- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Hayali bı çizgi gözüküyor geldi bana adetine çok var mı yada yumurtlamadan sonra kaçıncı gününArkadaşlar teste bakar misinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayali bı çizgi gözüküyor geldi bana adetine çok var mı yada yumurtlamadan sonra kaçıncı gününArkadaşlar teste bakar misinz
Kanda yaptır kuzum adet olmadiysan idrarda çıkacak diye bişey yokBat günüm Dün dü cnm hâlâ olmadım test yaptım negatif hayırlısı artık
Adetim gelmedi sabah test yaptım negatif@Meral01
@yenigelininiz24
Neslihira2014
@dalonso
@Kaderr27
Mucize1357
Kızlar durumlar nasıl var mı müjdeli haberler
Kırmızıla beni kuzucum@Meral01
@yenigelininiz24
Neslihira2014
@dalonso
@Kaderr27
Mucize1357
Kızlar durumlar nasıl var mı müjdeli haberler
Kanda baktır kuzum adet gelmediyseAdetim gelmedi sabah test yaptım negatif
Bak benimkinin altında "hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın" diyor oraya tıkla anlatıyorBu tarihi profile nasıl giriyoruz
Beklicem ben ayın 10 kadar senin dediğin gibi belki geç yumurtladim belki ondan gelmiyor tatlımKanda baktır kuzum adet gelmediyse
Yaptım kuzumBak benimkinin altında "hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın" diyor oraya tıkla anlatıyor
Evet yanlış bakmışım beni referans dışı yazması şaşırttıCanım değerin 1.20 nin altinda negatif gözüküyor ondan adet olmuşsun
Anladım Yumurtlamayla alakalı olabilir kuzum çünkü 13-14. Gününe denk geliyor yani yumurtlama zamanlarına belki de dedikleri gibi çatladıCanm beta daha çok var bnm durum karışık 21 Mart'ta adet oldum 27 sinde bitti 2 gündür açık kahverengi akıntı oldu minik kırmızı parçalar halinde acaba catlamami dedim arkadaş test yap dedi yaptım ilk dk bu cikti birşey anlamadım yani
Hayıt otu ne için kullanılıyor neye iyi geliyorcanım bende bu ay ilk defa hayıt otu kullanıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar elde ederim ben sabah ve akşam alıyorum sen nasıl kullanmıştın
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzum29 unda çatladı canım testler 27 sinde başlıyor yukarıdan aşağı doğru
Kaç gün geçti adetin canımAdetim gelmedi sabah test yaptım negatif
Evet senin yumurtan baya geç çatladı canım bekle biraz dahaBeklicem ben ayın 10 kadar senin dediğin gibi belki geç yumurtladim belki ondan gelmiyor tatlım
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzum
benim bildiğim regl düzenliyor yumurtayı kaliteleştiriyor canım daha bir çok şey internetten daha fazla bilgi edebilirsinHayıt otu ne için kullanılıyor neye iyi geliyor
Kız sakinHerkes test yapıyor diye heveslendim bende yaptım daha 7. Gün ilk idrar da değil zaten çıkmayacağını biliyordum ama dayanamadım tabi ki negatif perşembe ya da cumaya kadar yapmayacam zaten o zaman kesin sonuç çıkar
Hormonlari düzenliyor özellikle prolaktin değerini adet duzenliyorHayıt otu ne için kullanılıyor neye iyi geliyor
Ama herkes test yapıyordu dayanamadım ne yapim evde 6 tane erken gebelik testi 6 tane kaset test olunca birini feda etmeyi göze aldım ama cumaya kadar yapmayacam herhaldeKız sakin