- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
21.nci gün kaç çıktı.. doktorlar bidaha bakmadığı için pek bilen olmaz kuzuMâalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21.nci gün kaç çıktı.. doktorlar bidaha bakmadığı için pek bilen olmaz kuzuMâalesef
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzBugun kesin olmam lazim bekliyorum canim olmazsam test yapicam
Aynen öyle canım maalesef ailelerimizle konuşamadığımız şeyleri birbirimize anlatıyoruz destek oluyoruz çok iyi geliyor hepimiz dileklerimize kavuşalım inşallahYaa Allah razı olsun gerçekten hepinizden kendimi yalnız hissetmiyorum. İnşallah olur hepimizin en kısa zamanda. Çevre baskısı da eklenince her şey daha zor oluyor
19 çıktı kuzum sonra tekrar baktırdım 34 e yükselmiş21.nci gün kaç çıktı.. doktorlar bidaha bakmadığı için pek bilen olmaz kuzu
Insallah canimHadi güzel haberlerini bekliyoruz
Sağlıklı çatlama olmuş bata kaç var gebelik testi yaptin mi19 çıktı kuzum sonra tekrar baktırdım 34 e yükselmiş
Yok fleeyr diye bir markaArtı Med sanırım gözükmüyor kuzum
Daha yapmadım 9 gün var bataSağlıklı çatlama olmuş bata kaç var gebelik testi yaptin mi
Ben pazartesi yaptım silik çizgi vardı dün yaptım yoktu iğneden dolayı galiba. Ayın 8 i ama cesaretim yok yapmayaBat tarihi 6-7-8 ler test yapsa da güzel haberler alsak aslında sesleri çıkmıyor Mavigrill
Haftaya doktor bana bakarsa söylerim kuzum yükselip yukselmediginiDaha yapmadım 9 gün var bata
Bekliyorum valla bende bu ay herkes temkinli adetin geçmesini bekliyorBat tarihi 6-7-8 ler test yapsa da güzel haberler alsak aslında sesleri çıkmıyor Mavigrill
Öyle diyolar normalde bende oldum da bugun ağrım var bakalimHsg den sonra genelde geç adet mi olunuyormuymuş ya bu ay bende çekildim. Bakalım ne olacak
Canım artık eski bat tarihin olmuyor iğneden 16-18 gün arası regl oluyorsun ben gerçi geçen ay 20. Günde olmuştum eski bat tarihn olmuyor artıkKızlar çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar mı. Benim bat cuma günü ama benim 3 4 gün önce de lekelenmem oluyor sonra adet oluyorum. Henüz bisey yok
Regl ne zaman olucaksın peki?Öyle diyolar normalde bende oldum da bugun ağrım var bakalim
Anladım canım teşekkür ederim. Peki bisey daha sorcam göğüs ağrım var baya test negatif çıktıysa artık iğnenin etkisi geçmiştir demi yani ağrım iğneden dolayı değildir herhaldeCanım artık eski bat tarihin olmuyor iğneden 16-18 gün arası regl oluyorsun ben gerçi geçen ay 20. Günde olmuştum eski bat tarihn olmuyor artık
İğnenin etkisi 11. Güne kadar sürüyor 13. Günde yaptıgın test artık doğru oluyor canım en garanti 14-15 bana göre ama erken gebelikde 13 çıkarAnladım canım teşekkür ederim. Peki bisey daha sorcam göğüs ağrım var baya test negatif çıktıysa artık iğnenin etkisi geçmiştir demi yani ağrım iğneden dolayı değildir herhalde
İğne gününü saymazsam 10. Gün yaptığım pozitifti 11. Gün negatif. Bi daha yapmadım bugün 12. Gün. Cumartesiye kadar beklemeye çalışayım o zaman. Tabi dayanırsamİğnenin etkisi 11. Güne kadar sürüyor 13. Günde yaptıgın test artık doğru oluyor canım en garanti 14-15 bana göre ama erken gebelikde 13 çıkar
Olur kuzum teşekkür ederimHaftaya doktor bana bakarsa söylerim kuzum yükselip yukselmedigini