İnşallah tutunmaya çalışıyordur canım regli beklesen daha iyi ama kanda da çıkabilir tabiKızlar reglime daha 6 /7 gün var ama benim bugün kasıklarım çekiyor sanki regl olacak gibiyim. Hiç erken olmazdım. Önceki gebelikte de belirtim yoktu. Bu sefer böyle birşey var bi de göğüslerim genelde regle az kala hassaslaşırdı bu sefer şu anda hassas. Ya erken regl olcam ya hamileyim.
Bu arada dün erken gebelik testi yaptım negatif.
2 gün sonra kan versem çıkar mı ?
Canım bi çizgi var ben görüyorum hadi hayırlısı olsun inşallah yarın birdaha yap belki çok yenidirKızlar resmi cekeli 2-3 dk oldu hafif bı çizgi varmı benmi öyle görüyorum acaba adetimede çatlatma tedavisi olduğum için doktor gittigimde catlamisti bugün 12. Gün
Hayırdır valla kuzum belirtilere benziyor inşallah geliyordur bebişGünaydın kızlar sol kasığımda batmalar var ve peçetede açık pembe mukuslu az miktar bir şeyler gördüm, sabahları kamyon çarpmış gibi uyanıyorum hayırdır inşallahbat’a 7 gün kaldı zaman geçmek bilmiyor
Bir gebenin günlüğü diye bi YouTube sayfası var orada yumurtlama nasajı var onu yap canım sol yumurtalığına inşallah faydasını görürsünHerkese Merhaba; öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim, kısaca başımdan geçenleri size anlatmak istiyorum ben şubat ayında dış gebelik ameliyatı oldum ve sağ tüpüm alındı ama aynı zamanda sol yumurtalığımdaki kistimi de almışlar, uyandığımda öğrendim....
Doktor koruma süresini 2 adet süresi demişti 2.adetimde 1 nisan itibari ile bitti yani denemelere başlayabilirim bat 25 nisan
beni de ekleyebilir misiniz? ovulasyonla yumurtlamayı takip edeceğim ama tabi hamile kalabiilmem için sol dan yumurtlamam gerekiyor bakalım Allah nasip ederse olur...
Bu kadar olur şaka gibi benimde 16 sı normal deAhahahah kendimi gördüm şuan16 sı senin
Canım çizgi var ben görebiliyorum bi kan ver istersenKızlar resmi cekeli 2-3 dk oldu hafif bı çizgi varmı benmi öyle görüyorum acaba adetimede çatlatma tedavisi olduğum için doktor gittigimde catlamisti bugün 12. Gün
Canım bi çizgi var ben görüyorum hadi hayırlısı olsun inşallah yarın birdaha yap belki çok yenidir
Yaa bı kimyasal gebeliğim var korkuyorum şuan sevinemedim bile dediğin gibi ya yarın yada 2. Gün tekrarliyayim testiCanım bi çizgi var ben görüyorum hadi hayırlısı olsun inşallah yarın birdaha yap belki çok yenidir
Oturduğum yer biraz sıkıntı eşimde araba oda bugün gece 12 ye kadar çalışıyor yarın izinli belki veririm yarın yada testi tekrarlarimCanım çizgi var ben görebiliyorum bi kan ver istersen
O zaman önce testi tekrarla bence duruma göre kan verirsin inşallah bebek geliyordurOturduğum yer biraz sıkıntı eşimde araba oda bugün gece 12 ye kadar çalışıyor yarın izinli belki veririm yarın yada testi tekrarlarim
İnşallah canımYaa bı kimyasal gebeliğim var korkuyorum şuan sevinemedim bile dediğin gibi ya yarın yada 2. Gün tekrarliyayim testi
İnşallah canımHayırdır valla kuzum belirtilere benziyor inşallah geliyordur bebiş
İnşallah yarın tekrar testi atarım burayaO zaman önce testi tekrarla bence duruma göre kan verirsin inşallah bebek geliyordur
Ya ahahahahaha şaka gibi resmenBu kadar olur şaka gibi benimde 16 sı normal deama büyük ihtimal erken gelecek bu ay çünkü yumurtlama erken oldu belirtiler de erken başladı
Evet normal de benim yumurtlama 1 Nisan da görünüyordu 29 unda muayeneye gittim doktor bugün yumurtan ya çatladı ya da çatlayacak demişti zaten akşamına ovulasyon testim silikleşti 2 gündür de adet belirtilerim başladı benim 10 gün önceden başlarYa ahahahahaha şaka gibi resmen
Bende kafamda pas geçtim benimde tam tersi yumurtalarım 15 mm de kalmış hala gelişmedi çatlamayı da görmedm normalde aslında yumurtlamamızın bitmiş olması lazımdı
Mutlaka bekliyoruz canım benimİnşallah yarın tekrar testi atarım buraya
Kaç mm di canım yumurtan ay hayırlısı olsun ikimiz içinde bu ayEvet normal de benim yumurtlama 1 Nisan da görünüyordu 29 unda muayeneye gittim doktor bugün yumurtan ya çatladı ya da çatlayacak demişti zaten akşamına ovulasyon testim silikleşti 2 gündür de adet belirtilerim başladı benim 10 gün önceden başlar
Hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBu arada, Topigi son Topigim deyip açmıştım bidaha topic açmicam çikicam gebelik guruplarından demiştim ama çıkamadım aralığa geçiş yapicaz mecbur
Amin canım benimKaç mm di canım yumurtan ay hayırlısı olsun ikimiz içinde bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?