- 14 Mart 2022
- 364
- 317
- 33
bende sabah akşam içiyorum kuzum ama tecrübelerine dayanıp birşey daha sorayım aç karnına mı tok karnına mı içiyordun ben aç karnına içiyorum biraz migde bulantısı yaptı ama sonra alıştım hedef güzel oluncaİlk 3 ay sabah akşam almıştım sonra 6 ay ara verdim o 3 ayda düzensiz olan adet dongüm 29 günde bir olmuştu..Bu ayda günde sadece 1 defa içtim 1 su bardağı aktarci öyle yazmıştı
hadi inşallahHayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahee Aralık anneleri topiğini açmak da sana düşer artık aç da gelelim
peki nasıl içiyordun?Evet bende 3.ncu günu alıp içmeye başlamıştım
Merhaba bende burada yeniyim, 7 aydın deniyoruz uğurlu gelsin insallah bat 26 nisan
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
ovü testi ile deniyoruz bu ayMerhaba bende burada yeniyim, 7 aydın deniyoruz uğurlu gelsin insallah bat 26 nisan
Ne zaman çatladılar canım bu ay ins pozitifleri de görürsün canımAmin canım benimOnu söylemedi valla hatta bende tam pik olmamış gibi hissettim testlerden burda sormuştum yumurta olgunlaşmadan çatlamış olsa doktor söyler miydi diye söylerdi demişti arkadaşlar  birde benim bu ay ovülosyon testlerim çok dalgalı her gün aynı saat aynı şekilde yapıyorum bi koyu bi silik çıkıyor. Yumurtanın ve testlerin görüntüsünü atayım.
Biraz daha koyu olması canımovü testi ile deniyoruz bu ay8. Gün biraz yüksek çıktı acaba erken mi yumurtladım bilemedim sizce öyle mi?
29 unda çatladı canım testler 27 sinde başlıyor yukarıdan aşağı doğruNe zaman çatladılar canım bu ay ins pozitifleri de görürsün canım
Yapmaya devam o zamanBiraz daha koyu olması canım
Aynen öyle bende bu marka kullanıyorum yumurtlama olduğunda test çizgisi kontrol çizgisiyle aynı oluyorYapmaya devam o zaman
Canım ben anestezisiz çektirdim spekulum takılırken acı çektim sadece oda 3 dk falan sürdü ama acı eşiğine göre değişir benceKızlar şu an doktordayım gören olur umarım hsg anestezili mi anestesiz mi önerirsiniz çok acıyor mu çektirmiş olanlar
Çektirmedim ama bir tanıdığım aparat takılırken acı hissediyorsun oda çabuk geçiyor dayanılmayacak bir acı değil anestezisiz çektir demiştiKızlar şu an doktordayım gören olur umarım hsg anestezili mi anestesiz mi önerirsiniz çok acıyor mu çektirmiş olanlar
Canım ben anestezisiz çektirdim spekulum takılırken acı çektim sadece oda 3 dk falan sürdü ama acı eşiğine göre değişir bence
Teşekkür ederim kızlarÇektirmedim ama bir tanıdığım aparat takılırken acı hissediyorsun oda çabuk geçiyor dayanılmayacak bir acı değil anestezisiz çektir demişti
Amin Canım benim inşallahKızlar çok heyecanlı birazda gerginim bir dış gebelik geçmişim var üzerinden 9 ay geçti ve bu ay ilk kez deniyoruz günler geçmiyor sanki Ramazan ın bereketi hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Ben gördüm kaset gibi olan testte canım ama çatlatma tedavisi ile ilgili bir bilgim olmadığı için ona bir şey diyemiyorumKızlar resmi cekeli 2-3 dk oldu hafif bı çizgi varmı benmi öyle görüyorum acaba adetimede çatlatma tedavisi olduğum için doktor gittigimde catlamisti bugün 12. Gün
Mutlaka bekliyoruz canım benim
Hayirli olsun kuzum saglikla kucagina aldigin gunleride duyariz insallah" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?