- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Bu tarihi profile nasıl giriyoruzHayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ee Aralık anneleri topiğini açmak da sana düşer artık aç da gelelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarihi profile nasıl giriyoruzHayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ee Aralık anneleri topiğini açmak da sana düşer artık aç da gelelim
Tok karnına içtim midem bulaniyordu aç karnına tansiyonumu düşürmustubende sabah akşam içiyorum kuzum ama tecrübelerine dayanıp birşey daha sorayım aç karnına mı tok karnına mı içiyordun ben aç karnına içiyorum biraz migde bulantısı yaptı ama sonra alıştım hedef güzel olunca
Ben tohumunu aldım taze taze hazirliyordum kuzum bu şekilde icmedimpeki nasıl içiyordun? Eki Görüntüle 3041305 ben bunu almıştım. sabahları aç karnına yarım çay bardağı hayıt, yarım çay bardağı suyla karıştırıp kullanmıştım. sen ne yaptın?
Merhaba bende burada yeniyim, 7 aydın deniyoruz uğurlu gelsin insallah bat 26 nisan
Hoşgeldiniz kızlarBenimde bat 15 nisan listeye eklersen Mavigrill
Pik olursa neden olmasınEki Görüntüle 3041578 Slm kızlar ; reglime 3 gün kala ovulasyonum koyulaşmaya başladı ? Gebelik belirtisi olabilir mi cuma gününe kadar test yapmıcam da bekliyorum öle
Sen ayın kaçında iğne oldunMerhaba ben dün test yapmıştım çatlatma iğnemin 11. günüydü ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün yaptım sadece tek çizgi sanırım iğnenin etkisi geçti artık. İki gündür göğüslerimde baya ağrı var. Sizce Bi daha ki testi ne zaman yapmalıyım
Adetin 1 gün geçince yap kuzum 15.nci gün net öğreniyorsunMerhaba ben dün test yapmıştım çatlatma iğnemin 11. günüydü ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün yaptım sadece tek çizgi sanırım iğnenin etkisi geçti artık. İki gündür göğüslerimde baya ağrı var. Sizce Bi daha ki testi ne zaman yapmalıyım
Tamam canım teşekkür ederimAdetin 1 gün geçince yap kuzum 15.nci gün net öğreniyorsun
Çatlamış canm bugün ama değerlendir yinede derimKızlar Çatlamış mı yumurta çatlamamış mı anlayamadım Birisi ilk yapınca çekildi diğeri 5-10 dk sonra çekildi
Canim arkadaşın biri gebelik testi yapmamı söyledi bugün daha demin yaptım ama ilk idrar değil bu şekilde bakar misnzCok fazla surmez tahminimce aslinda burda her hangi bi rahatsizliktan ayirt etmek icin miktar koku yapi onemli. Normal akintinizla karisik geliyosa ve kokuda bi problem yoksa cok onemsemeyin insallah bi sorun olusturmaz. Bunun disinda kotu koku varsa akinti degilde lekelenme gibi geliyosa camur kivamindaysa baska sebeplerde olabilir. Mesela tahmininizden erken yumurtlamis olabilirsiniz adetiniz sokulmeye baslamis olabilir. Koku problemi varsa bakteri veya enfeksiyon olabilir. Hic bir sorun yok akintiyla karisik lekelenme varsa yumurta catladiktan sonra hafif kanamalarda olabilir. Yani ihtimal cok ama rahatsiz ediyosa sizi bi jinekologa gorunun derim. Adet disi ara kanamalarin bircok sebebi olabiliyo
Ben sanki görür gibi oldum ama yarın ilk idrarla denersen daha iyi anlaşılabilir kuzum bata ne kadar varArkadaşlar teste bakar misinz
Teşekkür ederimÇatlamış canm bugün ama değerlendir yinede derim
Canm beta daha çok var bnm durum karışık 21 Mart'ta adet oldum 27 sinde bitti 2 gündür açık kahverengi akıntı oldu minik kırmızı parçalar halinde acaba catlamami dedim arkadaş test yap dedi yaptım ilk dk bu cikti birşey anlamadım yaniBen sanki görür gibi oldum ama yarın ilk idrarla denersen daha iyi anlaşılabilir kuzum bata ne kadar var
benTok karnına içtim midem bulaniyordu aç karnına tansiyonumu düşürmustu
ozaman bende tok karnına içeyimTok karnına içtim midem bulaniyordu aç karnına tansiyonumu düşürmustu
Bat günüm Dün dü cnm hâlâ olmadım test yaptım negatif hayırlısı artıkMeral01
@yenigelininiz24
Neslihira2014
D dalonso
Kaderr27
Mucize1357
Kızlar durumlar nasıl var mı müjdeli haberler