- 4 Aralık 2021
- 413
- 303
- 28
10 olan dayanamayıp yaptı bir şey yok ayy nasıl dayaniyorlar bilmiyorummBat tarihi 6-7-8 ler test yapsa da güzel haberler alsak aslında sesleri çıkmıyor Mavigrill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 olan dayanamayıp yaptı bir şey yok ayy nasıl dayaniyorlar bilmiyorummBat tarihi 6-7-8 ler test yapsa da güzel haberler alsak aslında sesleri çıkmıyor Mavigrill
Cuma günü de kesin sonuç
İnşallah güzel sonuçlar olsunCuma günü de kesin sonuç
Denedin mi bir dahaEki Görüntüle 3041949 bat 7 nisan ama o kadar net negatif ki sonuç
bende görüyorum sanki kuzum silik bir çizgi iyi bak bakalımEki Görüntüle 3041949 bat 7 nisan ama o kadar net negatif ki sonuç
yok yaaa ne gelen var ne giden regl bekliyorum yarın olması lazım sizde ne var ne yok?? tahliller verildi, hazırlıklar başladı mı canımpartalina_ nabersin var mı kıpraşmalar
Denedin mi bir daha
Ay yok kızlar denemedim başka modum çok düşüyo yaptıkça adet de olmadım bekliycem bakalım geç olurum ama olurum gibi hissediyorum.bende görüyorum sanki kuzum silik bir çizgi iyi bak bakalım
Ama kan testi verdin mi ki en son ne çıktı inşallah yükselir yaAy yok kızlar denemedim başka modum çok düşüyo yaptıkça adet de olmadım bekliycem bakalım geç olurum ama olurum gibi hissediyorum.
Bende ilk defa bu ay denedim epey araştırdım bakalım belki ilk yapmanın şansı Uğur’u olurcanım uygulama 22 Nisan diyor ama mart ayında 25 de olmam gerekiyordu 27 sinde oldum bir iki oynuyor bakalım oyğzden riske atmayıp ovülosyon takibi yapıyorum
inşallah kuzum mucizeleri görürüz bu ayBende ilk defa bu ay denedim epey araştırdım bakalım belki ilk yapmanın şansı Uğur’u olur
umudunu yitirme canım hep güzel düşün güzel olsun zor ama iyi düşünmek bile insanı bir anda iyileştiryor kapılar ardına kadar açılıyor. lütfen sende umudunu yitirmeAy yok kızlar denemedim başka modum çok düşüyo yaptıkça adet de olmadım bekliycem bakalım geç olurum ama olurum gibi hissediyorum.
bence bekle canım sonuçta varsa seninledir zaten okdar bekledik bir kaç günden ne çıkarYarın yumurtlamanın 9. Günü bi erken gebelik testi daha denesem mi ya bişeyler çıkar mı acaba kızlar
İns pozitife dönersin kuzumm ay sorma 6-7-8 garantici cıktı Mavigrill10 olan dayanamayıp yaptı bir şey yok ayy nasıl dayaniyorlar bilmiyorumm
Ohhh çatladıysa çık burdan görevinin basına koşşşşAynen bugünü de değerlendirin hadi bakalım inşallah şu minnak bebişlerimiz gelir benimde bugün çatladı yumurtam
Ben yapı olarak çok sabırsızım ya aslında 3 yıl oldu alışmam da lazım ama alışamıyorum yani çokta olacağından değil çünkü hiç hamile kalamadım kimyasal falan bile olmadı adet belirtilerimde var ama negatifse de bir an önce öğrenmek istiyorumbence bekle canım sonuçta varsa seninledir zaten okdar bekledik bir kaç günden ne çıkar
Erken olduğunun farkındayım bende ama insan duramiyor işte bide kaset test yaptım inşallah hepimiz güzel sonuclar alalımİns pozitife dönersin kuzumm ay sorma 6-7-8 garantici cıktı Mavigrill
İnşallah olmaz yarın hiç bir şeye gerek kalmadan oluverir canım test yapmadın mı yapmışsındır sen mutlaka tahlilleri verdik sadece eşimin sperm kaldı onuda cumartesi verecek biz sürpriz bir kararla kayseride yaptırmaya karar verdik Gökalp Öner diye bir doktor var bir kaç kişi aynanda onu tavsiye etti bende biraz araştırınca cok kanım ısındı ay sonu uçuyorum kayseriye nasipse randevum aldımyok yaaa ne gelen var ne giden regl bekliyorum yarın olması lazım sizde ne var ne yok?? tahliller verildi, hazırlıklar başladı mı canım
Haklısın valla duramıyoruzki hele belirtiler masallah her ay sorsanız gebeyiz gebeden cok belirtiler yaşarız beynimizi dinleriz test yaparız negatif cıksa geç döllendi deriz kırmızıyı görünce de aglarız her ay ki düzen böyle en azından benim içinErken olduğunun farkındayım bende ama insan duramiyor işte bide kaset test yaptım inşallah hepimiz güzel sonuclar alalım
Biraksaydin çocuk bi rahme ulassaydiYarın yumurtlamanın 9. Günü bi erken gebelik testi daha denesem mi ya bişeyler çıkar mı acaba kızlar