemiyorum
bu şekilde canım gün günHepsini bir arada çekip atarsan daha net anlaşılır canım ama pek gibi gözüküyor
Bugün kuzum t çizgisindeki koyuluktan anlayabilirsin değerlendir bencebu şekilde canım gün gün
ya öylemi dün geceyi değerlendirdik ama bugünde değerlendirelim ozmaanBugün kuzum t çizgisindeki koyuluktan anlayabilirsin değerlendir bence
yok canım olur mu burada birbirimize yardımcı olmak için varız teşekkür ederim bilgi için en iyisi gün aşırı değerlendirme yapmakEn koyu çıktıktan 24-36 saat sonra oluyor yumurtlama diye biliyorum ama yanlış da yönlendirmek istemem. Bugünü değerlendirmek mantıklı olur her türlü. Kusura bakmayın atladım ama mesajları takip ediyorum, o yüzden.
Aynen bugünü de değerlendirin hadi bakalım inşallah şu minnak bebişlerimiz gelir benimde bugün çatladı yumurtamya öylemi dün geceyi değerlendirdik ama bugünde değerlendirelim ozmaan
Bat ne zaman canım seninyok canım olur mu burada birbirimize yardımcı olmak için varız teşekkür ederim bilgi için en iyisi gün aşırı değerlendirme yapmak
inşallah canım bekliyoruz sabırsızlıklaAynen bugünü de değerlendirin hadi bakalım inşallah şu minnak bebişlerimiz gelir benimde bugün çatladı yumurtam
canım uygulama 22 Nisan diyor ama mart ayında 25 de olmam gerekiyordu 27 sinde oldum bir iki oynuyor bakalım oyğzden riske atmayıp ovülosyon takibi yapıyorumBat ne zaman canım senin